lemonexadvance.kuruscerah lemonexadvance.kuruscerah

65 posts   19,246 followers   5,456 followings

Lemonex Advance  CODE AGENT LA02 (ROZANI) 🍇Cerah & kurus dengan pantas Percuma shaker lemonex 👉Harga promosi RM150 sekarang #lemonexadvance #lemonex #kuruscepat

tinggal lagi beberapa minggu dah nak raya,
baju raya dah cari belum? :)
target kurus untuk raya dah berjaya ke belum :)

selamat pagi, sahur tadi dah minum lemonex advance tak?
dah berapa kg turun? raya dah tak lama ni.... :) ingat pastikan beli dengan kami atau ejen sah, yang beli murah-murah tu hati-hatila la ye....
nanti jangan mesej admin pula tanya macam-macam atau marah2 bila beli dengan orang lain...
admin akan layan yg beli dengan admin je... selamat bekerja semua :)

[[ PENGGUNA TERUS YAKIN ]] SELEPAS 11 BULAN DIPASARKAN, RAMAI YG PUAS HATI BILA IA BOLEH BANTU BUANG BERAT DENGAN MUDAH.

Lebih puas hati bila baju2 lama dah boleh mula pakai, seluar yg sendat mendat dah jadi longgar, muka yg pau tu dah nmpk sedikit runcing, bdn pula jadi lebih ringan & lebih selesa bergerak. Bonus seronok lagi bila kulit yg kusam dan gelap lebih cerah dari biasa. inilah antara respon yg kami terima, malah mcm2 lagi feedback positif dari para pengguna Lemonex Advance.

Jadi jika anda ingin rasai perubahan seperti mereka2…sila teruskan bacaan. *********************************************************** 🔥Terkejut 9 hari minum "LEMONEX ADVANCE" 🔥
.
Tanpa sedar brat hilang tiba tiba, tanpa sedar tona warna badan lebih cerahhhh dari biasa.
Terkini, Terbaru & Terhebat selepas Lemonex. Kesan berganda. . ✔ Penghantaran Terus dari Kilang Pengeluar Lemonex - HQ Bot Industries ✔ Barang “fresh” dari kilang dijamin ori.
.
1 botol ada 30 paket untuk 30 hari.
.
► Bahan Dalam Lemonex Advance ✅ Grapefruit ✅ Lemon ✅ Blackberry
.
► Kelebihan Lemonex Advance ✅ Bila makan cepat kenyang ✅ Mengurangkan rasa lapar ✅ melansingkan badan ✅ Detox ✅ Mencerahkan satu badan ✅ Membaiki sel kulit rosak ✅ Meningkatkan metabolism ✅ Melawas proses pembuangan
. ✔ Lulus KKM & Halal Jakim
.
►Whatsapp 013-3722448 .
.
NAK RESPON PANTAS TEKAN LINK DI BIO

Dengan fungsi dual effect KURUS + PUTIH SATU BADAN
.
Lebih PADU , Lebih POWER
.
Bahan2 lemonex advance

Nano sugar, Lemon Powder, citric acid, grapefruit extract, berries extract
..
Whatsapp 013-3722448
Atau terus KLIK LINK WHATSAPP DI BIO😍
.
.
#lemonexadvance #lemonexadvancemalaysia #lemonexadvancehq

Dengan fungsi dual effect KURUS + PUTIH SATU BADAN
.
Lebih PADU , Lebih POWER
.
Bahan2 lemonex advance

Nano sugar, Lemon Powder, citric acid, grapefruit extract, berries extract
.
.
Whatsapp 013-3722448
Atau terus KLIK LINK di bio😍
.
.
#lemonexadvance #lemonexadvancemalaysia #lemonexadvancehq

Pastikan lemonex yang dipos alamat pengirim daripada hq.
.
Pastikan jugak label nama dan code agent yg sah dilekat pada botol.
.
Lemonex Advancd tidak dijual dikedai2 jamu atau kedai2 biasa.

Hati2 dengan produk Lemonex Tiruan dipasaran

#TestimoniLemonexAdvance
.
“2 HARI KURUSS PUTEH??..” 😱
KLIK LINK dibio sekarang ⤵
.
#Lemonex
#LemonexAdvance
#MasterEjenLA02
#TerkurusTanpaSengaja

“PIPI KECIK, PARUT KURANG??..” 😱
Anda ada masalah yg sama?
.
Nak Roza bantu anda?
KLIK LINK di Bio sekarang ⤵
.
#Lemonex
#LemonexAdvance
#MasterEjenLA02
#TerkurusTanpaSengaja

Dari Facebook King Lemonex kita:Sila baca dan hadam yer.
Pastikan beli hanya yang original dari pengedar yg sah. "Abang ni peniaga jujur dik.

