liefsvanroos liefsvanroos

28 posts   221 followers   421 followings

Liefs van Roos  💌 Ontwerpt unieke geboorte- en trouwkaarten op maat ✏eigen stationery lijn 🖊handlettering workshops

http://www.liefsvanroos.nl/

Wat weer een leuke club dames gisteravond bij de workshop Handlettering bij @denderz_nl! Mooie creaties en gezelligheid.
#workshop #handlettering #denderz #liefsvanroos #creative #groningen #grafischontwerp

Ik krijg zulke leuke en lieve reacties op de workshops Handlettering! Dankjulliewel. 😊 Ook zin in een superleuke ontspannende nieuwe hobby? Nieuwe data voor na de zomer staan online. Link in bio.

Wat een gezelligheid weer gisteren bij de workshop Handlettering bij @denderz_nl. Dankjewel allemaal. Zo blij dat ik dit ben gaan doen!
#blij #handlettering #liefsvanroos #graphicdesign #tekenen #creativity #groningen #denderz

Vandaag de laatste dag dat mijn nieuwe handlettering oefenschrift te koop is voor de aanbiedingsprijs van €6,95!
#handlettering #gerecycled #eco #liefsvanroos

Zeer geslaagde workshop Handlettering gegeven afgelopen zaterdag met 9 hele mooie resultaten.
Wil je ook een keer zo'n leuke workshop volgen? Dat kan! Kijk op de website voor de data of volg zelf met een groepje een workshop.
#handlettering #workshop #liefsvanroos #graphicdesign #interior #hoogezand #groningen #creative

Vers van de pers! Mijn eerste echte 'boek(je)': het handlettering oefenschrift! Deze ga ik gebruiken voor mijn workshops en vind je binnenkort in mijn webshop.
#handlettering #werkboek #workshop #stationery #recycled #eco #duurzaam #creativity

Het Handlettering oefenschrift is bijna klaar! Hier een tekening die ik voor het schrift maakte. Het oefenschrift ga ik gebruiken voor de workshops, maar zijn ook vanaf volgende week te koop in de webshop.
#handlettering #handmade #lettering #workshop #liefsvanroos #grafisch #graphicdesign

Nieuwe data voor workshops Handlettering: 10 juni, 17 juni en 12 juli in Hoogezand. Binnenkort ook data voor workshop in Groningen.
#workshops #handlettering #groningen #creative #stationery #graphicdesign

Op zoek naar een leuke, unieke en eerlijke geboortekaart? Dit is een kleine greep uit mijn collectie, maar ik maak ook graag een kaart op maat voor je!
#geboortekaart #newborn #duurzaam #gerecycled #ontwerp #eco #papier #kaarten #scandinaviandesign #design #graphicdesigner

Moederdag winactie! Wil jij je moeder, een moeder of jezelf verassen met een cadeaubon van Liefs van Roos t.w.v. €40,-? Volg Liefs van Roos en zet in een reactie waarom en voor wie jij dit cadeau wilt winnen. De winnaar wordt vrijdag bekend gemaakt!

#moederdag #cadeau #stationery #paper #quotes #posters #kaarten #interieur #interior #typography #handlettering #grafischontwerp

en wat dacht je van deze lieve dieren.... Verkrijgbaar in de webshop. Link in bio.
#stationery #poster #kids #kidsroom #interior

En wat dacht je van deze leuke grafische poster van de wereld om de baby- of kinderkamer helemaal af te maken? Meer varianten vind je in de webshop. Link in bio.
#stationery #poster #world #kids #kidsroom #interior #blackwhite #graphicdesign

Most Popular Instagram Hashtags