linajamil28 linajamil28

7189 posts   64546 followers   728 followings

linajamil28  #gengtasbihberderai #gtbbehindfattah #gtbbehindlofa # Haters will be blocked๐Ÿ‘Œ

http://www.abpbh.com.my/bh3utama/

RepostBy @fateamswak: "One ticket to give away!! DM @fateamswak lirik di atas to Bahasa English dan pemenang akan dapat tiket VIP ke Gala Dinner WT malam ini.. Good Luck!! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป @aida_sue" (via #InstaRepost @AppsKottage)

RepostBy @zilz_dramacraze: "Hiiii... Ada lagi ke nak order? Kalau I open for 2nd batch ada yang nak tak???
#gtbsupportcareer
#gtbsupportlocalartist
.
@Regrann from @ideakreatif - #pbakl2017
#novelikp
#bilikmelaka

AKU HARUS MEMILIH - Hani Fazuha
LIMITED EDITION
Harga: RM30.00(SM)/RM33 SS
Tidak termasuk pos

Sinopsis
************
Tiga bulan bertahan, akhirnya ijab dan kabul terlerai. Amelia akur, rupanya rapat itu bukan jaminan untuk serasi. โ€œKita masih boleh mencuba, Mel.โ€ โ€“ Haqif โ€œMencuba sesuatu yang sia-sia itu kerja bodoh, Haqif.โ€ Amelia. โ€œI nak you, Mel. Tapi you paksa I terima orang lain.โ€ Zafri.

Cinta itu bukan sesuatu yang boleh dikutip dan diletak ke hati. Bahagia juga bukan sesuatu yang boleh diambil bila ada yang sudi memberi. Sebab itu dulu dia tidak memilih Zafri. โ€œI nak kita kahwin semula.โ€ - Haqif โ€œSejarah selalunya orang tak ulang, lebih-lebih lagi yang menyakitkan.โ€ โ€“ Amelia โ€œJangan cari bahagia di tempat sama yang pernah membuatkan you terluka, Mel.โ€ โ€“ Zafri.

Haqif itu bekas suaminya dan Zafri itu bekas suami kawannya. Jika ditanya, dia tak mahu keduanya. Tapi aturan takdir memaksa dia untuk memilih salah seorang daripada mereka.
Haqif atau Zafri? Yang pasti, untuk bahagia, hati perlu ikhlas dan redha. - #regrannb" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Joms vote๐Ÿ™

RepostBy @thefa_team: "Morning #TheFATeam ๐Ÿ’•
.
.
Tinggal 2 hari lagi untuk โœ”โœ”โœ” ANUGERAH BINTANG POPULAR BERITA HARIAN 3.0. 2 hari untuk kita pulun. Buka segala browser yang ada ๐Ÿ’ช
.
.
โœ”โœ”โœ” @fattahaminz โ†™
.
.
Kategori Utama ABPBH 3.0
โ†— Pelakon TV Lelaki Popular
.
DAN
.
Kategori Online ABPBH 3.0
โ†— Artis Sensasi
โ†— Gandingan Serasi Drama (Fattah Amin + Neelofa - Suri Hati Mr Pilot)
.
.
Untuk MENGUNDI boleh layari http://www.abpbh.com.my/bh3utama
.
.
SYARAT DAN PERATURAN MENGUNDI :

1. Bagi setiap sesi pengundian, pembaca boleh mengundi sebanyak 20 kali

2. Proses pengundian boleh diulangi selepas 30 minit untuk sesi seterusnya.

3. Undian akan ditutup pada 30 APRIL 2017, JAM 11.59 MALAM
.
.
#fattahamin
#pelakontvlelakipopular
#artissensasi
#gandinganserasidrama
#abpbh30
#anugerahbintangpopularberitaharian
@fattahaminz
@fastyleasia" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Indeed๐Ÿ‘Œ

RepostBy @livesuccessfully: "Less talk, more action. Simple. ๐Ÿ™โค #LiveSuccessfully" (via #InstaRepost @AppsKottage)

It is one of the toughest things to do....
Salute to you Fattah๐Ÿ‘Œ

RepostBy @fattahaminz: "Akan sentiasa ada orang yang mengata kita. Kita tau, kita dengar, tapi, tak yah kecoh-kecoh. Cool sudah โœŒ

#sincerelyFattah #doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik" (via #InstaRepost @AppsKottage)

This is the second part of the video...๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ RepostBy @kosmo_online: "Seperti yang dijanjikan ini bahagian 2 kisah persahabatan dua ekor kucing di Korea Selatan.
Seekor kucing cacat yang dikenali sebagai Nabi itu cacat kedua belah kakinya.
Bagaimanapun, disebalik kecekalan Nabi untuk meneruskan hidup, dia ditemani oleh kawannya yang setiap berada di sisi tidak kira masa.
Orang ramai yang terkesan dengan persahabatan dua ekor kucing itu menjaga mereka dengan memberi makan, menjaga tempat tinggal mereka serta memberikan ubat.
Lagi menyayat hati, rakan Nabi akan menunggu Nabi selesai mengenyangkan perut terlebih dahulu sebelum ia pula makan.
Maha Suci Allah.

#videoviral #bahagian2 #kisahmenakjubkan2kucing #kuasatuhan" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Wow! So yellow... RepostBy @far8byalteliaamani: "Pasti sangat memikat dan sangat memukau pandangan orang lain jika mereka terlihat anda mengenakan koleksi #far8lebaran17 daripada @far8byalteliaamani Aidilfitri ini.
Pasti anda semua juga inginkan sesuatu yang eksklusif untuk dipakai untuk lebaran nanti, kan?
Jadi tunggu dan saksikan kesemua koleksi-koleksi #far8lebaran17 ini tidak lama sahaja lagi.
#far8lebaran17 #aalebaran17 #far8byalteliaamani # #alteliaamani #fattahaminxfar8 #aartw #lebaran17" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Love this onscreen couple so much๐Ÿ‘Œ๐Ÿ˜
#luke
#zuyyin
#heroseorangcinderella
Igs @iswanismail88

I'm so touched๐Ÿ™๐Ÿ˜ญ RepostBy @kosmo_online: "Kisah persahabatan dua ekor kucing di Korea Selatan.
Seekor kucing yang dikenali sebagai Nabi itu cacat kedua belah kakinya.
Bagaimanapun, disebalik kecekalan Nabi untuk meneruskan hidup, dia ditemani oleh kawannya yang setiap berada di sisi tidak kira masa.
Apabila terdapat kucing liar cuba mendekati mereka, rakan Nabi akan cuba melindungi Nabi dan menghalau kucing terbabit.
Pengawal Nabi itu juga berjaga untuk menjaga rakannya itu sepanjang hari. Apabila tiba waktu malam, barulah ia akan menghampiri rakannya itu untuk menjilatnya.
Orang ramai yang terkesan dengan persahabatan dua ekor kucing itu menjaga mereka dengan memberi makan, menjaga tempat tinggal mereka serta memberikan ubat.
Lagi menyayat hati, rakan Nabi akan menunggu Nabi selesai mengenyangkan perut terlebih dahulu sebelum ia pula makan.
Maha Suci Allah.

#videoviral #bahagian1 #kisahmenakjubkan2kucing #kuasatuhan" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Kepada sesiapa yang dah rasa badan macam berat jer nak bergerak tu, jom kita balar kalori esok di @expendablesgym
RepostBy @expendablesgym: "Hi semua, besok pagi siapa free??? Jom kita training dekat Expendables Gym. Pagi besok kita ada Slot Body Combat ๐Ÿ˜. Jumpa dekat sana yea !" (via #InstaRepost @AppsKottage)

Bright yellow to brighten your gloomy day ๐Ÿ‘Œ

RepostBy @far8byalteliaamani: "Pasti sangat memikat dan sangat memukau pandangan orang lain jika mereka terlihat anda mengenakan koleksi #far8lebaran17 daripada @far8byalteliaamani Aidilfitri ini.
Pasti anda semua juga inginkan sesuatu yang eksklusif untuk dipakai untuk lebaran nanti, kan?
Jadi tunggu dan saksikan kesemua koleksi-koleksi #far8lebaran17 ini tidak lama sahaja lagi.
#far8lebaran17 #aalebaran17 #far8byalteliaamani # #alteliaamani #fattahaminxfar8 #aartw #lebaran17" (via #InstaRepost @AppsKottage)

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags