leena_steel leena_steel

1210 posts   144 followers   112 followings

Lena Ståhl  Artist 🖌 plantbased 🌱animal & nature lover ❤️ Professional profile @madebysteel

När man haft en riktigt...jävla...dålig dag. Så får man chateau vadå réserve från 2012 i spanskt ölglas och pizza.
Fy fan för pundar-tjuvpack! Brinn i helvetet!
#chateaudupape #pizza #skitdag

När störda människor i ett spel får en lite gladare utan att man ens vet vilka de är. De stod just på rad, fyra pers och dansdiggade.
Ja, det är "jag" som sitter och tittar på. Äta popcorn-emoten saknas mig.
#destiny #ps4

Eurovision temat ljuder och väcker mig. Här är det festivalstämning när skolstarten är här tydligen. Det är toastmaster som håller låda och peppar publiken (barnen), det sjungs sånger över ett PA som de flesta små band skulle avundas och lärarna ropas upp och applåderas som om det är superhjältar som springer upp på scenen.
Jag tänker..."Jösses!"...sen tänker jag på hur min skolstart såg ut...sen tänker jag på hur skolstarter i vissa andra delar av Stockholm ser ut. Här är barn på Segway som talar om hur många procent senaste iPhone har kvar i laddning just nu och de lägger den sedan nonchalant på marken medan de knyter skorna utanför mamma och pappas nya, dyra bil.
Jag tänker: "Är det det här som är "att ha det bra?".
Nu verkar en inte helt billig timme vara över. Hammarbysjöstads ena skolgård kokar av upphetsade barn en bit bort.
Kaffe på det!

Skönt med ett #backpass och en egenkonstruerad circuit med promenad uppför liftspåret på #hammarbybacken, jogg nedför baksidan, utegym vid foten av backen med fokus på axlar/rygg, sen uppför backen igen. Tre varv fick det bli iaf. Jag är långt ifrån en bergsget men skam den som ger sig! 😄🐏

4 timmars sömn - mot dag 3 av 4. Jag vill ut i skogen.

Passande nog. #regnbåge över både raggare från #wheelsnationals och pridare. Me like! #pridestockholm

Jag är en liten och skitdålig människa! Jag blir typ avundsjuk och sur, nästan helt på riktigt...nä fan, helt på riktigt när jag ser andra springa nu. #semesterförkylning dö för i helvete!

Ni vet...sådana där bilder man inte riktigt känner igen sig på...
😆 #pickupåkaransikte

Midnattsfrisören slår till igen. Fast jag hade fan inte den här frillan när jag var uppe och hostade då...ej heller kl 01, ej heller kl 03. Jag får kalla väsendet "Gryningsfrisören" då. Den dras till hostande sjuklingar med snoriga näsor och feber. Be aware - You might wake up like this! #iwokeuplikethis

Flyr rökarna föröver. #solsund

Most Popular Instagram Hashtags