Yang tak jujur tu orang yang buat produk tiruan, yang menjual produk tiruan dan yang membeli produk tiruan. Merosakkan nama produk. Merosakkan nama BOT Holdings Berhad. Merosakkan nama abang. Merosakkan pasaran.

Ingat tau, Lemonex Original ni tiada kandungan terlarang seperti Sibutramine dan segala mak nenek bahan merbahaya.
Lemonex selamat digunakan. Kalau tak selamat takdelah kilang abang dapat approval buat produk ni. Kilang abang ni berlesen. Bukan buat belakang rumah. Lengkap dengan GMP, HACCP, MESTI, ISO:22000.

Yang tak selamat tu Lemonex tiruan. Yang murah-murah tu. Yang membeli pun, pergi cari yang murah. Dapat yang tiruan, padan muka.

Abang sedang bekerjasama dengan KKM dan juga KPDNKK untuk membanteras produk-produk tiruan yang membahayakan kesihatan orang ramai.

Kami separuh mati hidupkan Lemonex, habis berjuta duit, diorang suka-suka hati ambik kesempatan ke atas insan lemah seperti abang ni.

Korang tunggu lah pihak berwajib datang serang. Baru kau tau langit tu tinggi ke rendah"

Dari Facebook King Lemonex kita:Sila baca dan hadam yer.
Pastikan beli hanya yang original dari pengedar yg sah. "Abang ni peniaga jujur dik.

Yang tak jujur tu orang yang buat produk tiruan, yang menjual produk tiruan dan yang membeli produk tiruan. Merosakkan nama produk. Merosakkan nama BOT Holdings Berhad. Merosakkan nama abang. Merosakkan pasaran.

Ingat tau, Lemonex Original ni tiada kandungan terlarang seperti Sibutramine dan segala mak nenek bahan merbahaya.
Lemonex selamat digunakan. Kalau tak selamat takdelah kilang abang dapat approval buat produk ni. Kilang abang ni berlesen. Bukan buat belakang rumah. Lengkap dengan GMP, HACCP, MESTI, ISO:22000.

Yang tak selamat tu Lemonex tiruan. Yang murah-murah tu. Yang membeli pun, pergi cari yang murah. Dapat yang tiruan, padan muka.

Abang sedang bekerjasama dengan KKM dan juga KPDNKK untuk membanteras produk-produk tiruan yang membahayakan kesihatan orang ramai.

Kami separuh mati hidupkan Lemonex, habis berjuta duit, diorang suka-suka hati ambik kesempatan ke atas insan lemah seperti abang ni.

Korang tunggu lah pihak berwajib datang serang. Baru kau tau langit tu tinggi ke rendah"

Whatsapp hakak Roza untuk order di 013-3722448

Di sebab kan ada yg beli lemonex advance x ada security code di botol..akk roza terpanggil2 sekali lg utk terangkan ttg perkara ini lg sekali.

Jika u all beli dr akk roza ataupun dr HQ lemonex advance mmg akan tertera SECURITY CODE tertampal di botol. Dan satu lg form pos laju yg u all terima ada tertera nama pengirim dr BOT INDUSTRIES. dan alamatnya adalah sama alamat yg tertera di botol LEMONEX ADVANCE.

Bila ada security code dan alamat pengirim adalah sama dgn alamat di botol lemonex advance..u all jgn sangsi lg..itu mmg original dr HQ.

Akk tak cakap yg lemonex advance ada tiruan..tp akk just nak elak u all dr tertipu.. biasalah kan ..susu pun ada tiruan..baju pun ada tiruan. Tunggu org tiruan ja blm ada lg.. So nak elak dr u all tertipu jgn beli di mana2 kedai jamu,di pasar malam @ di farmasi.

Pls take note. Siapa tak suka yg murahkan tp kalau dah boleh memudaratkan diri u all pasti tak nak kan?

Beringatlah sebelum terlambat. Masih x lupakan ttg susu bby br2 ni?

Most Popular Instagram Hashtags