Jabatan Pendaftaran Negara Hentian Kajang

TOP POSTS

Penang,Kedah,Perlis

Hampa tunggu ceq balikkkk,haha
20.4.2017

SEVENFRIDAY
Promosi akhir tahun
RM650 SIAP POS
Berminat boleh whatsapp sy
0109938803
0109038803

muke letih 😯
#mne mlm ni

First time hantar kawan naik bas
Nak hantar diri sendiri entah bila

Thank you diba jadi kawan makcik emak nenek adik kakak aku.. dua bulan ni mesti aku ghinduu 💚

Selamat jalan 👋

#bangitokedah
#kesayangan

Kupulang bersama assignment .
#midsembreak

Apa setatus dalam hubungan itu harus ada ???
Bisakah cukup dekat dengan ku itu sudah cukup ??? Saya tak mengerti 😢

#berbintangLeo selalu buat hubungan tanpa ada status ~

Ayah Rani kulup in da haus yoww!
#kipidap #dongibab

on❌on

MOST RECENT

Tu dia raya belum mai lagi kita dah dapat duit raya…

Finally buat jugak sijil lahir auf yg dah lama hilang tuh...... Tenkiu Jabatan Pendaftaran Kajang. :)

Renew passport 

What a big changer.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags