linaizzati linaizzati

2,272 posts   35,169 followers   344 followings

My deco Journal🏡  PENANG🇲🇾 Featured:Kosmo|Mingguan Msia|HMetro . OWNER @kayudeko & @khalyssa_lilshop #kayudeko #linaizzatihome IG@gift review please DM

Part of my room. What's inside the drawer? Baju anak2 sis sementtara dorang takda wardrobe lagi 😁
#linaizzatihome

Malam2 ni tengah ig walking ting idea nak buat glassroom ni. Antara naik bata n pasang cermin macam ni mana lagi save cost?sapa ada experience. Please share😘

If you go anywhere even paradise, you will miss your home. 😍🏡
.
Ya allah berkati hidup linaizzati. Amin. Salam khamis moga barokah💓
#linaizzatihome

Rumahku syurgaku. Love my home. 😍😘
1 year and counting💓
.
Barang dalam rumah mostly murah2 saja. Kalau ikea punya barang beli yang as is. Dapat half price condition masih elok. Barang deco dari ssf pulak buat card member 5 6 ahli guna ic mak adik husband ayah bila birthday memasing first barang dapat less 50%. Selebihnya banyak kaison barang mampu milik. Selain itu bukan kiter beli cash semua ya ada yang sanggup main kutu dan beli barang start setahun sebelum pindah. Barang beli sikit2 baru tak terasa sangat untuk kita yang ralyat marhain ni. Hehe itulah tips serba sedikit jimat selagi boleh. Nak masuk rumah memang air keluar macam air. So barang deko dalaman start la beli sikit2 setahun sebelum pindah..😁
.
#linaizzatihome .
.
.
Jom follow @kayudeko untuk barang deco saya guna.
.
#kakideko #rumahkusyurgaku #homesweethome #interior #interiordecor #scandinavianhome #scandiinterior #scandinavianstyle #scandinaviandecor #scandinavianmodern #homedecormalaysia #minimalistdecor #malaysiadeco  #interiordesign #kayudeko #ikeamalaysia #livingroom #homedecorations #homedecor #homes #interiordesign #decor #haydesign #interiorlovers #homegoods #whiteliving #interior2you #interior2all #nordic #mynordicroom

Earthtone colors come from natural things around us: brown soil, green leaf, cloudy sky, as well as the red sun. These palettes can create a warm, nature-friendly atmosphere. Meanings: Warm, safe, protective, sturdy, durable, rough Implications: Earthy, environmental, welcoming, bold. Associations: Soil, forest, wood, countryside 
Source: pinterest
🏡☁️🍃🌲🍁☀️
.
#linaizzatihome

Deco rumah memang ikut kata hati je. Bukan mengikut orang. Barulah rumah pun jadi diri sendiri. Peace✌
#linaizzatihome

Dekat pintu ada shoes bench senang la nak pakai kasut dannnn basket tu bukan hiasan tu tempat isi socks. Hahahha😂🙈
#linaizzatihome

Love❤

Maka bertambahla sorang lagi geng pening harini..geng pening sbb bagi nenek dan mak depa pening🤣💆‍♀️
Assalammualaikum❤😍
#linaizzatihome

Most Popular Instagram Hashtags