lisaajax lisaajax

952 posts   282,544 followers   360 followings

Lisa Ajax  TORN - UTE NU!👇

Äntligen! Ska bli så kul att resa runt i Sverige och sjunga för er igen. Jag har verkligen längtat efter det! Här ser ni våren och sommarens turnéschema. Fler spelningar kommer att tillkomma. Vilka andra städer vill ni att jag kommer till?

Sommar kom nuuuuu TACK!! Jag har förresten ett väldigt spännande projekt på gång, kan ni gissa vad?

Lördag💗

STORT TACK för att ni lyssnar på Torn!!! Är såå himla glad för det😭😭

EXAKT så här glad är jag över att få giga ikväll!!! Första för året och snart kommer ni få reda på vilka städer jag kommer till under våren. Vart vill ni att jag ska komma??

Bff’s 🐶

Tänk inte så mycket:P

Hela denna resa har varit så fantastisk! Det är svårt att dela med sig av personliga saker så här men jag är väldigt glad att jag gjorde det. Allt stöd jag har fått och alla som skrivit till mig och känt igen sig i mina känslor... det har varit så värt det. Och mitt älskade TEAM!!! Att ha ett gäng starka kvinnor bakom sig är så mäktigt, är glad över att jag fick göra det här med just ER. @biancafernstrom @mirjamtornstrand @frida_rydman_bostrom @kickimakeupartist @malin.veronica @deanorberg @emeliefjallstrom @isamoliin ❤️ Ett riktigt STORT tack till alla ni som röstade på mig! Nu ska jag se till att göra det här året till det bästa någonsin, mycket fokus på musiken och mig själv. Jag är så redo!

Nu är det nära! Hur laddar ni inför kvällen?

Så glad över att jag får stå på denna scen en tredje gång! Kommer bli en mäktig kväll och jag är så tacksam för allt stöd som jag har fått dessa veckor. Glöm inte att rösta ikväll❤️

TÄVLING
Vill DU och en vän se finalen live i Friends Arena på lördag?
Nu tävlar jag ut 2 biljetter!!! För att vara med och tävla vill jag att du gör någonting kreativt till min låt Torn. Fantasin har INGA gränser, det kan vara allt ifrån att ni sjunger, dansar, målar, skriver osv. Posta sedan inlägget här på instagram och tagga #lisaajaxtorn
Tävlingen avslutas redan imorgon (fredag!!) kl 18:00! Jag kommer titta på allt, är så spänd på vad ni kan hitta på❤️ -
-
-
-
-
-
-
-
Foto- @stinastjernkvist

Torn ligger 8 på Spotify idag!!! Ni är verkligen bäst! Så kul att ni gillar låten. Fortsätt lyssna❤️

Most Popular Instagram Hashtags