[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lindorm lindorm

2068 posts   700 followers   235 followings

Nene O  Follow my knitting/crafting account on @lindormskapar Over here it's books, writing, mermaid hair, random geekiness and our puppy Eevee Lupin.

Det är en GNÖLgädda jag har. (Video för ljud, inte gör bild. Hon sitter precis utanför och gnäller/skäller/gnyr och slutat bara när jag lockar på henne. Men hon kommer inte.) #eeveelupin

Utmattningsuppdatering: det är det här med att ta sitt nya topptillatånd som normaltillstånd. Ifall jag gör det så hamnar jag här, när jag även om jag vilat hela dan och sovit dubbelt så mycket som annars (varningstecken i naturen) tar mig för ett litet projekt och tar slut. Nu har jag bäddat nytt i sängen men jag orkar fanimig inte städs upp efteråt. Det är för långt ner. Det är för många små bitar, jag var egentligen för trött innan jag började jag ville bara inte inse.
Som alltid när det här händer (ni hör ju, det är inte första gången) blir jag besviken både på att jag inte orkade mer, på att jag trott att jag skulle orka. Och jag vet ju vad jag borde göra nu - stryka allt oväsentligt inom en nära framtid och vänta ut energibristen. Och att tala vänligt med mig själv, vara snäll mot huvudet och tacksam för att det gått framåt.
Så jag stänger dörren om sovrummet Å inte golvgäddan äter plast, och tappar upp ett bad med dörren på glänt, så inte golvgäddan ylar, och dricker nåt kallt. Det kommer fler dar, veckor, månader. Jag kommer att bli bra. Jag grät i alla fall inte, så jag tycker vi kallar det ett framsteg ändå.
#denjävlautmattningen #neneströttahjärna #utmattningssyndrom #eeveelupin

Dagens #valpspam med #eeveelupin

Jag är OTROLIGT väl förberedd på mitt samtal med Arbetsförmedlingen - tänkte jag tills jag öppnade mappen och inser att jag har makens rollspelspapper och han har mina sjukskrivningspapper. Kan bli intressant för oss båda.

Utmattningsuppdatering: sen vi bestämde att Försäkringskassan inte kan påverka hur frisk/sjuk jag är, bara ifall jag får ersättning eller inte, har jag mått stadigt bättre. Det är förstås flera faktorer än så som sammanfaller. 1) jag var på god väg innan FKs utredning, det var den som drog mig ner i hålet igen. 2) att inte tvingas passa in i mallen, hoppa genom deras ringar, ist slappna av från mätbara krav visade sig (inte oväntat) vara bra för tillfrisknandet. 3) ljuset är tillbaka. 4) golvgäddan anlände och med henne mängder av långsamma promenader, fokus utanför mig själv men inte på något jag kan prestera, långa tupplurar flera gånger om dagen, ulligt kel och pälsig kärlek, och ett slut på den där ledsna ensamheten när jag inte orkat med folk men verkligen inte orkat med att vara ensam med mig själv heller. Hon är ett pälsplåster på själen.
Inget av det är ju nytt för dem av er som läst här tidigare MEN! Sammantaget har det gjort fantastiska saker! Jag har kört bil! Flera dar i rad! Och det har betytt att jag har gått i skogen! Plockat svamp! Hälsat på svärföräldrarna! (Det är deras svampkunskap som ledde till ovan lycka) Har träffat vänner på landet och tagit del av deras smålantbruk! Plockat rabarber i deras trädgård! Hälsat på ankorna!
Det gör att det är lite lättare att ta det där samtalet med Atbetsförmedlingen idag, även om det känns bisarrt och ger mig en sjunkande känsla. Jag håller på att bli bättre, jag vet vad jag kan och inte kan. Jag vet att det jag betraktar aom stordåd är sånt andra gör utan att tänka på det och att det i sig är ett kvitto på att jag inte är frisk än. Försäkringskassan och utredningen kan säga vad de vill. Jag löser det här också. Med min @loeormes och #eeveelupin.

Harry Potters värld och äventyr, otaliga människors drömmar om Hogwarts - idag är det 20 år sen det började. Vilken grej det är ändå! #harrypotter20år #blåkullalajv #endelavmig #stoltnörd

Vi provspelade för kommande Auror Trask-filmen! #aurortrask #blåkullalajv

#eeveelupin träffar McGonagall på firandet i SF-bokhandeln. #harrypotter20år

Det är SÅ det ska se ut! Heja #eeveelupin en kantarellhund i vardande! #sommarmedeevee

Suboptimal i städsammanhang. #eeveelupin

Valp med allé. För att ni behöver #valpspam även på #midsommar

Most Popular Instagram Hashtags