lhchockey lhchockey

2,566 posts   17,436 followers   11 followings

Linköping Hockey Club 

”En riktig laginsats och skönt att få leda med 2-1 i matcher” - det var en nöjd huvudtränare som sammanfattade dagens seger. Nu blir det alltså superlördag i Saab Arena med dubbla matcher mot Djurgården, mer information kommer!

JAAA! Ännu en hård drabbning mot Djurgården slutar med vinst för Cluben! Det var likaläge efter två perioder, då klev Tapani och Altmann fram och fixade segern. Därmed leder Cluben med 2-1 i matcher och kan avgöra matchserien när det är superlördag i Saab Arena!

Kvartsfinal 3 spelas på Hovet idag med nedsläpp om 40 minuter. Huvudtränare Madeleine Östling har planen klar - kolla in klippet 👏

Vilken helg för LHC Academy! J20 vann mot Luleå (4-3 OT) och MODO (2-1), J18 besegrade Almtuna (9-3) och AIK (4-1) och U16 vann mot Växjö (5-4 OT)
J20 ligger femma i Topp 10, J18 toppar sin serie och U16 ligger tvåa.

Bra jobbat av alla inblandade spelare och ledare!

Via seger i gårdagens match mot Göteborg säkrade vårat duktiga F18-lag seriesegern i Division 2 Södra. Merparten av laget består av spelare födda 2003-2005, adderat med några äldre spelare som är veteraner i sammanhanget. Vi är mycket stolta över er prestation! Grattis 👏👏

Matchen slutar 3-0 till Färjestad. Nästa match spelas på onsdag mot Örebro.

Efter två perioder är det underläge 2-0. Nu är det All-In som gäller i tredje perioden! Kom igen Cluben!

Efter första perioden är vi i underläge med 1-0. Vi vinner skotten och skapar chanser, nu ska vi bara kapitalisera på det också. Vi inleder andra med powerplay!

Seger i den andra kvartsfinalmatchen! En mycket tajt och jämn match gick till förlängning och väl där avgjorde Denise Altmann! Det innebär att vi nästa lördag får en superlördag i Saab Arena med dubbelmöte mot Djurgården! Mer information kommer.

Idag säger vi stort grattis på 28-årsdagen till vår lagkapten Eddie Larsson! Vi hoppas att vi får se dig på isen snart igen!

Förlust med 4-3 mot Rögle ikväll. Finns garanterat ingen som är nöjd med scenerna som utspelade sig. Nu är det revansch som gäller mot Färjestad på lördag!

Efter två perioder har Rögle gått upp i ledningen med 3-2. Nu gäller det att hitta tillbaka till spelet från första perioden. Kom igen Cluben, kom igen Saab Arena - nu gör vi det här tillsammans!

Most Popular Instagram Hashtags