linaizzati linaizzati

2,470 posts   39,258 followers   361 followings

linaizzati deco journal🏡  PENANG🇲🇾 Featured:Kosmo|Mingguan Msia|HMetro . OWNER @kayudeko & @khalyssa_lilshop #kayudeko #linaizzatihome IG@gift review please DM

Masalah apa ni masak nasi pukul 6 tadi lagi. Lepas maghrib turun la berjemaah nak makan sekali suis rice cooker tak tekan. Maka jemaah ber huhu haha ja lah tunggu nasi siap😅🤪maybe masalah penuaan tapi baru 19 tahun ni🤔😂
.
#linaizzatihome

Be kind without expecting anything in return. Do good, it is between you and Allah.Do good deeds!
.
Salam jumaat barakah everyone!
.
Haritu kita ada buat question pasal ajar anak baca. Ramai suggest beli bacalah anakku. Huwaa takutnya in 1 year khalyssa nak catch up semua sebelum darjah 1. Harap dipermudahkan.
.
Cer share anak korang dalam berapa lama bole baca since dia start kenal bunyi fonik abc.🙂 harap2 khalyssa ingat cepatla(walaupun 5 minit ja belajar lain ngadap tv dgn lari2 dgn adik dia🤦🏽‍♀️😅)
.
#linaizzatihome

Kena faham kita kerja untuk apa. Semua untuk anak2. Rezeki masuk mmg untuk dorang. Harini ada rezeki lebih maka berhajat nak belanja dan mmg g belanja walaupun bajet terhad. Walau dlm kesempitan masih dibantu Nya memudah kan kita. Bersyukur pemberiannya. Usaha selagi mampu. Tak kurang pun rezeki kita kalau guna spend untuk anak2 dan keluarga. 💖😍
Goodnight assalamualaikum
#linaizzatihome

Yeyy Nuby bottle set arrived!
Khalyssa and khaleef happy sangat sebab memang dah lama minta new bottle. Tengok dorang nya video n gambar pun da taw dorang tak sabar minta nak basuh untuk refill air dalam botol memasing. Memang super perfect sebab selesai masalah mommy yg risau sebelum ni air asyik tumpah. With Nuby bottle no more spill!
No spill no leak no mess 💖😍
.
This nuby set bole dapat di @motherhood.com.my so hurry up get yours now!
.
#NubyKids #NubyFunMoments #No1OnlineBabyShoppingmarketplace #motherhoodcommy

Ketaq harini. Moga dimudahkan dan positive sentiasa 💖
Tak suka negativity ada dalam diri. Dan tak suka juga org negatif ja fikiran dia😐
.
#linaizzatihome

Salam magrib
Bilik khalyssa tapi panggil toy room saja sebab tak pindah lagi dok tido dengan mommy dia lagi.
Next year cadangnya nak tukar bed house tu ke katil budak yg biasa. Tahun ni bagi chance lagi😉
Jarang share sebab kalau suruh dorang kemas kemas cara depa ja la. Sakit juga mata nengok nya.
So ini kali ku lihat pink. Heeee..💓
.
#linaizzatihome .
#kidsroom #kidsroomdecor #kidsbedroom #kidsbedroomdecor #kidshousebed #scandiinterior #scandinaviandecor #scandinaviandecor #scandinavianhome

Dapur open harini.
Ayam memang naik harga kan.
Dulu rm5 sekilo semalam beli rm7.50 maybe cuti sekolah so high demand kan.
.
Jom beraksi di dapur ku.
*tak sabarnya menunggu kettle rose gold ku. Nak ganti dgn yg merah tu. 💖
.
#linaizzatihome
#homedecorations #homedecor #homes #interiordesign #decor #haydesign #kitchendeco #whitekitchen #kitchendesign #kitchen

Morning.
Jangan lupa zikir.
Allah bismillah subhanallah allahuakbar alhamdulillah sentiasa.
.
Happy holiday all!
💖😘
#linaizzatihome

Yey now complete sudut ni.
If ok give 💖 please in comment..
Letter board from @kayudeko ❤😍
#linaizzatihome

I see purple 😍
Boring da dgn tulip putih so tukar purple
On tak onz?
#linaizzatihome

Isnin dah blues untuk khalyssa sbb orintasi dia😍
Mommy mcm biasa blues juga
.
#linaizzatihome

Most Popular Instagram Hashtags