linneakarin linneakarin

593 posts   3,491 followers   965 followings

Linnéa Blomberg  powerpussy 🌈🌹🍒🖕🏼

🌈💙 the female body thooo

Den finaste lilla människan jag vet, Denji💚

Testa störa

” Att granska,
klämma,
andas,
gråta.
Leta fel.
Leta brister.
Det hänger.
Det ser konstigt ut.
Det är knöligt.
Ojämnt.

Fylld av gropar.
Fylld av defekter.
Fylld av hat.
Varför ser jag ut såhär?
Och inte sådär?
Fel.
Min kropp är fel.
Att brista,
gå sönder,
brytas ner.
Hur lär man sig älska?
När hatet bara växer.
Att granska,
klämma,
andas,
gråta.
Att hata sin kropp. ” - En väldigt naken text ur ett väldigt söndrigt psyke för x antal år sedan.
Jag har så otroligt jävla jättesvårt att greppa att jag har känt sådär. Känt det hatet mot min kropp. Min fantastiska kropp. Jag kan liksom inte förstå att det var min vardag från att jag var 12 till 18 år. Att stå framför spegeln, gråta, granska och hata det jag såg. Den perioden i mitt liv, känns nu som en mardröm jag en gång hade. Det känns dimmigt och diffust, som om jag själv nästan förträngt det.
Mitt hjärta går sönder för alla tjejer som vardagligen upplever detta hat mot sin egen kropp, som jag gjorde, och som jag nästan fortfarande kan komma på mig själv göra undermedvetet någon gång ibland.
Psykisk ohälsa är fruktansvärt. Och det är inte ett jävla skämt. Det ska tas på allvar. Det MÅSTE tas på allvar.
Ätstörningar, självskadebeteende, självmordsbenägenhet, ångest, och panikattacker, var något jag upplevde under flera års tid. Och något som många går igenom nu.
Vi måste bli bättre på att uppmärksamma psykisk ohälsa, och hur förekommande det faktiskt är. Vi måste bli bättre på att sträcka ut en hand, och hjälpa. Vi måste utbilda oss. Vakna.
Det är så otroligt viktigt att prata med unga tjejer. Informera att alla ser olika ut. Att det ibland hänger, är knöligt och ojämnt. Och att det är naturligt. Vackert. Att vi är vackra, i alla former. Att alla former är rätt.
Så, hylla, peppa, stötta och lyft varandra. För vi förtjänar fan att sväva på moln.
Vi är fantastiska. 🌹🌈💘

Mina utklippta tuttar & favoritquotes från @theyellowhairedgirl
Varsågoda.

Vill ju egentligen ba lägga ut bilder på mina pattar här på instagram, men här har ni en bild på en annan fin vy

we out

rooooooooadtripppin med par1 + leo

Can I pet your dog?

Okej sååååå.....
Kan vi diskutera hur lite ”influencers” involverar sig i detta val? På riktigt!!! Människor med tiotusentals följare som väljer att lägga ut bilder på sina fucking väskor och outfits och sin jävla sallad istället för att ta upp något av det viktigaste och mest aktuella i samhället just nu?? VAL 2018 hallå? Förstår ni inte hur mycket ni kan påverka???? Hur många unga människor som lyssnar på er och tar till sig vad ni säger???? Istället väljer ni att lägga upp en händelse här på instagram ang att ”ni inte är så insatta” och att detta är ”det första och sista politiska inlägg jag kommer att göra”. VARFÖR?
Det är VIKTIGARE än någonsin att involvera människor i detta val. Att upplysa människor. Det är även din skyldighet att ”upplysa” dig själv. Att påpeka hur viktig en människas röst är. Och hur den ska användas rätt.
Nu är det 10 dagar kvar till val och JAG BER ER ALLA, att försöka involvera er nu i slutspurten. Det minsta vi alla kan göra är att trycka på hur viktigt det är att rösta.
Rösta så att det blir en mindre röst på SD. Rösta emot rasism!
Rösta för kvinnors röster!
Rösta för kvinnors rätt att bestämma över sin egna kropp!
Rösta för ett bättre klimat!
Rösta för dina medmänniskor!
Rösta för HBTQ-rättigheter!
Rösta!!!!!! #fucksd #klivintepå #utmedrasisterna #feminism #val2018 🌈🌈🌈🌈🌈 (Sorry för argt och osammanhängande inlägg men jag brinner idag!!! Tyckte även att det var en passande bild på mig då jag ser fett lack ut. PUSS)

Kallar dessa för;
Pattar feat. Tvätt & ”nödvändig” fruktcensur

🖕🏼

Most Popular Instagram Hashtags