Slovenske Konjice

MOST RECENT

Do konca Konjiških dni 2018 je še 12 dni, mi pa iščemo VAŠE utrinke s Konjiških dni! 😊

Pošljite nam fotografijo v FB sporočilo ali jo objavite na svojem FB/Instagram profilu in jo označite s #Konjiskidnevi2018.
Trem bomo podarili: ➡️ enodnevni vstop v Žičko kartuzijo
➡️ vstopnico za bazen Zbelovo
➡️ USB ključek in podlogo za miško
#slovenskekonjice #nasekonjice #konjiškidnevi #konjiskidnevi2018 #igslovenia #destinacija #roglapohorje #nagradnaigra

Župan Miran Gorinšek je sprejel gimazijko in gimnazijce @gimnazijask, ki so vsa štiri leta šolanja zaključili z odličnim uspehom. 👏👍 Čestitke!

#slovenskekonjice #vobjemužlahtnihzgodb #Konjiškidnevi2018 #gimnazija #gimnazijci #odlicno #solskoleto #nasekonjice #igslovenia

V petek bomo v Slo. Konjicah, saj praznuje Radio Rogla! 😃📻🎉 #zvitafeltna #radiorogla #21letka #edina #luninabelina #radio #birthday #performing #nastop #gremonaprej

Vau.Uspelo nam je.Skoraj  vsem...eh...recimo,da vsem.Tukaj je.Trenutek,da začnemo novo življenje z novimi ljudmi.Minilo je 9 let.Nemorem verjet,da smo tako dolgo hodili v šolo in skupaj ustvarjali nepozabne in neprecenljive spomine.Čudno se mi zdi,da naslednje leto nebomo več skupaj.Najbolj bom pogrešal to,da se nebomo več videli vsak dan,se skupaj smejali in drug drugega živcirali.Z večino se nebom nikoli več videl,zato bi se vam rad vsem zahvalil.Naredili ste moje življenje v osnovni šoli nekaj posebnega.Z težkim srcem in solzami v očeh bi rad rekel adijo.Pomenite mi največ in resnično bom pogrešal vsakega od vas.

Lakota je k****! #kujincancani #frisnuspouharja

Ja, Vugrin je razturu! #kujincancani #frisnuspouharja

Slovenske Konjice, Slovenia
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#photography #nikon #positivevibes #portrait #skoziobjektiv #photo

just know you’re not alone cause i’m gonna make this place your home

Most Popular Instagram Hashtags