[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

liefsvanroos liefsvanroos

38 posts   252 followers   488 followings

Liefs van Roos  💌 Ontwerpt unieke geboorte- en trouwkaarten op maat ✏eigen stationery lijn 🖊handlettering workshops

http://www.liefsvanroos.nl/

Even een relaxmomentje met mezelf in Groningen voordat het drukke, maar superleuke weekend van start gaat. Vanmiddag opbouwen voor de beurs van dit weekend. En nog aan de slag met twee opdrachten voor trouwkaarten. #trouwkaart #custommade #2dagenbeurs #liefsvanroos

Kom je ook zo'n leuke miniworkshop handlettering (tekenen van moiie teksten) volgen bij Liefs van Roos? Dat kan onder andere op de Noordster Vrouwenbeurs 14 & 15 oktober in Veendam. Lekker een uur creatief bezig zijn voor €7,50. Dit is inclusief alle benodigde materialen, lekkers tijdens het tekenen en een kortingsbon van €2,50 te besteden in de stand van Liefs van Roos. Ik hoop je te zien over 2 weken. 😊

Wil je zeker weten dat er plek is? Stuur dan even een mailtje of appje met je voorkeur voor dagdeel. Alista@liefsvanroos.nl / 06-10036705

#liefsvanroos #stationery #handlettering #creatief #veendam #beurs #workshop

De aanmeldingen gingen snel, maar er zijn nog een aantal plekken beschikbaar volgende week bij de workshops handlettering. Zaterdag 23 september om 10.00 uur of om 14.00 uur in Hoogezand bij Le Chique Creatief. Voor 35 euro leer ik je alle basisbeginselen van het handletteren en krijg je het Liefs van Roos oefenboekje en twee pennen. Natuurlijk zorg ik voor koffie, thee en lekkers voor tijdens het tekenen. Je maakt uiteindelijk een miniposter met jouw eigen getekende tekst.
Dus heb je zin in een gezellige ochtend of middag alleen, met vriendinnen, je moeder of zussen? Geef je op door een appje of mail te sturen. 06-10036705 / alista@liefsvanroos.nl
Wellicht tot volgende week!
#workshop #handlettering #liefsvanroos #creatief #gezelligheid #duurzaam #gerecycled

De verrassingspakketten kunnen verstuurd worden! Ze komen jullie kant op @jetgroen en @susanneplantinga.
#liefsvanroos #stationery #bewust #duurzaam #recycled #weggeefactie

Bedankt voor al jullie felicitaties op FB en Instagram, superleuk! Zoals beloofd geef ik twee verrassingspakketten weg. Ik heb gegrabbeld en de winnaars zijn: Jet Groen en daardoor dus ook Suzanne Plantinga. Gefeliciteerd! Ik zal via een pb contact met jullie opnemen.
Voor alle producten van Liefs van Roos, neem een kijkje in de webshop (link in bio) #liefsvanroos #stationery #handlettering #creatief #grafisch #vormgeving #interieur #poster #kidsroom

Wie jarig is trakteert! Vandaag word ik 34 en dat vier ik graag samen met jullie! Wil jij een verrassingspakket winnen van Liefs van Roos voor jou en een vriendin? Tag jouw vriendin in een reactie op dit bericht en volg mij op Instagram of FB. Meedoen kan tot en met morgen. Donderdagochtend maak ik de winnaar bekend!

#jarig #feest #liefsvanroos #stationery #poster #kidsroom #kinderkamer #interieur

Nog even aan het genieten van onze laatste dag op de camping. Morgen richting huis. Dan dinsdag nog mijn verjaardag vieren en vanaf donderdag weer aan de slag! Tot die tijd nog 20% korting in de webshop.
#liefsvanroos #webshop #interior #kidsroom #stationery #korting #vakantie

Nog een dikke week 20% vakantiekorting in de webshop! Wij gaan nog even verder met vakantie vieren. 😊 17 augustus zijn we weer terug!

#liefsvanroos #grafischontwerper #webshop #stationery #korting #handlettering #planners #kaarten #posters

Vakantie met mijn lieverds! En dat betekent 20% korting in de webshop tot en met 16 augustus! Je bestelling wordt 17 augustus verstuurd.

Wat weer een leuke club dames gisteravond bij de workshop Handlettering bij @denderz_nl! Mooie creaties en gezelligheid.
#workshop #handlettering #denderz #liefsvanroos #creative #groningen #grafischontwerp

Ik krijg zulke leuke en lieve reacties op de workshops Handlettering! Dankjulliewel. 😊 Ook zin in een superleuke ontspannende nieuwe hobby? Nieuwe data voor na de zomer staan online. Link in bio.

Most Popular Instagram Hashtags