linneaclaeson linneaclaeson

350 posts   42034 followers   39 followings

LinnĂ©a Claeson 🐳💋  Handballplayer Law student Founder of @assholesonline @omtankestockholm @refugee.relief ‱ For business or interviews: linneaclaeson@hotmail.com

http://nyheter24.se/debatt/883176-linnea-claeson-10-ariga-tjejer-ska-inte-vara-vana-vid-overgrepp

HĂ€r ser ni en sjukt glad juriststudent i sin nya propellerkeps! 😃

Civilkurage, medmÀnsklighet och jÀmlikhet Àr det jag stÄr för och vill arbeta mot. DÀrför Àr jag oerhört stolt över att vara ny goodwill-ambassadör för Kvinna till Kvinna som alltid brunnit för just detta.
.
Det Àr en organisation som inte tippar runt pÄ tÄ utan dom sÀtter ner foten och gör avtryck för att stÀrka kvinnor i krig. Dom ger sig in i konfliktdrabbade lÀnder nÀr ingen annan vÄgar, för att ge en röst Ät kvinnor som tvingats till tystnad.
.
Dom stöttar fredsarbete och slÄss mot sexuellt vÄld. Dom vet att kvinnor Àr starka och vill dÀrför ge kvinnorna egen makt och möjlighet att bestÀmma över sina egna liv och sjÀlva ta sig uppÄt.
.
Jag tÀnker ofta att det enda som krÀvs för att ondskan ska segra Àr att goda mÀnniskor gör ingenting alls. Det Àr dÀrför jag kÀnner mig sÄ oerhört stolt och hedrad över att vara en Femdefender och samarbeta med Kvinna till Kvinna för att tillsammans stÄ upp för unga tjejer och kvinnor vÀrlden över.
.
#linneaclaeson
#assholesonline
@kvinnatillkvinna
#femdefenders
#womensrights
#kvinnorsrÀttigheter
#kvinnatillkvinna
#femdefender
Foto: @viktor_gardsater_photography

Ha asmycket smink, mittemellan eller inget alls. Bara du inte lĂ„ter dig luras av dom som sĂ€ljer saker att du inte Ă€r fin som du Ă€r. Det Ă€r ju du sjĂ€lv som bestĂ€mmer vad som Ă€r vackert. 😃

Jag vill tacka Swedish Alliance for Women in Sport för att jag blev utsedd till en av femtio idrottsförebilder för inkludering och ökad jÀmstÀlldhet.
.
Jag vill samtidigt passa pÄ att tacka alla er som nominerar mig till olika priser och utmÀrkelser. Jag Àr helt överrumplad av allt stöd jag fÄr och Àr oerhört tacksam för att ni vÀljer att backa den hÀr tjejen med regnbÄgsfÀrgat hÄr och livlig fantasi. Ni lyfter mig, vi lyfter varann! Vi ska ha förÀndring och vi ska jobba för den varenda dag! #linneaclaeson

Det hÀr Àr den bÀsta sportbilden jag sett! Jag blir sÄ sjukt glad nÀr jag ser den hÀr 18-Äringen spela handboll! StjÀrnskottet Rebecca Nilsson som innan vÄr avgörande kvartsfinal ödmjukt sÀger att hennes mÄl Àr att peppa och stötta vÄra spelare. Sen visar det sig att det Àr hon som fullkomligt stÀnger igen i mÄlet, rÀddar laget och fan tar oss till semifinal!!!! Jag slutas aldrig imponeras av den hÀr omtÀnksamma, genomfina, smarta och talangfulla tjejen! Vilken idrottare, vilken stjÀrna!

