lleonard_muntaner_editor lleonard_muntaner_editor

157 posts   1,251 followers   1,765 followings

Lleonard Muntaner-Editor 

Quina paraula podria transformar-nos? Quina seria capaç de revelar-nos una veritat simple i lluminosa com una música infinita? En aquests Contes exemplars, Sophia, poeta de la llum marítima i de la transcendència de les coses quotidianes, ens diu aquesta paraula a cau d’orella, com un secret que vàrem oblidar. Ella ens porta per galeries de retrats que són com rostres vius, i ens explica la part desconeguda de contes que, sense saber-ho, un dia també vàrem somiar. Com una aroma que desperta la nostàlgia de temps molt antics, hi ha un misteri sensible que s’escampa per aquests contes, en un llenguatge planer i precís, fins a esdevenir una certesa irresistible.

Sophia traduïda per Francesc Serra, amb pròleg de @lourdesmpereira i meravella de coberta de Miquel Julià (@peinadosmariaantonieta). Feia tant que l'esperàvem... ❤️ #sophiademellobreyner #Contesexemplars #Artificium5

"... l'amor / deu ser aquesta persecució d'ombres / aquest cap de marbre mutilat / o aquest desert / on el temor de perdre's roman ocult / en la brutícia antiga dels dies"
#AlbertoRaposoPidwellTavares #AlBerto #poesiaportuguesa #LaFosca39

Aquesta setmana que comença avui, l'acabarem així. Diumenge us esperam a la Setmana del Llibre en Català de Palma per presentar "Transbord", de Sebastià Portell.
Amb l'autor del llibre i els actors que han donat vida als personatges de l'obra, Marc Joy i Asun Planas.

Sis anys d'un a l'altre. I, entre i entre, tantes coses... Feliços que tornis a aquesta primera casa, @sebastiaportell! #Teatre6 #Teatre28
#Lamortdenamargalida #Transbord

Atenció divendres!
#LaviaÀpia #Venusvolta #poesia

Felicitau-la, que aquestes Partícules seves han guanyat el 19è premi de narrativa El Lector de l'Odissea.
Enhorabona, @nuriabusquet!

Avui, Premis Literaris Pare Colom a la llibreria Embat.

Vet aquí les obres guardonades enguany amb els Premis Pare Colom.
Avui les presentarem a les 20.30 h al Claustre de Sant Domingo d'Inca i demà a les 12 h a la llibreria Embat de Palma.

Enhorabona, Antònia Vicens Picornell i @labreu_edicions "Tots els cavalls", Premi Nacional de Poesia.

Les memòries de l'historiador Pere Xamena i Fiol.

"Tot m'engoleix. Quan tinc els ulls clucs, és la panxa que m'engoleix, és a la panxa que m'ofego. Quan tinc els ulls oberts, és el que veig que m'engoleix, és a la panxa del que veig que m'ofego. M'engoleix el riu massa gran, el cel massa alt, les flors massa fràgils, les papallones massa espantadisses, la cara massa maca de la mare..." Réjean Ducharme traduït per Susanna Fosch, amb pròleg de Pere Calonge, epíleg de Jaume C. Pons Alorda i coberta de Jean Marie del Moral.
Això és un dilluns! #narrativa #Artificium4

El dietari de Gabriel Nadal i Huguet, un dels més interessants a la Mallorca a cavall dels segles XVIII-XIX. Ha tingut cura de l'edició la filòloga Carme Simó i és una de les nostres novetats de setembre.
Bartomeu Mestre ja l'ha llegit i n'ha escrit això:
https://blocs.mesvilaweb.cat/balutxo/?p=270625

Most Popular Instagram Hashtags