[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

linnbillinger linnbillinger

959 posts   494 followers   690 followings

Linn Stolt Billinger  Jag gillar böcker. Och mat. Och min familj. Ungefär så.

Det här Nils, det här är din nya kompis @mimmiannamaria . Vi tycker väldigt väldigt mycket om henne så det känns bra att ni verkar ha fått en fin start.

Äntligen Vinterstudion!

Hemma! Inga prover visade på infektion, eventuellt en antydan till ett litet virus. Lite alvedon, kärlek och sömn på det här så.

Nils fick rotavaccin i förrgår och vi är förkylda hela högen men 1177 tyckte att läkarna på Astrid Lindgrens barnsjukhus gott kunde ta sig en titt när vi sa att han hade över 38 graders feber. Det är så märkligt att ha ett barn som aldrig skriker för plötsligt blir gnyn, pip och skrik liksom "är det nåt allvarligt?!" Han har som synes återfunnit sitt vanliga jag (efter en alvedon) och nu väntar vi på provsvar och försöker ta urinprov, dricker julmust och är sjukt tacksamma för svensk sjukvård. Det tog inte ens fem minuter från inträde i entrén till första läkarundersökningen. Vi hade ett eget rum innan Andreas ens hade parkerat bilen. Det hade så lätt kunnat avskrivas med "biverkning från vaccin" eller "vanlig förkylning" framförallt eftersom han har varit pigg och glad här. Istället: brett urval av prover för att verkligen säkerställa att det inte är nån infektion eller nåt annat. Jag kan på riktigt inte uttrycka hur glad och trygg jag känner mig och hur jävla gärna jag betalar skatt för att alla ska få tillgång till det här.

Nämen se på fan! ETT HUS! Åkte mest ut för att underhålla barn (som somnade i bilen) och så ba stod det där! 🏡

Jag är tvåbarnsmorsa. Alltså jag VET ju det men inombords är jag typ tjugo...ett? och leker vuxen och känner mig som att jag nästan gör nåt olagligt när jag handlar på systemet. Och käkar godis till middag och tar alltid shortcuts om jag kan och sover helst 01-11. Men så visar Andreas den här bilden från i förmiddags när vi gick till Hornstull och hängde på låset och det blir typ error i huvudet. Jag är jävligt vuxen. Jag ansvarar för liv tamigfan. Och jag ser väl ändå rätt lycklig ut med en unge i varje hand?

Ska vi leka Gissa Bebin? Jag kollade ner på ett sovande barn idag och det kändes som en tidskapsel. Plötsligt har ungen som inte liknat nån blivit en kopia av sin syrra.

Den här firar fem veckor idag ✨

Det är ett hårt liv att vara föräldraledig.

Vad är det här då? En bild på en tom kaffekopp och en miljöbovsvatten kanske ni tänker (helt korrekt observerat f ö). Eller så kan ni tänka att ni får dela det jag sitter och stirrar på exakt just nu när jag är SJÄLV på Mall of Scandinavia. Alltså inga barn, ingen vagn, ingen man. Bara jag, min plånbok (hehe gemensamma kortet va, älskling?) och min tomma skalle. Jag vet inte ens vad jag ska göra med alla dessa möjligheter så jag fastnade i ett hörn på ett folktomt kafé. Dom spelar italiensk schlager och kaffet var gott. Nu ska jag...ta en manikyr? Köpa nåt? Gå runt i cirklar helt i min egen takt? Vem vet.

Det är nåt med det här barnet som gör mig lugn. Förutom hans gullelooks och karamellsåsdoft så påminner han om mamma. Det är något i ögonen. Mamma hade såna ögon som såg ens innersta utan att döma och jag undrar om hon inte har skickat det vidare in i den här hicktussen.

Här är till dig @astolta . Jag hade inte kunnat välja någon mer närvarande, dedikerad, lekfull, kärleksfull och tålmodig pappa till mina barn. Dom får förutom oändligt med kärlek även en himla fin förebild och blir dom ens hälften så välartade som dig så kan världen glädjas. Jag älskar dig och jag älskar att Ellen och Nils för alltid kommer kunna se sin pappa som en självklarhet i sina liv. En pappa värd 365 fars dag:ar per år.

Most Popular Instagram Hashtags