linnbillinger linnbillinger

1,033 posts   485 followers   704 followings

Linn Stolt Billinger  Jag gillar böcker. Och mat. Och min familj. Ungefär så.

Min tur att vara ensam förälder den här helgen. Tänker ganska ofta på hur själva tanken på att vara någons mamma är så konstig medan det är så självklart att vara deras. Och ja nä vi har fortfarande inte satt ihop syskonvagnen men hjärterum stjärterum osv.

Jahopp, nu har vi bestämt ingen bebis längre för nu kan bebisen gå ✨

Att vara på äventyr är ljuvligt men att komma hem till det här gänget får mitt hjärta att explodera.

Idag åkte vi till Zaspa och kollade på street art och verklighetens folk. Förutom typ verklighetens folk för Gdansk är verkligen tomt på folk i allmänhet utanför turiststråken. Taxichauffören som körde oss dit vägrade först förstå var vi ville och kastade sen inplastade turistkort på oss medan han suckade demonstrativt och gjorde sitt bästa för att tala oss ur det. Som avskedfras, efter att ha kastat på oss ett visitkort, sa han ”call me if you need to get out of here...if you are not dead”. Ett kulturskyddat medelklassområde med fullt av barnvagnar och livsfarliga tanter som trimmade sina pelargoner. Vi tog givetvis lokaltåget tillbaka in till stan, rebeller som vi är.

Är i Gdansk. Där finns det så här gulliga restauranger där vinet kostar 30 kronor och dom serverar typ allting med sill. Vi har varit på WW2-museum och blivit påminda och ödmjuka och nu är vi så trötta så trötta. Jag äter chips och Stina sover och nä, men jag ska nog också sova lite nu. VARE NÅN SOM SA BARNFRITT?!

Vissa av oss blev lite trötta efter röstandet och behöver dansa. Andra av oss dricker istället alkohol och håller tummarna. En sover. Nu lever vi på hoppet hörrni. Och om du inte har röstat än: gör det! Utnyttja din rätt att stå upp för medmänsklighet och mot odemokratiska, rasistiska, kvinnofientliga krafter.

Hah, vi har blivit kompisar med byggledaren och fick komma och tjuvkika igår. Det är ju inga plankgolv eller spegeldörrar från 1927 MEN DET ÄR ETT HUS! Som är vårt! Med flera våningar! Woop woop!

Hipp hipp hurra! 🍾✨💸🙌🏻💞🤩

Äntligen! Jobb! Vuxenkläder! Varmt kaffe! Prata i fullständiga meningar! Och: NYA SKOR!

Låt mig presentera en alldeles YPPERLIG lägenhet ett bokstavligt stenkast från Långholmen. Den är som av en händelse också väldigt mycket till salu så ja nä men klick klick klick (länk i bio)

Vilken tur för mig att jag även har producerat den här versionen✨

Mitt hjärta orkar inte 💞

Most Popular Instagram Hashtags