[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

liefde.als.werkwoord liefde.als.werkwoord

604 posts   1084 followers   71 followings

Fieke  Korte overdenkingen die met je meegaan op je levensreis. Hopelijk als arm om je schouder. Kijk ook eens op mijn Facebook : Liefde als werkwoord

http://www.liefde-als-werkwoord.nl/

Houd moed. Dat hoor je nogal eens als het niet goed gaat. Bij tegenslag. Bij verdrietige periodes in het leven. Volhouden hoor! Soms kan het dusdanig tegenzitten in je leven dat de moed je in de schoenen is gezakt. Dat je erdoor zit. Het gehad hebt. Hoe makkelijk kan het dan overkomen als iemand tegen je zegt; houd moed! Want zo ervaar je het op dat moment niet. Vergeet dan echter niet dat Jezus de weg vóór jou ging. Hij kwam naar deze wereld om het kruis voor jou te dragen. Dat neemt je verdriet en boosheid of machteloosheid niet weg, maar het kan je wel tot troost zijn. Hij is erbij. Hij voelt met je mee. Staat naast je. Hij is bij je. Hij zendt zijn Engelen naar je. Die je omgeven met liefde. En misschien merk je dat wel doordat er ‘toevallig’ iemand naar je om zag. Houd moed. Ook in de nare fases van je leven. En als je na een poosje achterom kijkt zul je ervaren dat je juist door die periode sterker bent geworden .
Fieke

God heeft jou allang op 't oog,
al heb jij misschien nog niets van Hem gezien of ervaren.
Hij houdt zóveel van jou.
Vertrouw daarop, en kijk omhoog!
Fieke

Danken en bidden,
laat het een vast deel in je leven zijn.
Onderschat nooit de kracht van het gebed,
Hij wil gebeden zijn!
Fieke

Zit je bij de pakken neer?
Is het verdrietig in je leven?
Hij is altijd in, om en naast je.
Hij is bij je, en zal altijd om je geven.
Fieke

Ben je je geloof wel eens beu? Ken je dat, een periode in je leven waarbij je je afvraagt waarom je het allemaal gelooft. Een periode vol twijfel. Of als je je teleurgesteld voelt in de kerk. Of als het leven je niet geeft wat je ervan verwacht. Zomaar een paar redenen. Waarom je het beu kan zijn. Er het nut niet van inziend. Ga eens bij jezelf te rade of het je niet zou helpen als je eens een boost van het één of het ander zou krijgen. Net een boost vitamine. Maar dan vitamine geloof. Dat je weer mag voelen, in welke situatie van je leven je je ook bevindt, waar je ook mee te kampen hebt, dat God erbij is. Hij kiest echt niet voor de rotte situaties van je leven. Hij deelt je dat echt niet toe. Wel mag je weten dat Hij erbij is. Altijd. In voor- en tegenspoed. Op het moment dat je je dat realiseert; Hij is dezelfde , altijd geweest en altijd zal zijn. En , misschien wel door iets wat je leest, hoort, of een overdenking, een gesprek of een lied, of dat iemand voor je bidt, dan kan het je zomaar overkomen. Iets ervaren van de Allerhoogste. Hoe mooi. Dat is mijn wens; vitamine geloof, als je het nodig hebt of als je je op moet laden. Stel je ervoor open en ontvang!
Fieke

Trek de wapenrusting Gods aan,
Zijn Woord als 'wapen'.
Daarmee kun je de vijand verslaan.
Hij geeft je de overwinning,
daar kun je van op aan.
Fieke

Ga Jezus tegemoet in je leven.
Stap uit je zone, ga op weg naar Hem.
Stap uit je vertrouwde omgeving,
doe het, het gaat je zoveel geven.
Fieke

Toeval. Hoe vaak hoor je het niet. Toeval. Of toeval bestaat niet. Toeval; een gebeurtenis die plaatsvindt zonder bedoeling terwijl die er wel lijkt te zijn. Je hoort het nogal eens zeggen, dat is toevallig. En soms komen dingen, personen of wat dan ook zo mooi bij elkaar op het juiste moment dat je ervan overtuigd bent dat toeval niet bestaat., maar dat het gewoon ‘zo moet zijn’. Toeval bestaat niet. Soms lopen dingen zo worden dingen zo geleid. Hoe vaak heb je niet dat je je verwondert dat je juist of juist niet op die bepaalde plek was, of die persoon ontmoette. Juist toen je het misschien nét nodig had. Zie het als de knipoog van de Allerhoogste. Hij die zijn kind niet aan zijn of haar lot overlaat. Hij die juist op het juiste moment Zijn engelen jou laat beschermen of een kaartje op de juiste dag bij je laat bezorgen, of die arm om je schouder. Noem maar op. Het zijn die momenten waarop je Hem in je leven kan en mag ervaren en kun je zeker zeggen. Toeval bestaat niet!
Fieke

Alle dank en eer,
is voor God de Vader
- voor Jezus de Zoon-
- voor de Heilige Geest-
Hij is zó goed voor ons,
kom tot Hem steeds nader.
Fieke

Het leven is pas goed
als je God ontmoet.
Dan krijg je honger naar het woord,
geweldig teken dat je bij Hem hoort.
Je honger is niet te stillen -dat moet je ook niet willen-
Voed je steeds meer.
Halleluja loof de Heer!
Fieke

Heb geen zelfmedelijden,
verdrink dus niet in eigen verdriet.
Hef je hoofd op, Hij is erbij,
Hij helpt je, ook als je dat nu misschien niet ziet.
Fieke

Mijn God, mijn Vader,
mijn Jezus, mijn Redder,
mijn Vriend, mijn alles.
God wat betekent U voor mij veel.
Geef dat ik dat ook voor U mag doen,
door wat ik van Uw Liefde deel.
Fieke

Most Popular Instagram Hashtags