[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lindarafeby lindarafeby

184 posts   1956 followers   964 followings

Linda Rahmadhani Febrian  i'm saying by singing and writing. i/o psychology student. I'm writing on: 🌸 lifeisunyu.com 🌸 lindarafeby.tumblr.com

http://bit.ly/hellojobseekers

"mbak ayo turuno, tak fotone." - ayah🙂

definisi tega: ninggalin saat semua orang terdekatku juga deket sama kamu.

Glenn Fredly - Akhir Cerita Cinta.

selamat malam minggu! jangan lupa dengerin pake 🎧 ya!
.
thaaankksss a lot for @myp.pictures . super duper love buat video covernya 💖 wait me for another project! 💕
.
#ivgsundaymusic #vokalplus #indomusikgram #glenncover #glennfredlycover #akhirceritacinta #indozonemusic #surabayamusikgram #videomusikgram @indozone.id @indovidgram @vokalplus @indomusikgram @videomusikgram

my very first time to listen this song is when i was in junior high school. and until now, i still love all of the things inside the song.

its been a long time from the first time you asked me, right?
fuckin long time.
i know it's too late, and i'm so sorry.

this is it,
Ungu - Laguku.

hope y'all enjoy.
use ur 🎧 for better quality.

#vokalplus #indomusikgram #ivgsundaymusic @vokalplus @indomusikgram @ivgsundaymusic

ku aman ada bersamamu.

everything that comes to your life in the past or future, are deserve to be yours. don't complaining too much. just thank God for every each of it. people come and go. up and down. happiness and sadness. and the other thing. now please keep in mind. love yourself first over everything. because that's the closest and easiest way to love your God. don't regret anything. just do your best because God knows what's the best for you.
.
"If something is destinied for you, it will be yours, and won't exchanged accidently to anothers."
.
🙂

gonna be home very very soon💕

my yesterday's mood booster👬👭
i can't tell you how much i love being your mom (otherwise call unofficial manager😛). i'm just so happy to have you in my rest of time i live my college lyf. we completely have the entire part of team, right?
me as your manager.
cece, as my assistant manager, maybe? (because i think you could pass it on when i'm officially graduate😛)
rara, as music director.
yoga, as assistant music director (or maybe you want another position?😛)
audi, as equipment supply crew and our beatboxer too! (yea, di. this is still unofficial. if you want another thing then you can go with it. wkwk)
roro, as our make up artist.
gita, as accommodation crew. (hmm, this is literally random cz i sometime see you ordered online taxi for us to go to everywhere, tho🤔. (but really you can choose another if you want, for sure😅)
and this was our photo-studio-looks-like😂 and i think all of these can be printed for big size, and hang it on the wall as family picture. that "kyoodh" pose can't help me loving you moreee, actually!💕

sendirian kelihatannya, belum tentu kenyataannya, kan?🙂

I’m Linda and my entire Kapak squad are ready! The combination between music, tenants, and the joy of festival, here at
Bazaar & Music 11th PSYCHOFEST


Featuring:
Scaller
Morfem
Indonesian Rice
The Last Suga
Much
And many more!

FREE!!!
Sat, November 25th, 2017
Parkir Timur Delta Plaza Surabaya

Seek more at:
Instagram: psychofestunair
LINE@: @psychofestunair
Twitter: PsychofestUNAIR
psychofest-unair.id

#11thPsychofest
#AdaMaknaAdaCerita

bosen nugas ditempat itu-itu mulu?
24 jam sih, tapi masih harus beli makan, wifi sering ngadat, rame banget, belom lagi colokannya minim.
.
itu berarti, kalian harus coba nugas di KORIDOR COWORKING. tepatnya di lt.3 gedung Siola. disini, kalian dijamin betah nugas sampe lupa waktu. gimana engga?
- buka 24 jam
- GRATIS
- wifi ngebut
- colokan dimana-mana
- walaupun rame tetep tenang
.
cozy abiiiss! nggak ngerti lagi dah. buat aku, yang lagi rajin-rajinnya ngegarap tugas akhir, tempat ini jadi solusi banget. sekali kesini pasti nagih. seriously!
.
untuk bisa menikmati fasilitas disini, kalian yang pertama kali mencoba hanya butuh untuk mendaftarkan diri ke bagian resepsionis dengan mengisi link yang nantinya ada disana dan memberikan kartu identitas kalian (KTP/SIM/KTM — seriously kalian cuman butuh bawa ini aja). setelah itu, kalian akan dapat id card visitor, seperti foto ketiga di atas. setelah itu, there you go! kalian bisa sepuasnya nugas, diskusi, atau menikmati fasilitas lain disana. kalau kalian mau, kalian juga bisa menitipkan tas atau barang-barang lain ke loker fancy nan lucu di sebelah kanan bagian belakang resepsionis.
.
tertarik dong mau nyobain? mending buruan deh! pasti nagih. dijamin.
.
#tips dari aku :
- jangan lupa bawa soffel/autan, mengingat ini gedung lama, jadi walau sudah ber-AC, doi masih banyak nyamuknya.
- makan dulu sebelum nugas
- bawa air mineral
- pakai jaket/cardigan/sweater biar nggak kedinginan
.
terimakasih Bu Risma, sudah menyediakan fasilitas ini untuk kaum mahasiswa seperti kami. apalagi saya yang sedang giat-giatnya ngerjain skripsi tapi nggak mau bolak balik habisin duit.
.
so, kalau saya bisa, kenapa kalian tidak?
.
semoga bermanfaat! 💕

source: chibird.com

source: chibird.com

Most Popular Instagram Hashtags