leartajakupi leartajakupi

319 posts   127,203 followers   443 followings

Learta Jakupi  Kushtrim💎Matin

🧡

Gëzuar ditëlindjen Nanë,
Vitet kalojnë ndërsa butësia, mirësia dhe bukuria jote sa vijnë e shtohen.
Jam me fat që shembullin perfekt të një femre të kompletuar e kam para vetës,
atë e quaj Nanë
Të Dua ❤️

Happiness 💋

Feeling Glamorous in @miamatin_official 😍

Loçkat 💖💖

My partner, my Lover, my bestfriend, my Everything! ❤️

Swimming sessions with Matin 💙

Flowers everywhere 🌺

Vacation 🇹🇷

First time traveling with our new BedBox @jetkidscom and we absolutely loved it 😍. #jetkids

Most Popular Instagram Hashtags