[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

light.km light.km

6697 posts   128982 followers   2402 followings

My daily journal  🌷 My journal (exbanker-nasiayamparis) 🌷 Membsrkan anak di πŸ‡«πŸ‡· 🌷 NsiAyamParis|Hstay|Tour 🌷 DM for paid/gift review/wish

https://www.youtube.com/channel/UCMNr2Y2wCHlw6BJHaARg6mQ

Tu dia haaaaa akhak Siti kita menggayakan #pallazomoulin .
Tunggu daku malatop baru blh menggayakannya hehehe
.
Utk keterangan lanjut dan order, contact:
❀ @farezamusa whatsapp 019-7007788
❀ @farezamusa whatsapp 019-7007788
.
#pallazomoulin
#pallazolightkm

Cak cakkkk semua..have fun in Paris ya😘

Vitamin penjagaan kulit anak anakku moga balance sket hormon remaja mereka.
.
Jerawat ttp ada sbb remaja kan tp cepat kecut dari sebelum ni. .
Ostat diorg di Jordan pun consume taww @f4th_alk4nderi .
Uols bila lagi?
Sebarang pertanyaan atau nak order
πŸ‘‰ @vitmagika πŸ‘‰ @vitmagika πŸ‘‰ @vitmagika

Mari bertudung bawang di πŸ—Ό
.
Pakai tudung bawang takpe, jgn jd makcik bawang ya😁
Byk bemda berfaedah blh buat, dari jaga tepi kain org heeee
.
Jadilah makcik nasi hayam mcm saya😁
.
#sapapanggilakumakcikakutaklayan

Bertudung bawang di kota Paris dgn tudung SAN ku @abby_abadi112 😁😁😁
.
Nak anto nasi lemak ayam goreng berempah pg ni. Pastu balik prepare utk ptg plak. .
Another busy week including weekend. I could feel my body ache and tired.
.
Dlm gbr ni daku pakai shades dari @ayya_sophia ❀

18/12/17
.
Salam Isnin. Sian anak anak tak cukup tido sbb selagi maknya tak balik, selagi tu diorg berjaga.
.
I really gotta make sure weekend tak ambik order so that I will have quality time with my family.
.
Delivery sesorg masa anak anak sekolah..jgn lah terberanak dlm train plak kan🀣🀣

Nice to meet u sis dari Singapore. Family trip 20plus ppl to europe dan order NASI AYAM MADU PARIS
.
Sis ni peminat tegar SAN @abby_abadi112 . Anak menantu semua pengguna setia Umaima tau..beli dari stockist di Johor. Kelas giteww SAN.
.
.
Byk kali lah daku buat delivery, mesti mention, tau info dari insta SAN ku itewww. So mekasih bebyk kerana selalu iklan kan utk daku walau daku ni bkn siapa melainkan bakal besanmu kui kui😁😁🀣🀣
.
Lg 10thn kita citer..ok baiiii😁😁😁

Last week ramai juga bejumpa dgn org Singapore. Terimakasih semuaaaa.
.

Menandakan anak mama @idacutiepie2006 dah makin matang..dia tau mama tak larat so bila hari tak sekolah, dia tolong mama angkat berat dan TAK MERUNGUT.
.
She was in such a good mood semlm. Good mood sbb kena puji dan dpt upah hehehe.

Si manja mama. Sbb dia teringat arnab Happy dia kat Msia..maka sarung hp pun arnab..dia kata buat hilang rindu kat Happy.
.
@atukkarimbukhari dia dah risau..ada bawak keluar tak Happy..sbb arnab yg dikurungje blh jd gila dan gigit org kalau tak biasa keluar😁😁😁
.
@sarhhh.mk penakot kan. Kalau camtu soh paklang je jaga.

Terimakasih Allah

Hai lar anak solehah bakal usahawan berjaya ni..dah bangka pun nak tido kat bilik makpak lgπŸ˜‘

Most Popular Instagram Hashtags