linnbillinger linnbillinger

1,016 posts   489 followers   715 followings

Linn Stolt Billinger  Jag gillar böcker. Och mat. Och min familj. Ungefär så.

Kanske borde gå ut och carpa sommaren men här sitter vi och kollar på babyloonz och gosar istället. So sue us!

Sommar-Sverige 💞

Aldrig älskar jag väl dom mer än när dom sover.

Försökte verkligen få livsglädjen att synas men tyvärr har sömnbristen gjort en hostile take-over. Det är iallafall tusen grader varmt. Jag har inte sett ett moln på en månad och mina barn kommer snart inte ihåg vad kläder är eller hur det känns att existera utanför vatten

I brist på en egen mamma att fira vill jag istället passa på att hylla den ställföreträdande föräldern/morföräldern på bilden. Han som alltid har en öppen dörr, en famn över och ett opassande skämt på lager. Han som har fått axla både mormor och morfar-rollen och som gör det med bravur. Jag orkar inte ens fullfölja tanken hur mamma hade varit med barnen men kärlek får dom i överflöd nu också iallafall. Ellen har redan deklarerat att hon stannar hos ”Motta” när vi åker hem imorgon för ”jag behövej vaja med Motta hela dagen föjståj du mamma”. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad som har dig pappa.

Ja, det är helt onödigt att ha baddräkt men 1) hon ville verkligen verkligen VERKLIGEN ha den och 2) försök stå emot ”vattenmejååne” 😍

Idag har vi gjort allergitest på den här goskorven efter förra veckans megakräk (samt pga sopiga gener i kombination med lite prickar). Han är ”väldigt gränsfall, men vi sätter en etta (där 1 är knappt och 6 dödligt)”-allergisk/känslig mot vete. Jag känner så här inför det: 💅🏼. Trodde det skulle vara mjölk. Trots att jag är allergisk mot det mesta själv så har mjölken (som jag kan äta) varit mitt stora ångestpåslag. Nej, det är noll rimligt men vad fan ångest är ju mycket, men rimlig är den då inte. Lite vete däremot? Pfft, no probs.

Igår träffade jag en kvinna i Liljeholmsgallerian. Vi satt på Espresso house och pratade rygg mot rygg, halvvända, för att Ellen prompt skulle sitta hos henne. Ellen som annars är lite av en människoskeptiker gick dit nästan direkt efter att hon satt sig ner. Hon berättade att hon hade en dotter i trettioårsåldern och vi pratade lite om hur ens barn alltid är just barn för en. Hennes dotter var i Australien nu och jag sa att jag gjorde samma sak mot min mamma. Det var en kanske tjugo minuter lång konversation avbruten av barntjatter och bebisskratt men den har bitit sig fast i mig. Saknaden av min mamma kom som en tsunami igår kväll. En kombination av sorgen över att barnen inte har någon varm mormorfamn att krypa upp i men framförallt att jag inte får dela föräldraskapet med min mamma. Att jag inte kan sitta lite casual i en soffa på ett kafé och prata med min egen mamma om livet och tiden och kärleken. När jag nattade Ellen igår klängde hon sig fast vid mig och tryckte sin lilla tvååringskropp mot min och sa ”måste mysa lite med mamma baja” och det skulle jag också vilja göra med min mamma. Bara kramas lite. Sitta nära och bli klappad på. Få den där du är alltid älskad-blicken. Tänk att ett kort möte med en främling i en rätt ful galleria i en förort kan ge ett sånt känsloeko.

Äger ju den här gölliga också. På tal om tiden så är han så stooor nu. GE TILLBAKA MIN BEBIS! (nej)

Tidsmarkör. Idag <-> 1 år sen.

Vill du mig något så träffas vi här.

The smug face of nån som fortfarande behöver visa leg på systemet.

Most Popular Instagram Hashtags