Kampung Bakam

MOST RECENT

😉😍

Dulu setiap mlm konser terus😁
Sekarang dah sepi dah😢😔
#RantauMiriSerawak

Buang boring..... Petang ii hari😂...

#ambik aura#baby sofea#anak ipar#......

Sampai sudah kami

@rzal.boy juak nok menyelah... Hahahah... Seterrdi lah boy
Tok orng

☀️Miri☀️

Waktu marik😁

Siner² aku pegi, pegi nya mesti ada makn...Bdepan ngn orng puteh... Kelka jk ngn bhsa aku...aja aku pasal rule... I kick that rule...Banyk benda x teslesai...Setiap orng madah pasal krja, mesti pesoalkan pasal "kenak ko benti kat pat lamak??" Aku maseh lom ada juapan tuk kesemua yea...
Seblom d mulakan...iP mntak jangn kecam, sbb bhsa mix...
Mak ko!!!
Izin kan ku explain pesamaan dalam luar pat krja aku penah rasa...Jum minum teh, aku cita kan semua, salah satu nya sama kat setiap krja,aku oleh orng muka duit siling, dpan nya muka belakng nya bunga... Cakp nya bait, krja nya xda... Semua yea benar, rasa nya korng bait cakap belkng, motherbullsiht mukin korng tauk ankat bigik, maybe korng maok nmpak bait depan boss, mukin korng rasa dirik tuhan tolng aku macm berik aku makn banger, kalau ko maok polah, polah macm sampah... Taik ko tinggal kat aku
Belaja bok masok nak tunjok dirik kenal semua orng... Harta kedrik x dguna, ko k bapak nya pun barang... Opps aku sori son of pig... Ko d ankat orng setakat sorng yea jak kah kawan ko... Cek selua ko tgok ada x bulu... Pok ko masak jak sia... Apa maok gago pasal orng cuti ko macm pat yea nnk kepada nnk ko pun... Jmpa ku bukan nya pandei snym macm pig d polah tatu kat muka... ku mls dh mok jadi humble,
Homat orng, orng maok lah homat aku... Ko mula jak minat aku... Jadi fan aku tiru cara aku... Warna aku ko curi... Aku suka nya ko maok juak... Bau taik doh... Smpei masa aku berak kan muka ko... Nok dok dalam opis semua belagak macm hebat,kaya,senang,taik senang buang...mun Maok pegi belakng tgok polah kamek'orng lok... Mandik peloh
Marah² sampah komen sia sitok... Belagak... Rasa maok tumbok muka motherbullpig nok kuat smbong yea... Siner pun sama selagik nya tauk dudok dalm opis dan rasa drik boss.
Aku lom abis dude!!!
3 tempat krja ku msok gaji macm sial, marek first masok janji macm, arnab yea akn shat xkan mati, kuda akn slalu d mandk... Mudah jak, overtime d baya... So potato, poll, guitar, puppy pen... Smua nya xbolh d harap... Msok aek kluar karat... Boss pun sama ngn pekrja, patut lah smua nmpa sama jak... Support orng ko bukan carik salah
Oiii piG... Maok lah ko semat krja bau peloh???
I'm fed up look u face

Most Popular Instagram Hashtags