lindarafar lindarafar

9,276 posts   731,481 followers   979 followings

LRFlawlessProducts  MalaysianArtis🎬 FounderOfLrflawless👱 Brands Ambassador 📹📷🎥🎤 Email lindarafarr@gmail.com Al-Fatihah RezaimenKeiflinBinAzlinda DoubleChanelSdnBhd

Syukur pd Allah 🙏🏻

Makanan sunnah nabi akhirnya sampai di padang arafah.. GoodProducts from #lrflawlessproducts #uno1juice #uno1juicetestimonial #protrimbylr
Protrim Pil 100% herbs.. 🔹mengurangkan lemak dan toksid dlm badan
🔹mengurangkan sakit-sakit sendi n lenguh dlm urat saraf
🔹melancarkan perjalanan darah
🔹memberi tenaga luar biasa
🔹menguatkan tulang
🔹memcuci usus besar n kecil
🔹 Awet muda
🔹mencantikkan kulit
🔹memberi kepuasan dlm hubungan suami isteri
🔹 menguruskan badan dalam masa 2minggu

Jika berminat untuk jadi agent atau stokist kami sila hubungi HQ 0192136384 Benefit of Uno 1 juice 💯 ● Vitamin C content to help increase the level of immunisation in our body system. ● Consist of high fibre to help with constipation and removing toxins from the body. ● Acts as an anti-oxidant to help protect against free radicals that causes cancer and other illnesses. ● Increase in energy level, look fit and healthy. ● Skin will be smooth and glowy. ● Stabilize and normalize blood pressure and cholesterol ● Keep you looking young.

Ingredients💯 • Mangosteen
• Dragon fruit
• Honey dates
• Soursop
• Sabah Snake grass
• Apricot seeds
• Black seed oil
• Strawberry
• Bilberry
• Acaiberry
• Grapes
• Blessed water - Zam Zam
• Stevie
• Natural food flavour
• Stabilizer
• Colouring
• Preservatives

Day2 ..Doakan 🙏🏻

Syukur pada Allah akhirnyaa selesai umrah pertama linda di sini 😭😭😭😭😭Berkhat doa Keluarga,rakan dan followers tersyg hajat sy nak tengok kaabah tercapai jua 🙏🏻Terus mendoakan linda di sini ye.. Insyaallah ada rezeki linda akan buat tawaf sunat beberapa kali sehingga puas..pada followers Insyaallah akan linda doakan anda semua di panjangkan umur,murahrezeki dan sentiasa sihat utk menjadi tetamu Allah suatu hari nanti 💋 Tq @dianaku.hq for nice mini telekung

Ya allah sedih sgt dan bercampur gembira,,Insyaallah.. malam yang linda nantikan..tawaf umrah bersama suami Disini pukul 8.15mlm di mekah..linda mohon followers yg blum tido,mari kita sama2 berdoa agar linda mendapat umrah yg mabrur dan si terima segala keampunan🙏🏻 pada followers yg masih berjaga bole tinggalkan doa anda utk linda sama2 mohon pada allah agar anda semua di jauhkan azab api neraka,di murahkan rezeki dan di ampunkan segala dosa..Insyaallah ,luv u 💋 ikhlas drp sy LR 🌷

Doakan kebahagiaan kami berdua hingga ke jannah 🙏🏻

Im gonna miss u boys @rezaqiib45_ @rezarilkeiflin @rezariiq2 ..allah jaga mereka utkku 💋tq @luggagecentralklia2

Terima laa Kehadiran ku ya allah🙏🏻

Ya Allah ikhlas cakap..telekung Siti khadijah ni sgt2 selesa n ringan di pakai..kain sejuk dan yg paling best di ruang muka x ketat dan tidak bertanda getahnyaa.. Linda pertama kali masuk ke butik Siti Khadijah memang keliru nak pilih yg mne.. so linda borong terus ambik semua colour dgn niat nanti balik drp umrah nak sedekah pada yg teringin nak pakai tp kurang kemampuan.. tapi linda x bole bg ramai.. hanya rezeki mereka yg bertuah je laa k hihi .. so sesiapa yg comment di ruang ini just tulis ( #SayaSukaDanJatuhCintaDgnTelekungSitiKhadijahbyLR)post Dan repost pict linda ini di IG anda🌷 sebanyak mungkin dan linda akan menilainyaa 💋SelamatMencuba @telekung.sitikhadijah 🎥🎤📹🎬🎹

Allahuakbar🙏🏻..Syukur alhamdulilah Doa selamat dah tahlil berjalan dgn cukup sempurna di hadirin dgn kaum keluarga tercinta,sahabat yg di kasihi,jiran2,rakan niaga dan paling istimewa di iringi dengan bacaan yassin oleh ustaz dan anak2 tahfiz drp Meru 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 moga allah dapat membalas segalanyaa..doakan linda mendapat umrah yg makbrur dan mendapat keberkhatan drp Allah swt.. Pada semua linda memohon maaf jika ada terkasar,terguris rasa atau apa shj.. linda juga mendoakan anda semua di ampunkan segala dosa dan mendapat keberkhatan hidup di dunia dan akhirat 💋 Amiin my mini telekung by @dianaku.hq 🌷💐

My bff @sashasaidin thks for coming 💋

Alhamdulilah..Tq for coming ye semua 💋 moga allah memberkhati anda semua yg hadir pada majlis bday Aqiib,Arriq & Aliif 🎂🥇🥈🥉 #AqiibTurns10 #Arriqturns7 #AliifTurns2 ⚽️

Most Popular Instagram Hashtags