lilynorliza lilynorliza

125 posts   1033 followers   23 followings

Gubahan & Edible Gifts  Call/SMS/WhatsApp: +60102217598 (for WhatsApp...Malaysia Country Code prefix +6 is a must) facebook.com/tepak.sireh facebook.com/gubahan.hantaran

http://www.tepak-sireh.com/

Artisan Tart...tempahan diterima sepanjang tahun and for any occasion ♥♥♥
Sample pic is 35 pcs Artisan Tart inside exclusive translucent gift box,
plus+++ FREE ribbon =) WhatsApp +60102217598 to place your order or for any enquiry. Tq🍎🍏🍓🍏

#tartnenas #tartnenasbentukbuahbuahan #tartnenasunik #tartnanas #tartnenaspremium #tartnenasgebu #tartnenasekslusif #tartnenasbuahbuahan #tartnenasbentukbuah #tartnenascantik #tartnenasdeko #tartnenasdoorgift #pineappletart #artisantart #gubahan #gubahanhantaran #hantaran #hantaranshahalam #hantaranselangor #hantaranmanisan

LAST DAY!!! 9 Ogos 2015 di #bangigateway

#Repost @foodmarkette.my
・・・
#bangigateway

Terimalah kasih orang Singapura yg datang borong 2x di #foodmarkette Bangi Gateway
.
@foodmarkette.my ada di
kedua-dua lokasiiiiii uols! .
👉Booth No 14, MITC Melaka.
👉Booth No 9, Bangi Gateway.

#foodmarkette #ehehbazaar #singapura #dodevent #bestvendor #bangi #bangigateway #pameranpengantin #foodvendor #boothraya #kuihraya #cookiesraya #melaka #seremban #jdt
#biskutraya #boothvendor #festivalraya #kualalumpur #bazaarraya #selangor #raya2015 #syawal1436 #rayasakan2015 I

LAST DAY!!! 9 Ogos 2015 di #bangigateway

#Repost @foodmarkette.my
・・・
😱😱😱 Cannnnnntiknyaaa!
.
Artisan Tart
.
✔ Cantik di mata
✔ Cair di mulut
✔ Melekat di hati, pasti nak ngap lagi!

Boleh cuci mata ig Kakak pandai lukis ni;
@lilynorliza
@lilynorliza
@lilynorliza
@lilynorliza
@lilynorliza

Takpun terus serbu booth No 9 @foodmarkette.my untuk grab dan grab sebanyak-banyaknya makanan & minuman yg semestinya dijamin 👍 👍 di #Bangi Gateway masa event #openhouseraya anjuran @ehehbazaar pada 7,8,9 Ogos minggu ini.

Senang cite kan.

Follow us for next review,
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my

#foodmarkette #artisantart #tatnenas #tartnenasdeko #doorgift #sayajual #sayajualmurah #foodvendor #bestvendor #cookiesraya #iftar
#biskutraya #boothvendor #festivalraya #kualalumpur #bazaarraya #selangor #raya2015 #melaka #seremban #jdt #bangi #syawal1436 #rayasakan2015

#Repost @ehehbazaar
・・・
LAST DAY!! .

Buat pertama kalinya akan berlangsung perkahwinan sebenar di Melaka International Trade Centre (MITC) pada hari ni! Dan buat pertama kalinya juga Pameran Pengantin bergabung dengan Online Bazaar! .

Dari barang-barang pengantin hinggalah ke barang online yang lain!
Yang pasti, lain daripada yang lain! Woahhh.. 💐 .

Date: 7 - 9 August 2015
Venue: Hall A MITC, Melaka
Time: 10am - 10pm

_________________________

Dan jangan lupa, mood "raya" still turn ON tau!

Korang masih boleh shopping raya kat Bangi Gateway hari ni! Our #bestvendor akan bagi harga super duper runtuh untuk LAST DAY awakk!! Beza dari harga online yang biasa.. .

Date: 7 - 9 Ogos 2015
Venue: Bangi Gateway Shopping Complex
Time: 10am - 10pm .

