[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

linnejha linnejha

793 posts   17902 followers   333 followings

Linnea Landström🔱  • Farmen 2017 🎥 • Snapchat; Linnejha 👻 • 21 y/o, STOCKHOLM • Bellange@2Agency.se 📩 Reprecenting #LaunaArv #PUSSYPOWER

http://LINNEJHA.SE/

Mellosquad 👌 #LaunaArv

Hade min roligaste helg på väldigt väldigt länge när jag var och jobbade för #Jägermeister under #swedenrockfestival! Jag och åtta av tio hade inga tidigare erfarenheter av att stå bakom en bar men ändå blev det så bra! Tror jag aldrig sovit så lite som jag gjorde under den veckan! Vi var sånt sjukt härligt gäng, olika karaktärer som synkade bra och samarbetade magiskt, så bra att vi slog försäljningsrekordet med över en halv mille! Hade nog roligare bakom baren än vad jag skulle haft framför.
Det var otroligt många som kom fram och berättade att dem sett mig på tv i #Farmentv4 och tyckte jag var grym och älskade min attityd. Ni är grymma! #spridkärlek är det viktigaste budskapet som måste komma fram hos människor ❤ Jag skulle så gärna vilja jobba inom barbranschen så vet ni ett sådant jobb i Stockholm - hit me up! 😍💙 #LaunaArv #Farmen #tv4 #Farmen2017 #swedenrock #merchendise #äggkopp #SÖLVESBORGSFINEST

När mellot gör sitt 😎 Fina kontraster till min #BMW #ModernLine ➡ Snapchat: Linnejha ✔

När jag åkte från Mantorp igår så stannade jag vid Rasta och träffade en jättetrevlig kille som försökt lifta till Huddiksvall i 4 timmar. Satt och pratade med han och han berättade att han hade varit på 50 årsfest hela helgen och var påväg hem nu och att dem han skulle åkt med hade sedan sagt att dem ska åt andra hållet! Mycket mycket dåligt!
Jag sa att jag ska försöka hjälpa honom så jag gick och kollade med människor om någon var på väg uppåt i landet, dock utan framgång. Jag bestämde mig för att han skulle få åka med mig till Stockholm och att jag skulle köpa en tågbiljett åt honom så han kom hem säkert. Han sa nej erkligen inte men envis som jag är fick jag med honom.

Han berättade att han var studerande och hade praktik på en snickarverkstad som inriktade sig på gamla verktyg från 1800-talet. Han nämnde även att han inte hade någon Facebook, Snapchat, Instagram etc. Väldigt starkt att gå emot vardags normen som är så hårt insvetsade hos oss. Min förebild helt klart. Det hade skett en olycka längs E4an så vi hamnade i en klart, men det var ingen nöd på oss. När vi kom fram till Stockholm så sahan igen igen på att jag skulle köpa en tågbiljett hem åt honom men gjorde det ändå. Frågade om han hade ätit och gav han lite pengar till mat så han kunde äta tills han kom hem!
Han blev tårögd och förstod inte hur jag kunde göra detta för honom men jag kände att det var min plikt! Jag vill att vi ska leva i en mer kärleksfull värld utan hat och främlingsfientlighet ❤ SNÄLLA TA HAND OM VARANDRA! TIDEN VÄNTAR INTE PÅ NÅGON!
ALL lycka till dig Sebastian! ❤

För varmt? Lösning: man bygger en egen pool på flaket 😎

avskrivit mig allt ansvar, vi tar kurvan i 200 😎 #Gatebil2017

bobcar flashback 20 år bak i tiden 😎 #mantorp #Gatebil #2017

The crew 2k17 JÄGERMEISTER #LaunaArv

Middag och trevligt sällskap innan genomgång 🙆 #LaunaArv #swedenrockfestival

Ni hittar mig, Rebecca och Jessica bakom VIP baren på Sweden rock festival för #JÄGERMEISTER! 😎🍾🍻 #LaunaArv #swedenrockfestival

The 90's called and wanted theirs glasses back 🍾🐒 #LaunaArv

Brunettes have more fun 💋 @myholeisyourgoal

Most Popular Instagram Hashtags