[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lemonexadvance.kuruscerah lemonexadvance.kuruscerah

58 posts   19143 followers   5798 followings

Lemonex Advance  CODE AGENT LA02 (ROZANI) 🍇Lemonex Advance dual effect formula 🍇Cerah & kurus dengan pantas Percuma shaker lemonex 👉Harga promosi RM150 sekarang

http://www.wasap.my/+60133722448/LEMONEXADV

#TestimoniLemonexAdvance
.
“2 HARI KURUSS PUTEH??..” 😱
KLIK LINK dibio sekarang ⤵
.
#Lemonex
#LemonexAdvance
#MasterEjenLA02
#TerkurusTanpaSengaja

“PIPI KECIK, PARUT KURANG??..” 😱
Anda ada masalah yg sama?
.
Nak Roza bantu anda?
KLIK LINK di Bio sekarang ⤵
.
#Lemonex
#LemonexAdvance
#MasterEjenLA02
#TerkurusTanpaSengaja

Dari Facebook King Lemonex kita:Sila baca dan hadam yer.
Pastikan beli hanya yang original dari pengedar yg sah. "Abang ni peniaga jujur dik.

Yang tak jujur tu orang yang buat produk tiruan, yang menjual produk tiruan dan yang membeli produk tiruan. Merosakkan nama produk. Merosakkan nama BOT Holdings Berhad. Merosakkan nama abang. Merosakkan pasaran.

Ingat tau, Lemonex Original ni tiada kandungan terlarang seperti Sibutramine dan segala mak nenek bahan merbahaya.
Lemonex selamat digunakan. Kalau tak selamat takdelah kilang abang dapat approval buat produk ni. Kilang abang ni berlesen. Bukan buat belakang rumah. Lengkap dengan GMP, HACCP, MESTI, ISO:22000.

Yang tak selamat tu Lemonex tiruan. Yang murah-murah tu. Yang membeli pun, pergi cari yang murah. Dapat yang tiruan, padan muka.

Abang sedang bekerjasama dengan KKM dan juga KPDNKK untuk membanteras produk-produk tiruan yang membahayakan kesihatan orang ramai.

Kami separuh mati hidupkan Lemonex, habis berjuta duit, diorang suka-suka hati ambik kesempatan ke atas insan lemah seperti abang ni.

Korang tunggu lah pihak berwajib datang serang. Baru kau tau langit tu tinggi ke rendah"

Dari Facebook King Lemonex kita:Sila baca dan hadam yer.
Pastikan beli hanya yang original dari pengedar yg sah. "Abang ni peniaga jujur dik.

Yang tak jujur tu orang yang buat produk tiruan, yang menjual produk tiruan dan yang membeli produk tiruan. Merosakkan nama produk. Merosakkan nama BOT Holdings Berhad. Merosakkan nama abang. Merosakkan pasaran.

Ingat tau, Lemonex Original ni tiada kandungan terlarang seperti Sibutramine dan segala mak nenek bahan merbahaya.
Lemonex selamat digunakan. Kalau tak selamat takdelah kilang abang dapat approval buat produk ni. Kilang abang ni berlesen. Bukan buat belakang rumah. Lengkap dengan GMP, HACCP, MESTI, ISO:22000.

Yang tak selamat tu Lemonex tiruan. Yang murah-murah tu. Yang membeli pun, pergi cari yang murah. Dapat yang tiruan, padan muka.

Abang sedang bekerjasama dengan KKM dan juga KPDNKK untuk membanteras produk-produk tiruan yang membahayakan kesihatan orang ramai.

Kami separuh mati hidupkan Lemonex, habis berjuta duit, diorang suka-suka hati ambik kesempatan ke atas insan lemah seperti abang ni.

Korang tunggu lah pihak berwajib datang serang. Baru kau tau langit tu tinggi ke rendah"

Whatsapp hakak Roza untuk order di 013-3722448

Di sebab kan ada yg beli lemonex advance x ada security code di botol..akk roza terpanggil2 sekali lg utk terangkan ttg perkara ini lg sekali.

Jika u all beli dr akk roza ataupun dr HQ lemonex advance mmg akan tertera SECURITY CODE tertampal di botol. Dan satu lg form pos laju yg u all terima ada tertera nama pengirim dr BOT INDUSTRIES. dan alamatnya adalah sama alamat yg tertera di botol LEMONEX ADVANCE.

Bila ada security code dan alamat pengirim adalah sama dgn alamat di botol lemonex advance..u all jgn sangsi lg..itu mmg original dr HQ.

Akk tak cakap yg lemonex advance ada tiruan..tp akk just nak elak u all dr tertipu.. biasalah kan ..susu pun ada tiruan..baju pun ada tiruan. Tunggu org tiruan ja blm ada lg.. So nak elak dr u all tertipu jgn beli di mana2 kedai jamu,di pasar malam @ di farmasi.

