liyanajasmay liyanajasmay

4662 posts   1171250 followers   1083 followings

liyanajasmay  Mermaid Luxe Raya Wonderland 2017 Exclusive at Zalora and Metrojaya Midvalley Megamall @mermaid.luxe

https://wmm.lnk.to/selesatanpamu

ouh hello? maybe reaction muka nampak eksyen, tapi sebenarnya tak. ni pose je okay! " Tak kenal maka tak Cinta " ( i dont know why people like to say that, but i guess its true! ) #yougottatoknowmefirsttoknowhowcrazyiam FYI, Im wearing Classic kurung in champagne from @mermaid.luxe #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

I want to share again with u gais! I know I know been posting a lot bout food! 🙊🙊 Btw,
8excite now ada promotion [DOOR-BUSTER DEAL] for tawaran ‘Festive Moghul Bufet’ RM28 sahaja untuk seorang. So jom kita indulge with this buffet bcoz tawaran hanya for this Ramadhan month only! Check out this apps now 8excite di https://goo.gl/SxOrvh untuk mula membeli.
#Ramadan #Sultani #Flamingo #Hotel #Moghul #Pesta #bufet #Northern #Indian #Cuisine #tandoori #tikka #chicken #Ampang

me and my selena❤

Salam Subuh to all.. Here's a lil throwback last 2 weeks. 🦄 Im sure I was blabbing about the kurung🙊 @mermaid.luxe #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017 #3/30 #Ramadhan2017

purrddyy nads!

My lil bunny🐰 #selenafathuddin

Hey Guys! Nak share tentang buffet ramadhan yang bnyk menjadikan kita rambang mata😂😂 But this oneeee! Amagad ! Korang bole save 42% untuk bufet Ramadan di Quality Hotel, RM48 sahaja! Sempena bulan Ramadan ini, jom kita ke restoran di Quality Hotel untuk sajian tradisi kampong dengan lebih daripada 100 pilihan! Booking untuk Ramadan boleh dibuat melalui laman 8excite atau app di https://goo.gl/SbZZ0c. So kita buka sama sama kat Hotel Quality ya minggu ni!! see you guys!! #8excite #Ramadan #Halal #Kampong #Quality #Hotel #Bufet #Bazaar #Puasa #Tradisi #Masakan #Bonda #Juadah #Berbuka #Sajian #Doorbuster #tawaran

Salam subuh pada semua.. Semoga harini akan menjadi hari yg baik dan diberkati utk kita semua.. Insyaallah.. ❤️ #2/30 #Ramadhan2017

blurred photo. my hand was shaky i guess. yeah i guna filter for this one! hehe..

Ok ke semua first day puasa? hehe.. I hope all my followers are doing fine. Just a lil boomerang for yall! hehe.. ( Im wearing @mermaid.luxe ❤ ) #ramadhan2017 #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Selamat Menyambut Bulan Ramadhan kepada semua umat islam di laman media sosial saya. Have a blessed Ramadhan , Insyaallah.. amin..

To all bangsarian, you ladies can shop @mermaid.luxe collection now at @shopat22 ❤️ #MermaidLuxeRaya2017 #RayaWonderland2017

Most Popular Instagram Hashtags