[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lawakterkini lawakterkini

818 posts   65798 followers   7473 followings

LAWAK VIRAL NO 1 di MALAYSIA🇲🇾  📥IG REVIEW RM10 : +60177124265 📬 DM Admin video kelakar untuk admin tag nama korang sekali sebagai penghargaan 📘 FACEBOOK : LAWAK TERKINI ⬇️CLICK LINK

http://www.wasap.my/60177124265

IG SHOP KURANG AJAR!!😡
.
.
Sanggup dia jual barang electronic dengan harga murah, kesian IG shop lain terpaksa tutup kedai. Dengan Service tiptop, lagi la Ig shop lain naik angin. Tolong jangan tengok IG shop @abgjualbarang kalau korang sanggup beli barang dengan harga mahal dengan service yang teruk👎
.
@abgjualbarang @abgjualbarang @abgjualbarang

Kalau admin kena macam ni. Boleh tanggal kaki lari macam ni. Hahaha tag kawan korang yang penakut.
KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Bila korang dapat makanan yang dah lama korang teringin. Macam ni la jadinya. Hahaha
Tag kawan korang yang kuat makan.
KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Mengadu minyak naik. Cuba tag kawan korang yang senang betul nangis.
KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Nice try.
😂
KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Tak kerja cari kerja hahaha😂
KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Bila cuti sekolah dh nak habis.
KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

HAhaha. Apa komen korang?
KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Cabut gigi😂
Tag kawan korang yang penakut nak cabut gigi
KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Hahaha admin pernah kena macam ni. Sampai pergi tempat topup ingat baki dah habis. Ni dekat Tol BATU 3 tak silap. Admin pun lupa. Tag kawan yang pernah macam ni. ______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Terbaiklah cikgu @magictawau . Cara nak tarik budak darjah 1. Kalau macam ni zaman kita dulu. Memang rasa tak nak balik rumah. Stay je kat sekolah. TAG KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Bila ayah jaga anak. Macam ni lah jadinya. Tag pasangan korang sekali.
TAG KAWAN KAWAN KORANG SEKALI YE.
______________________________________
📬 IG REVIEW MURAH - RM10
______________________________________
⬇️FOLLOW IG NI⬇️
@JOMKAKIJALAN -TRAVEL MAMPU MILIK
@TERAWATCH
@TERAWATCHFEEDBACK
-JAM TANGAN MENGIKUT TREND TERKINI
______________________________________
#lawak #lawakterkini #paidreview #jomkakijalan #travelmurah #paidreviewmurah #terawatch #jammurah #utm #uitm #unikl

Most Popular Instagram Hashtags