lierbib lierbib

499 posts   975 followers   1078 followings

Lier bibliotek  YouTube-kanal: https://www.youtube.com/channel/UCCGm22idTsi9ncPH1KXV93g

http://www.lier.folkebibl.no/

Så skimrande var aldri gulvet! Vårt interaktive gulvspill er klart til bruk - kom og prøv, dette er gøy! Husk å ta av deg skoene først.
#interaktivtgulv #gulvspill #bseurobib #interactivefloor #interactive #lekoglær #detskjerilier

Vi kjører igang høstens heteste thriller onsdag 30. august kl 19. Valgkampdebatt på biblioteket i Lierbyen! Gratis inngang.
#valg2017 #stortingsvalg #valgkamp #debatt #politikk #politikere #folkemøte #detskjerilier #grønnelier #lierlove #bibliotekarrangement #makingyourmindup

Asbjørg er klar for skolestart - er du? Vi har lettleste bøker fra 1. trinn til ungdomsskolen. Klasser kan også bestille bokkasser med ønsket innhold!
#skolestart #backtoschool #lettlest #bokkasser #bibliotekarlivet #prettyinpink #klassekasser #leseopplæring #leseløver

Full bokkasse i dag! Husk at vi kan låne inn fra fag- og folkebibliotek i hele Norge, hvis det er bøker du ikke finner i vårt bibliotek.
#fjernlån #innlån #norgeslån #norskbibliotektransport

"Så tenkte jeg, mens jeg så på prisforskjellene mellom Vinmonopolet og Systembolaget, de fleste nordmenn har ikke noe imot å bruke to minutter på å sende en tekstmelding for å by 300 000 kroner over takst for en leilighet, men de bruker gladelig en dag på å kjøre flere hundre kilometer til Sverige for å kjøpe en flaske vin som koster femtilappen mindre enn i deres eget land. Typisk norsk logikk."
#enfroskifjorden #afroginthefjord #loreloudesjardins #typisknorsk #satire #nordmenn #humor #skråblikk #franskmenn #harrytur #lesetips #leseglede #boktips #leselykke #detdumålese

Brått er vi mer tilgjengelige igjen! I dag er vi tilbake til vanlige åpningstider i Lierbyen, og på lørdag er første lørdagsåpne bibliotek etter sommeren! Følg med, det skjer en haug med spennende saker hos oss i høst!
#åpningstider #lørdagsåpent #detskjerilier

Student eller førsteklassing? Vi er lastet med kunnskap!
#skolestart

Hvem vinner en spinner?
#spinner #fidgetspinner #sommerles #premie

Årets #sommerles går mot slutten. Vi inviterer alle deltakere til #pølsefest 29. august. Klovnen Knut kommer - kommer du?
#klovnenknut #avslutningsfest #premier

Blir jo ikke nysgjerrig i det hele tatt.
#oppslagstavledrama #fosskvartalet #lierlove #detskjerilier

Most Popular Instagram Hashtags