lindsayvanderlooij lindsayvanderlooij

210 posts   13,069 followers   827 followings

Lindsay van der Looij  📍 • Amsterdam ✨ • Founding partner KNAP Institute 📍 • Coming soon KNAP Willemsparkweg 168 Amsterdam

Harvey💙 zo lief en zo knap @golda.heilbron @gijsweegh

Doop Maxim💙 @asvz14 @paulharkema

Robin’s 30th birthday 🥂 #topfeestje

#Repost @knapinstitute ・・・
Verrassing! We kunnen het grote nieuws niet langer meer voor ons houden! Medio september gaan de deuren open van de tweede KNAP vestiging aan de Willemsparkweg. Het is alweer 6 jaar geleden dat KNAP haar deuren aan de Parnassusweg opende en mede dankzij jullie allemaal is KNAP een beetje uit haar jasje gegroeid. Op de nieuwe locatie gaan we voornamelijk KNAP Skincare verder doorontwikkelen met een aantal gloednieuwe behandelingen en nieuwe merken maar ook zullen we vertrouwde gezichtsbehandelingen aanbieden met onze favoriete merken zoals !QMSMedicosmetics en PCA Skin. Binnenkort vertellen we je zeker meer over de nieuwe behandelingen die er aan komen. In de tussentijd gaan we vol aan de slag met de voorbereidingen. Stay tuned!

Amazing weekend💕 #thankyouibiza #backhome

Goodmorning Ibiza☀️🦋

That feeling when you are back 🙏🏻 #ibiza #favoriteplace❤️

🛫 Back to the island🦋 #ibiza #familyweekend

Waarom zijn eiwitten zo belangrijk voor onze huid? Lees de link in bio waarin ik mijn ervaringen deel en advies geef over anti- aging voeding.

Most Popular Instagram Hashtags