#ehehbazaar #dodevent #pameranpengantin #onlinebazaar #melaka #mitc #bangigateway #eebians #bestvendor

#Repost @ehehbazaar
・・・
ONLINE BAZAAR + OPEN HOUSE @BANGI GATEWAY!

Online bazaar akan berlangsung selama 3 hari (Jumaat - Ahad) dan Open House hanya pada hari Sabtu sahaja selepas 12pm!

And yes.
Korang diwajibkan memakai BAJU RAYA on Saturday (8 Ogos 2015) tau!

Dan korang juga boleh POTLUCK any kind of kuih raya, ketupat, rendang or apa sahaja bagi memeriahkan lagi majlis ni!
Sambil shopping sambil ber-open house kat sana! Khas untuk korang!! .

Date: 7 - 9 Ogos 2015
Venue: Bangi Gateway Shopping Complex
Time: 10am - 10pm .

#ehehbazaar #bangigateway #bangi #eebians #bestvendor

#Repost @foodmarkette.my
・・・
Kokonut shake slurrppp.. 😋😋
.
Segarnya terasa!
.
Kokonut shake hasil air kelapa muda segar dari ladang. Isi dan airnya diblend bersama ais dan aiskrim vanilla utk kesedapan berganda!! Sejak turun temurun air kelapa dikenali dengan pelbagai khasiat dan vitamin yang tinggi.
.
Kini dapatkan di dalam botol khas.
slurrpppppp saje!
.
Follow ig @kokonutshake untuk kenikmatan @kokonutshake yang tiada tandingan...betul ke betul?? Tunggu apa lagi..cubalah
@kokonutshake
@kokonutshake
@kokonutshake

Follow us for next review,
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my

#kokonutshake #coconutshake #foodmarkette #ehehbazaar #dodevent #bestvendor #pameranpengantin #foodvendor #boothraya #kuihraya #cookiesraya #melaka #seremban #jdt
#biskutraya #boothvendor #festivalraya #kualalumpur #bazaarraya #selangor #raya2015 #syawal1436 #rayasakan2015

#Repost @foodmarkette.my
・・・
Mix Nuts Crunchy terbaekkk dari @cookies.lovely
.
😋 Laaaaazat
😋 Kekacang Rangup
😋 Bersih & Halal

Sambar laju-laju sebelum kehabisan!!
.
Dapatkan sekarang di booth @foodmarkette.my No.9 di #Bangi Gateway event #OpenHouse Raya pd 7, 8 & 9 Ogos 2015 juga di #pameranpengantinmitcmelaka bootj No 6 anjuran @ehehbazaar dan @ppmebydodevent

Follow IG for more info
👇👇👇👇👇
@cookies.lovely
@cookies.lovely
@cookies.lovely
@cookies.lovely
@cookies.lovely

#mixandnuts #crispyalmond #foodmarkette #ehehbazaar #dodevent #bestvendor #pameranpengantin #foodvendor #boothraya #kuihraya #cookiesraya #melaka #seremban #jdt
#biskutraya #boothvendor #festivalraya #kualalumpur #bazaarraya #selangor #raya2015 #syawal1436 #rayasakan2015

#Repost @foodmarkette.my
・・・
📢📢 Perhatian kepada yg tak suka dgn CHEESE. 📢📢
.
Mesti dan MESTI cuba Hot Lasagna dari kami, kami boleh janji yg tak suka dengan cheese sebelum ni boleh jatuh cinta dengan rasa lasagna yg kami sajikan..
.
Kenapa perlu beli Hot Lasagna kami?
.
👉 Dibuat dan dimasak dgn penuh kasih sayang.
👉 Homemade
👉 Halal
👉 Muslim produk
👉 Gabungan hebat Italian food dan Malaysian food

#lasagna juga akan turut beraksi di booth @foodmarkette.my No 9 pada 7,8,9 Ogos minggu ini di #Bangi Gateway event #openhouseraya by @ehehbazar .
Untuk yg berminat untuk menjadi agent Hot Lasagna boleh terus follow ig kami👇
.
@lasagnadelicisou
@lasagnadelicious
@lasagnadelicious

Follow us for next review,
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my

#foodmarkette #lasagna #lasagnasedap #lasagnacheese #doorgift #sayajual #sayajualmurah #foodvendor #bestvendor #cookiesraya #iftar
#biskutraya #boothvendor #festivalraya #kualalumpur #bazaarraya #selangor #raya2015 #melaka #seremban #jdt #bangi #syawal1436 #rayasakan2015

#Repost @foodmarkette.my
・・・
🍋COOL SODA MINT🍋
.
Anda haus? Tapi Takut tgk serai ? No.. No.. No.. tak rasa serai pon.
.
Why should try this?? Its GOOD for:
👍 Refreshing
✌️ Body cooling
👌 Detoxifying
.
Its 💯 % halal:
.
👌 Homemade with our secret recipe
👌 Homepack
👌 Green leaves
.
Jom ramai-ramai yang belum pernah rasa, boleh datang serbu di booth No 9 @foodmarkette.my di #Bangi Gateway #openhouseraya @ehehbazaar pada 7,8,9 Ogos ini.👍😊
.
Atau ada baiknya, cuba terus jenguk ig
@cookiebyte_2wins
@cookiebyte_2wins
@cookiebyte_2wins
@cookiebyte_2wins
@cookiebyte_2wins

Follow us for next review,
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my

#foodmarkette #detox #airdetoks #sodacoolmint #sayajual #sayajualmurah #foodvendor #bestvendor #cookiesraya #iftar
#biskutraya #boothvendor #festivalraya #kualalumpur #bazaarraya #selangor #raya2015 #melaka #seremban #jdt #bangi #syawal1436 #rayasakan2015

#Repost @foodmarkette.my
・・・
Chocoletto!
.
√ Mudah (hanya perlu guna sudu. tak payah pinggan mangkuk).
√ Sedap (orang yang tak suka chocolate pun suka chocoletto 😁).
√ Tahan lama (expired satu tahun).
Tak perlu rendam dalam air panas tau. Cuma buka penutup, gaul guna sudu, terus ngapp. Senang ke senang? Makan satu jar confirm nak lagi.

Nak senang lagi, moh dapatkan dengan kadar segera di booth No 9 @foodmarkette.my pada 7,8,9 Ogos ini di #bangi Gateway di event #openhouseraya by @ehehbazaar

atau terus follow ig adek manees ni, macam-macammmm adaaaaa..
@anisscollection
@anisscollection
@anisscollection
@anisscollection
@anisscollection

Follow us for next review
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my

#foodmarkette #chocoletto #bublericechocolate #sayajual #sayajualmurah #foodvendor #bestvendor #cookiesraya #iftar
#biskutraya #boothvendor #festivalraya #kualalumpur #bazaarraya #selangor #raya2015 #melaka #seremban #jdt #bangi #syawal1436 #rayasakan2015

#Repost @foodmarkette.my
・・・
Popia Neslick & Popia Simpul Kasih Bertaut.. ✔Popia Neslick Gabungan popia yg di goreng rangup di saluti serdak yg menggabungkan 3 bijirin yg menyihatkan.
✔ Popia Simpul Kasih Bertaut menggunakan ikan segar yg dimasak sendiri.
✔100% homemade
✔Harga berbaloi dgn kuantiti & kualitinya
✔Gerenti sedap.

7,8,9 Ogos ni jom reramai serbu booth No 6 di MITC, Melaka untuk event #pameranpengantin anjuran @ppmebydodevent & @ehehbazaar dan juga di #bangi Gateway booth No 9 di event #openhouseraya @ehehbazaar

Booth @foodmarkette.my ya!

Atau senang cerita terus je follow

@eeda_shukri
@eeda_shukri
@eeda_shukri
@eeda_shukri
@eeda_shukri

Follow us for next review
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my
@foodmarkette.my

#foodmarkette #popiasimpul #popianestum #popiagulung #sayajual #sayajualmurah #foodvendor #bestvendor #cookiesraya #iftar
#biskutraya #boothvendor #festivalraya #kualalumpur #bazaarraya #selangor #raya2015 #melaka #seremban #jdt #bangi #syawal1436 #rayasakan2015