lc135sempoirideclub lc135sempoirideclub

297 posts   4741 followers   159 followings

LCSRC  "We Ride With Proud" 👉 Berminat untuk join? Whatsapp 0188732379 (ACAP) - SEMPOI CREW - 👉 Nak repost gambar, tagged kami atau #lc135sempoirideclub

https://m.facebook.com/LC135SEMPOIRIDECLUB/

Selamat pagi rider lc. Kuning buat abg pening lahai 😌

Assalamualaikum dan selamat pagi. Maaf lama menyepi. Enjoy sangat beraya sampai lupa pasal group 😅😂 Selamat hari raya geng. 0-0 ye 🙏

Raya raya pon nak buat job. Adehhh. Maling tak berguna lah korang ni 😩😩
.
.
#Repost @alyciasham (@get_repost)
・・・
Boleh jadi gila bila tiba2 kena curi sekelip mata.. Siapa2 terjumpa motor saya WC3038B jenis Yamaha LC135 Putih.. Tolong inform kat saya 0193535397/01136723510 Alycia.. Hilang semalam area jalan tun razak.. Thank you

Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin. Saya mewakili para admin dan juga seluruh crew sempoi ingin memohon ampun dan maaf andai ada terkasar bahasa dan mengguris hati rider rider semua sepanjang perkenalan kita di highway dan laman sosial. Harap tidak ada persengketaan antara kita sesama rider. Muah sikit 😘 Pada yang balik raya, hati hati ride and drive. Biar perlahan asalkan sampai dengan selamat. Muah sekali lagi 😘 hehehe. Selamat hari raya semua 🙏

#Repost @kirinjimmy_ (@get_repost)
・・・
Sahur terakhir. Alhamdulillah. Ride sorang-sorang, cinta @cicimaa balik Perak. 😢

Yang ride balik ke kampung halaman, moga Allah permudahkan segalanya. Selamat tiba, selamat pulang.
@lc135sempoirideclub @lc_super_spirit @empireriderlc135 @mcbc_official @lcownerriderclub @lccommunitycrew @mlcc_muar @135_bloodline @sahabatlc135

#Repost @haziqsuper19 (@get_repost)
・・・
Style anak buah kesayangan cikboy ni belek2 piston 62...besar cepat..ko sorang je anak buah laki skrg ni...rahsia , resepi , formula yg turun temurun drpd pakcik2 ko yg lain, drpd cik boy sendiri cikboy turun kan at ko...yg penting rendah diri...buat2 macam x tahu ape je..jgn sesekali bercakap macam org bijak pandai...sebab org keliling memerhati sebenarnya...budak baru nak up boleh dia ayam2 kan...tapi bukan kita..syg ko..besar je cepat... @khalishhazwan
@lc_super_spirit
@lc135sempoirideclub
@lc135ownerclub
@lcmania
@135lcunited
@lccommunitycrew

#Repost @mohd.amierul.1 (@get_repost)
・・・
Sticker sudah siap.kepada sesiapa yang berminat dengan sticker LC SEMPOI RIDE CREW boleh la whatsapp saya untuk sebarang pertanyaan.

Amierul: 012-4060367

#lc135sempoirideclub
#lc_super_spirit
#celahgigi

#Repost @lc_super_spirit with @repostapp
・・・
Sempena perayaan tidak lama lagi admin telah menghasilkan "sampul Duit Raya LIMITED EDITION EDISI 2017" hasil perbincangan dengan SEMUA admin komuniti,termeterai.. Tujuan adalah gimik & merancakkan suasana aidilfitri yg kian tiba tidak lama lagi... Bukan faktor untung semata2..huhu

CANTIK, TERTARIK, KAU MEMANG DABOM!!. . .

#Repost @135lc_ownerclubkelantan (@get_repost)
・・・
Mana owner dia? Lawaaa wehhh 😩😩😩

#Repost @135lc_ownerclubkelantan (@get_repost)
・・・
V1 V2 V3 V4 .. Agak2 ada x V5? Huuu

Most Popular Instagram Hashtags