Idag höll jag en förelĂ€sning om Civilkurage pĂ„ Marieborgs folkhögskola i min barndomsstad Norrköping för drygt 200 personer. Det var en vĂ€ldigt rolig dag med mycket mediapĂ„drag och fina mĂ€nniskomöten. BĂ€st av allt var att min mormor och farmor satt bĂ€nkade pĂ„ första raden. ❀ (Perfekt nĂ€r man ska prata en massa om sex och porr hehehe...) Tack Norrköping för en fin dag i jĂ€mstĂ€lldhetens tecken! #linneaclaeson

HÀr ser ni tre unga feminister som inte tÀnker backa en millimeter i kampen om kvinnors rÀtt till sin egen kropp.
Du hittar mig, @cassklatzkow och @idaostensson i senaste numret av Veckorevyn dÀr vi snackar feminism, sexism och kroppsaktivism. EXAKT det jag hade behövt lÀsa nÀr jag gick pÄ högstadiet och tidningarna uteslutande handlade om att bli smal, kÀndisar i bikini och hur jag bÀst skulle tillfredsstÀlla en kille men inte mig sjÀlv. Fan va bra att Àven tidningar utvecklas, TACK för det!
Det Àr en ny tid. Det Àr vÄr tid.

Till alla mina HBTQ-vÀnner, alla regnbÄgsfÀrgade sjÀlar och allierade.
Det Àr inte Pride en gÄng om Äret.
Det Àr Pride varenda jÀvla dag, varje minut och varje sekund!
Vi mÄste kÀmpa oavbrutet för att vÀrlden över blir regnbÄgspersoner diskriminerade, förlöjligade, hotade, misshandlade, fÀngslade, vÄldtagna, torterade och mördade. Detta Àr en frÄga som angÄr oss alla som medmÀnniskor. Varenda en av oss har ett ansvar för att visa civilkurage och stÄ upp för allas rÀtt att Àlska vem den vill. KÀrlek Àr för alla och jag stÄr tillsammans med HBTQ-personer. Nu och alltid.
#unicornsoftheworldunite
#pride
#rainbowhair
#linneaclaeson
#assholesonline
@assholesonline
@linneaclaeson

Warrior princess

Det hÀr Àr Sverige för mig.

Jag Àr inte medlem i nÄgot politiskt parti utan jag arbetar alltid helt obundet med mina frÄgor och representerar bara mig sjÀlv. DÀremot vill jag gÀrna prata jÀmstÀlldhet och mÀnskliga rÀttigheter med varenda parti och se vad deras strategier Àr för att bygga vidare pÄ ett samhÀlle dÀr alla Àr lika mycket vÀrda.

SÄ ser ni mig hÀnga med olika politiker nu och framöver sÄ vet ni vad jag pysslar med, nÀmligen opinionsbilda, engagera och förÀndra! Idag till exempel Àr jag inbjuden till Socialdemokraternas kongress för att hÄlla ett seminarium om nÀthat, hot och utmaningar med digitaliseringen sÄ som högerextremas mobilisering pÄ nÀtet. #linneaclaeson

Tusentals mÀnniskor samlades pÄ Sergels torg för att visa att hatet inte kommer förblinda oss och rÀdslan aldrig förgöra oss. Ondskan kommer inte förÀndra oss eller besegra oss utan Stockholm Àr en öppen stad och vi kommer stÄ upp för det vi tror pÄ. För frihet, demokrati och medmÀnsklighet. Jag vill stÀmma in i tacksamheten för all förskolepersonal som stannade hos barnen nÀr förÀldrarna inte lyckades ta sig dit i fredags. Tack till alla inom vÄrden som natt och dag sliter för att hjÀlpa och rÀdda liv. Tack till polis och rÀddningstjÀnst som riskerade sina liv för att skydda oss. NÀr en skrÀmd folkmassa sprang dÀrifrÄn sÄ rusade ni mot faran. Alla blommor pÄ polisbilarna idag Àr vÀlförtjÀnta. Tack till alla som öppnade sina hem och hjÀrtan och visade vilken styrka och empati vi har i Sverige.
Slutligen tack till alla er som visade mod och kÀrlek genom att komma till manifestationen idag. HÀr pÄ bilden ser ni mig och en av mina bÀsta vÀnner stÄ mitt i folkhavet. Jag Àr stolt över att stÄ hÀr bland sÄ mÄnga fantastiska starka mÀnniskor. Det hÀr Àr att vara svensk! Vi stÄr upp och vi stÄr enade. Jag Àlskar Sverige!

#openstockholm #prayforstockholm #linneaclaeson #sergelstorg #stockholm
SÄ. Hur gÄr vi vidare?
Tillsammans.

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags