lillemittalt lillemittalt

617 posts   2,743 followers   1,048 followings

Silje Rysjedal  • Interior&plants • Finalist i Norges vakreste hjem 2016 • Singer/Songwriter from Karmøy in Norway • My EP album available on iTunes and spotify

I år har jeg fokus på å kose meg med juleforberedelsene. Ikke stresse, heller roe ned. Ta dag for dag. Kose meg med mann og barn og det er nettopp det aktivitetskalenderen gir oss så fin mulighet til. I ettermiddag har vi bakt serinakaker og så fikk jeg også tid til å dekorere kransen over bordet ♡ Det er ei herlig tid!
Håper ikke du stresser nå og heller prøver å nyte dagene med dine kjære. 😚
#juleforberedelser #juleglede #julestemning #julekrans #christmasdecor #christmasspirit #interior4you1 #christmas4you1 #jul #vtwonenbijmijthuis #eclecticliving #interiormagasinet #inspirasjonsguidennorge #interior4you1 #adventstake

I år fikk jeg lyst til å lage en #aktivitetskalender vi kunne bruke flere år på rad og dermed lage vår egen #juletradisjon for barna.
Det er altså så kjekt å ha lært seg å brette bokser med lokk! Mye lærerikt man kan finne på pinterest 😊

I boksene befinner det seg en lapp med dagens aktivitet og litt sjokolade.
#julekalender #julen2018 #christmas #diy #gjørdetselv #juleideer #christmasdecoration #christmascalendar

Denne julen blir nok hjemmet vårt pyntet med mer naturlig/rustikk julepynt og selvfølgelig alltid en liten dæsj gull, samt litt DIY-julepynt. Gleder meg til å sette i gang!😀 #julen2018 #julepynt #naturligjul #rustikkjul

Nå har vi jobbet en god stund med å gjøre julebutikken klar på jobb; at jeg kjenner det frister å begynne hjemme. Så i de sene nattetimer igår begynte jeg å pussle på med kalenderen til barna. Skal lage flere forskjellige bokser med lokk til aktiviteter. Utrolig kjekt når man først er igang! 😊

#adventskalender #julekalender #julen2018 #christmas #diy

Jeg ser gull og grønne skoger. •

Loftstuen er herved offisielt åpnet (ryddet)! 😀 Det har tatt tid og energi. Nå gjenstår det bare å lage mer plass i Ivar skapene her. Hva gjør du med interiørblader, kaster du de etterhvert eller sparer du på de? Klarer ikke helt å kvitte meg med de, men samtidig så opptar de mye plass i skapene her.

#interior4you1 #interior4all #interiordesign #gullfjæren #loftstue #oppbevaring #nature #ourluxuryhome #whiteinterior

Mimrer tilbake til sommeren på balkongen😍
Så får heller uryddig hjem være uryddig. Takk for tilbakemeldinger på forrige bilde😚

God kveld!

Er du én av de som kjenner at hjemmet ditt stjeler all energi? Da tenker jeg ikke i form av prosjekter; men av uorden. Selv sliter jeg med dette. Jeg er en utrolig rotekopp og kan være mester i rydding om jeg vil. Samtidig må jeg ikke glemme at vi er en familie og skal leve her også. Men når hverdagen krever sitt så rekker ikke energien til alt. Da stopper det ofte opp med bare selve ønsket om å få ting til. Stadig vekk begynner jeg å rydde rom for å støvsuge; men når jeg er ferdig så er energien gått tom for å fortsette.
Man viser selvfølgelig ikke de sidene av huset på instagram, men det resulterer i lite bilder og inspirasjon fra meg. Jeg har begynt å innse at ting tar for mye plass og ønsker å lettgjøre livet her hjemme.
Så i disse dager har jeg begynt å ta rom for rom. Alt som enda ikke har fått en plass, pynteting og det man lagrer til "i tilfelle" -må ut.
Jeg håper at jeg en dag er i mål og dermed blir lettere til sinns. Har aldri hatt et forhold til sitatet "Less is more", men begynner å kjenne lengselen etter det å forenkle livet i form av mindre 'døde ting' og heller mer orden. 😊

#instalove_interior4you1 #easyliving #eclecticliving #gullfjæren #lessismore

Phlebodium. ♡

Jeg husker en reklame som gikk på tv fra da jeg var yngre hvor en mann sa "Hvis du eier mer enn syv ting så eier tingene deg". Er noe i det.
Merker mer og mer behovet for å ha det enklere rundt meg. Ikke at denne hyllen er et eksempel på akkurat det nå; men den var fylt med mer rot før jeg tok en opprydding på kjøkkenet igår.
Jeg sier fremdeles #jatilmerlevendepynt og #plantmakespeoplehappy og håper at tingene forsvinner litt etter litt. Godt det er åpnet en gjenbruksbutikk i nærheten igjen.
Maksimalistisk, minimalistisk eller er du/vil du være midt i mellom?

Nå som høsten nærmer seg er det bare å omgi seg med grønne planter inne og tenne et lys hver dag. 😍 Nyt!

Most Popular Instagram Hashtags