lena_lynn lena_lynn

6,566 posts   14,850 followers   945 followings

Touch-Lena  The Hosman's family... unprivate IG 26/9/13... I am sitizoners...

Alhamdulilahirrabil A’lamin selamat sampai Spore n my sis dtg kutip kakak dia ni! 10 hari kakak dia tkde kat Spore trus balik je dia jerit2 happy 😁 Terima Kasih Allah dan Terima kasih yg mendoakan keselamatan perjalanan hamba! πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» 23/9/18 #thehosmanfamily

Sitizoners Group Photo bersama idola kesayangan kami @ctdk sebelum beliau beredar dari istana budaya dan Bergambar kami Sitizoners di atas pentas selepas meraih kejayaan untuj Juara Zumba dan Kelab Peminat Infiniti 🌹🌹🌹 #latepost 22/9/18 #fantastik ABPBH credit pic kak @rozisangdewi

Kunjungan Sitizoners ke Booth2 artis dan kelab peminat di Setiap booth mereka di Istana Budaya ❀️❀️❀️ #latepost 22/8/19 Credit pix to Kak @rozisangdewi #fantastik ABPBH31

#latepost Beliau sendiri datang ke booth kami #sitizoners dan saya pun bergambar dgn Lan Kristal ni ❀️❀️❀️ 22/9/18 #fantastik ABPBH

#latepost bergambar dgn org2 kuat. Kak @rozisangdewi @cteafairuz @aiman_kesah abg @chedd @kakifoto_ di Booth Istana Budaya FANtastik ABPBH #fantastik 22/9/18

Alhamdulilah selama 10 Hari berkampung Di KL dan hari ni balik semula ke sarang di Spore. 10 Hari di KL untuk berlatih for Flashmob & Zumba. 4 hari prektis ulang alik hampir 1 jam perjalanan ke studio dari tempat i. Terbayar semua penat lelah berbaloi perjuangan dgn dapat rezeki ini dan rezeki2 yg lain dari beliau selama saya Di KL. Ni gambar pun mmg betol2 rezeki hamba sbb di sampai je di garisan hamba beratur trus beliau kene menyanyi dan trus balik untuk persiapan show di tempat lain selepas tu. Allah atur dan bagi lagi rezeki ni buat saya. Terima kasih Allah gerak dari mu semua ni πŸ™πŸ»πŸ™πŸ»πŸ™πŸ» Gambar hamba pun cantik sempurna n sama banyak Rlynn yg snap2 kan. Tqsm achi!! Love u DCT dan kenangan manis terindah ni saya bawak balik spore n senyum2 dlm bas tgk gambar dan video coz masih blum move on lagi dari smlm πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #latepost 22/9/18 #hariinidalamsejarahlena #fantastik ABPBH

Hasil dari air tangan @rlynnahmad bile jadi jurufoto. Time ni baru habis cuci tangan sbb banyak warna2 comot iols br habis zumba! Nampak renjisan2 di baju saya n tudung DCT dlm gambar ni. Rlynn snap2 Dari saya melangkah menuju ke @ctdk yg sedang main HP n rupenye Dia tgk IGS time tu 😁 kusyuk tgk IGS tau. Last pic tu senyum dia nampak hakak yg excited tgk dia tau 😍😘 #latepost 22/9/18 #hariinidalamsejarahlena

Habis dari Istana budaya dah makan n kite tgk wayang! Tqsm laling hamba @xoxo_izzs belanja akak wayang sedap ni! Tq apok2 yg lain pondan sgt tau tgk wayang menjerit! 22/9/18

@ctdk in the house

Alhamdulilah dah selamat sampai sini jam 6:59am my brader hantarkan. So hamba org kedua pagi ni sampai di booth. Jom uols dtg laman santai istana budaya beramai2. Snap2 sementara tkde org blocking2 hehehe doakan kite sitizoners semua ye uols. Bismillah ya Allah! 22/9/18

Alhamdulillah dapat rezeki lagi hari ni 21/9/18 jam 5.28pm @ctdk membalas πŸ˜πŸ‘πŸ‘πŸ‘. Hakak fefeeling buat perangai pun, Idola shayang ni ttp respon! Mcm mane lah tak sayang kat dia lahai! mmg rasa #antapermana sungguh β€œtidak terkira” Rezeki sungguh dah berhari2 kat KL ni n dpt mcm2 dari kesayangan mcm ni! Love u so many much πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹ #hariinidalamsejarahlena

1st time saya jejak kesini n spend time dgn my nieces dan my SIL for lantern festival di tasik tu ❀️❀️❀️ 21/9/18 #hariinidalamsejarahlena

Most Popular Instagram Hashtags