Pls take note. Siapa tak suka yg murahkan tp kalau dah boleh memudaratkan diri u all pasti tak nak kan?

Beringatlah sebelum terlambat. Masih x lupakan ttg susu bby br2 ni?

Alhamdulillah
77kg kini 68kg
#lemonexadvance

Alhamdulillah
Produk #viral utk #kurus kini #terbukti dgn beribu testimoni berjaya. #lemonexadvance #lemonex

Nak kurus, nak selim, nak cerah, nak gebus gebas mcm sis ni..minum lemonex advance ja dear..confrm puas hati.

Celah mana berkarat, celah mana berkerak..semua blpeh disettle kan dik.

Jerawat, jeragat kita hapuskan terus.. kulit licin ..lembut sekata shj.

Dah la kurus..gebusss plk.

Berminat dgn lemonex advance boleh direct whtsapp akk yer. 013-3722448
Hanya dipasarkan melalui online shj. Tiada dipasaran luar.

Belilah dgn master agen yg sah .

#lemonex
#lemonexadvance
#kurus
#cerah
#putih
#selamat

Tips KURUS yang paling berkesan

1) DETOX sebagai permulaan hari - nak mudah ? lemonex kan ada. MUDAH PANTAS SEDAP

2) Jangan skip breakfast - kalau skip breakfast memang lapar sepanjang hari. Sebab tu la lunch subway dinner shellout.

3) Lunch berpada pada
- jangan sebab nak kurus, taknak makan langsung. Tapi janganlah makan macam tak makan seminggu. Kurang kan makanan berminyak ye.

4) Minum air masak 2-3 litre sehari

5) Senaman.
- Kalau ada masa buat la senaman sehari sekali. takde masa ? seminggu sekali. Takde masa juga? sebulan sekali pun boleh.

6) kurang kan ais dan manis.
- manis manis ni tak elok. Kalau nak kurus ikut lah tips ni.
NAK LAGI CEPAT ? LEMONEX ADVANCE kan ada.
PM KAMI SEKARANG !!

JOM KURUS DENGAN AIR DETOX LEMON ADVANCE 🔥
**Kalau cakap nak kurus tapi x bergerak buat apa, tak jalan jugak bang akak adik...jom kurus tanpa sengaja dengan lemonex advance**
LEMONEX ADVANCE --->> 1 botol ada 30 paket tahan sebulan. Sehari minum 1 paket sahaja sebelum sarapan.
.
Jom kami bantu akak berjaya macam enot.
► Klik link di Bio untuk Whatsapp atau Whatsapp ke 013-3722448

Limau gedang adalah salah satu dari bahan kandungan di dalam LEMONEX ADVANCE.

Nak tau kenapa limau gedang jadi pilihan?

1. Buah LIMAU GEDANG ialah antara buah-buahan yang paling tinggi kandungan VITAMIN C di kalangan buah-buahan citrus malah jus buah limau gedang adalah pilihan paling terbaik untuk keperluan vitamin C di musim sejuk.

2. Buah Limau Gedang mengandungi pelbagai vitamin dan galian antaranya ialah kalsium, glukosa, fosforus, kalium, lycopene, potasium dan serat yang tinggi.

3. Kandungan bioflavonoid di dalam limau gedang membantu mengurangkan risiko penyakit berbahaya seperti kanser, penyakit jantung dan tumor.

4. Buah limau gedang turut membantu meningkatkan metabolisme tubuh dan membantu tahap insulin yang lebih stabil dan membekalkan rasa kenyang yang lebih lama.

5. Buah limau gedang juga membantu mengurangkan masalah keletihan , demam, malaria, penyakit kencing manis ,sembelit, masalah kencing, masalah tubuh berasid, masalah pencernaan dan banyak lagi.

6. Buah limau gedang juga turut berfungsi sebagai antiseptik untuk luka, malah ia juga sesuai sebagai tonik hati.

7. Kandungan air di dalam limau gedang turut membantu mencantikkan kulit dan membuatkan kulit lebih lembab dan sihat serta membantu kulit kelihatan lebih muda terutama dengan kandungan potasium di dalam buah limau gedang membantu menghilangkan garis-garis halus dan kedutan di tubuh,

8. Kajian juga menunjukkan dengan pengambilan buah limau gedang di dalam menu yang konsisten turut mengurangkan risiko penyakit kanser prostat.

9. Kandungan tryptophan di dalam limau gedang turut membantu dalam masalah insomnia bagi mendapat tidur yang lebih berkualiti.

10. Kandungan vitamin A dan vitamin C di dalam buah limau gedang juga turut membantu pembentukan kolagen kulit sekaligus membantu mengekalkan keanjalan kulit, selain itu khasiat limau gedang juga turut membantu dalam mengurangkan risiko sinar matahari yang merbahaya kepada kulit.

Most Popular Instagram Hashtags