[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

leenajaff leenajaff

26 posts   183 followers   144 followings

eleenaj5  Bersihkan hati dari riak, sombong dan iri.. penuhi hati dengan keikhlasan dan kejujuran..

Breakfast today... sound good...

Mak kita cakap... people will triggered if they feel you are their rival ... so if u feel hurt when they talk bad about u ... this is the better quote to cure and way to plip hair for those words....

Adore both of u till now... no worry
fattah and fazura even u are married our support will not stop till here... we will keep supporting you in thick and thin..... now its time for you to leisurely your married life as others and as a fans we will continuously support you in your career and everything involve forever... #happyhoneymoonfattzura #excitingforjunior πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•πŸ’•

When it prove this territory belong to Palestine please don't claims is yours... please move ON Israel... Trump... Fact the truth Dajjal... you are dreaming in dreamland... Baitul Maqdis belong to Muslim and please don't claims is yours.... kill emmm kill emmm....

Sedihnya hati tiap kali melihat ramainya manusia yg berhati seton sedaya upaya utk menjatuhkn mu…. Dari kejauhan kami hanya mampu mendoakan moga Allah sentiasa melindungi kalian berdua kekal bersama bahgia hingga akhir hayat...... duhai fattah dan fazura kuatkan la semangat kalian berdua... seperti mana perjalanan cinta kalian penuh rintangan onak dan duri... ...buktikan pada mereka yg kalian tidak salah dlm membuat keputusan... kami disini akan terus menyokong mu dalam susah dan senang... to compare samada utk percaya pencacai2 luar sana I still believe in you both … and to me 110% believe on your decision fattah... u must have strong reason why suddenly make a sudden decision last night... we know you would not simply bothered if people hurt u but the reason you back up last night it might be something would be hurting people you love or embarrass your family...
#lotsoflove #lessofhates#doayangbaikbaik #tulisyangbaikbaik

Do not worry #fattzura our love is sincere... we don't need you know us but wants u to knows.... you have strong army (SR) which is always be your side in thick or thin situation.... Fighting... πŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ƒπŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ

Alhamdulillah... Alhamdulillah.. Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah... Alhamdulillah..... syukur pdmu Allah kerana telah pertemukan insan sebaik mereka berdua... Happy in tears for both... May Allah ease everything till jannah... AamiinnnπŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’πŸ’

Alhamdulillah... syukur pdmu Allah sesudah petir dan guruh melanda akhirnya pelangi kau hadirkn utk mereka berdua... terimakasih jugak utk mu haters2 sekelian segala cacian, makian, hinaan dan kejian yg uolls lemparkan pd mereka berdua membuatkan cinta suci mereka lebih utuh dan kukuh hingga ke Mekkah mukarammah... Semuga Jodoh kalian berdua diberkati alllah kekal bersama hingga ke syurga firdausi... aamminnnn

Sending calm reminder... insha allah i tak risau pon pada uolls haters... yang i takut hanya pada Allah... takat ig semua ni uolls hacked i on la balik... bkn jadi kudis pon dan tak boleh buat mati la kena hacked... bawa lah hasad dan dengki uolls tu ke kubur k... sok kat akhirat merangkak la minta maaf kat org2 yg uolls aniaya tu termasuk i... Ingat tu... Kita semua akan mati.... Janji allah itu pasti... sentiasa la muhasabah diri... #buatyangbaik-baik #cakapyangbaik-baik kerana apa yg kita ckp satu hari nanti akan reflect kat kita semula.. hukum alam... what u give u will get back kerana Allah kan ada.... πŸ˜‰πŸ˜‰

Assalamualaikum... semuga Allah sentiasa memberkati dan melindungi hidup kita dari musibah dan dengki khianat manusia... aamiinnn

we stand by you @fattahaminz n @missfazura

Most Popular Instagram Hashtags