lawaktahapdewa lawaktahapdewa

5,530 posts   716,111 followers   0 followings

LawakTahapDewa  Yum, seorang lelaki yg memakai pendakap gigi dan mempunyai tatu di lengan kiri DM FOR IGREVIEW Jom layan chat dengan aku jup. Tekan LINK bawah ni!

Easy gais easy. Setakat jantan betina kucing takkan lah x tahu kan. Siapa jawab betul admin belanja kfc. 🐈
.

Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Meriah betul dia menari zapin. Meraikan Malaysia baru ke bang? 🤣🇲🇾
.

Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Apa susah, belajar tak pandai buat benda bangang dkt ig, orang kutuk2 followers terus ramai, boleh buat paid review income ribu. Come on duit lagi penting kot dr sambung belajar. #donesarcasm 😏
.

Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

📢Cepat📢Cepat📢
Apa tunggu lagi?
Tag la kawan-kawan korang yang nama start dengan huruf 'A' dan 'S'
-------------------------------
@theroyal.co ada buat sales ni,
👟Quality kasut tiptop habis wehh
.
follow
@theroyal.co
@theroyal.co
@theroyal.co
@theroyal.co
@theroyal.co
.

#paidreviewmalaysia

Hi!! Assalamualaikum guys!
.
Sempena bulan Ramadhan ni, @vclecious nak jemput korang semua berbuka puasa di Restaurant Vc Lecious. Pelbagai menu dorang sediakan untuk korang semua.☺
.
Dalam video ni adalah salah satu menu yg ada. Malay Cuisine set and Western Platers set. Menu ni hanya available bila korang buat reservation. If nak walk in and terus order tak dapat la ye. Hehe. So pergi dekat bio @vclecious and click button call untuk reservation okay?😉
.
Datang ramai-ramai tau sebab set-set ni sesuai untuk 4-5 orang makan. Memang berbaloi sangat2. So cepat-cepat jangan lambat-lambat. Call 019-4886900 atau Whatsapp +60173529893 sekarang‼
.

#paidreviewmalaysia

Mendalam betul nasihat sedara ni. Semenjak 2 menjak ni admin rasa makin seronok tgok berita apesal entah. 🤗 tag sedare yg lain
.

Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

annoying af..tag membe korang biar dia terkene sawan babi cmni 🤣
.
.
Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

[DUIT RAYA] Siapa nak duit raya? Raya tahun ni kami nak hadiahkan RM10 setiap hari kpd follower bertuah kami. Jom raya sakan bersama kami @republicofsneakers1.1 🤗
.
Cara untuk menang :
1. Follow @republicofsneakers1.1
2. Like post ni
3. Tag 3 rakan anda
.
AMARAN! penyertaan anda akan dibatalkan sekiranya tag fake/artis/instafamous/igshop/akaun yg sama dan lain-lain.
.
Pemenang akan dipilih secara rawak setiap hari bermula dari 19 hingga 29 may 2018 di ruangan komen di bawah.
.
p/s : Sebanyak 11 pemenang akan dipilih sepanjang contest ni berlangsung, peluang utk anda menang sgt tinggi. Goodluck 🤗 #paidreviewmalaysia

Kesian Golum tu terkejut rahsia dia pecah. 😂
.

Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Jgn boros sgt gais. Beli baju 2 pasang je ye, sepasang beli yg rm60 tu. Biskut beli 3 bekas je. Jgn boros tau. Mama dah pesan tu.😇
.

Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Gais jgn sampai jadi anak durhaka. Baliklah jengah mak bapak tu. Tag kwn korang yg lupa diri dan btw mcm mana makcik tu boleh masuk dalam rice cooker weyh? 🤯
.

Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Stop being judgemental gais. Doa je biar dorang dpt hidayah. Salam subuh gais. #donetazkirah
.

Siapa nak flawless sebelum raya? sapu je @wowskinskincare kesan seawal 7 hari! Dapatkan harga PROMO utk harini shj! Follow @wowskinskincare > klik link in bio
.
Jom borak dengan admin lawaktahapdewa (LINK DI BIO)
.
#lawak #lawaktahapdewa #lawakhambar #mudahterhibur #paidreviewmurah #paidreviewmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags