Universiti Sains Malaysia Kampus Kesihatan

MOST RECENT

Throw back Mister Planet Malaysia audition dulu 😘@misterplanetmalaysia will come back more stronger and “garing” bak kata sensei with more experience from this year. Ready for next year project zenryoko wo tsukushimasu 全力をつくします will do my best #project2019 #legendsoftomorrow #peakperformance #obesetobeast #keepstronger #boostselfesteem #malemodel #malepageant #freelancemodel #menstyle #raya2018collection #menfitness #menfashion #menhealthmalaysia #denim #levis

Walking with a friend in the dark is better than walking alone in the dark
.
Start dr form 1 sampai form 5 satu klas dgn timi @nfazzahra19, sampai satu masa tu kita dua ja budak asrama klas ik yg perempuan 😂 pergi dm berdua, pergi prep berdua, pergi roll call berdua...masa form 5 dah makin x rapat sebab atikah busy 😭 rasa lah renggang tu kat sek...last jumpa masa time graduasi .
Lpas 2 tahun we meet again deskmate 😭😭😭 rasa cam nak nangis je tadi...I hope you did well in the iv and please accompany me here next sem 😘
.
Jgn risau cikzu @lightblindsm3 I won’t abandoned you 😘❤️
.
Good luck big sister kak asma semoga dipermudahkan utk jawab exam esok...next sem atikah dah x ada tempat mengadu kat usm 😭
.
I need to start to realise that I have to be dependent and walk on my own 😭
#atikahsedihdangembira
#11ramadhan

Hi saya budak baik yang comel baru habis interview. Doakan saya dpt ya sbb saya baik dan comel 😇

Tahniah Dr Jihad dan Dr Atikah yang akan jadi keluarga baru Hospital USM minggu depan. Selamat bertugas.

Rp 💕❤️

Most Popular Instagram Hashtags