Universiti Sains Malaysia

MOST RECENT

Good luck to all lovelies.
Final exam sidang 2017/2018.
Alhamdulilah harini paper boleh jawab semua.
#finalexam #manandenvironment
#ecology #generalchemistry
#universitisainsmalaysia
#schoolofsocialsciences
#schoolofbiologicalsciences
#schoolofdistanceeducation

Received gift from @nadiahnikhassan ..hadiah habis exam katanya, sbb i x pandai melukis, maka dapat hadiah ni 😂😂 thanks 😙 #gift #friend👭 #friendship

BOOSTER SERUM SELAMAT DIPAKAI PADA BAYI & KANAK-KANAK.
.
Ramai ingat booster serum untuk orang dewasa sahaja dan untuk kulit muka cantik sahaja.
.
Sebenarnya Elysian Booster Serum ni pelbagai guna dan boleh guna seisi keluarga.Dari bayi sampai ke warga emas.
.
Kalau ada apa-apa masalah kulit boleh sapu booster serum dan In Shaa Allah booster serum dapat rawat masalah kulit yang dihadapi😊.
. .
🎗JOM JOIN TEAM ELYSIAN DAN DAPAT BUAT DUIT EXTRA.
.
🌈EJEN & DROPSHIP DIPERLUKAN.
.
📱Whatsapp 012-2811550 to order.
-
🚗COD available in Kota Bharu.
-

Rinduu saat berkja brsamany

Selamat pagi semua, Kurung Sufi dah ready stock tau. So cecepat whatsapp or dm untuk order okay😘
.

HARGA ASAL : RM169

Harga PROMOSI #ASraya2018
👉 RM139
👉 RM139
- FREE POSTAGE
- FREE GIFT (limited
.
.
Berminat? Sila whatsapp cepat~ nanti habis size dan warna kesukaan kan rugi..
📲 0189144582
📲 0189144582
Atau klik link di bio profile tanpa save number ⬆
.
.
.
#kurung #kurungmurah #kurungmoden #kurungraya #kurungmini #kurunglace #kurungbatik #kurungsaree #kurungpucci #kurungplain #kurungcantik #kurungpeplum #kurunglawa #kurungdokoh #kurungcorak #kurungdoll #kurungset #kurunglacey #kurungpahang #kurungcotton #kurungmodern #kurungcikgu #kurungraya2018 #kurungmurahmalaysia #kurungsatin #kurungbunga #kurungmodenmalaysia #kurungmodencantik

alhamdulillah.. assignment done

miSS u a LoT...

PEHA & BETIS MAKIN KECIK
.
Panas panas panas 🔥 Baru tak sampai seminggu consume dah rasa inch loss. Bukan syok sendiri, tapi staff kat tempat kerja adik ni yg tegur nampak peha & betis makin kecil! Wahhh 😍👏🏻 suka lettewww..
.
Yg penting nak repeat order tauu..kalau tak menjadi takkan laa taknak repeat kan. Hehe
.
Nak kurus dgn #Demica??
Whatsapp 011-26401055 ❤️.
.
#sayajual #demica #sayajualdemica #demicatestimoni #produkkurus #produkkurusmurah #demicaubatkurus #ubatkurus #ubatkurusmurah #supplementkurus #supplementkurusmurah #kurus #kurusdalam2minggu #kuruscepat #kurusdenganselamat #kurusdengancepat #jomkurus #carakurusbadan #kurussihat #atasimasalahgemuk #nakcantik #nakkurus #nakkuruscepat #nakkuruskanbadan #sayanakkurus #kurussebelumraya2018 #testimonikurusbydemicapenang #sayanakkurussebelumraya

Lelong nak raya! Siap cepat je guna dd cushion ni 😍

Most Popular Instagram Hashtags