[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lawak.sentap lawak.sentap

1013 posts   65290 followers   141 followings

Lawak Sentap™  📝Sumber lawak dari marikh ✨Page khas untuk budak-budak kunyit 🐦Hidup mati bersama Liverpool 📱on setiap sabtu 👇Paid Review 3 slot RM 10👇

http://lawaksentap.wasap.my/

Fikir mobile legends je ke lembap,lagi menyampah mobile legends terkeluar sendiri time ranked(admin user chou)

Dapat message camni admin cmpak phone,sembur api,simbah cat dan gigit

Senang je nama mak nobita ni,nama mak nobita ni Sasuke

Wasitnya pundek
😂

Kan senang cakap sudu je terus,pelangan camni kasi kaki pon bagus

Admin baru balik dari kegelapan mobile legends,fuhh kalah ranked kaw kaw

Bagi perempuan yang ingin mencari jodoh silalah pm your jodoh ni

Semua benda boleh jadi trending jugak😅

Bagi laki kat luar sana tu jagalah hati awek koang,perempuan ni cpt koyak,admin baru putus ngan mia khalifa sbb admin tak layan dia😢

Tolonglah admin yang tngah grandmaster ni,setiap kali main ranked mesti kalah,team noob😢

Balik cermin diri,jangan perasan dewa kecantikkan
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Mungkin orang yang dah pernah kena tu trauma 10 hari 10 malam
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Wahh budak zaman skrang ni luas pengetahuan kan?

Fuhh penuh keyboard warrior serang ig admin nanti
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Yang ni kalau rank 0-5-0 boleh terus naik myhtic ni
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Min kaki tidor,member min pulak kaki sembang
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Kat explore admin,bnyak budak buat musial.ly ni,rasa nak bagi penampar je,bnyak betol
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Takat like and follow @LAWAK4X4 guna jari manis admin pon boleh 🙄. Tapi part nak komen guna jari manis tu yang susah 😭
@LAWAK4X4
@LAWAK4X4
@LAWAK4X4
@LAWAK4X4

Oklah tu,min hmpir dapat maniac pertama min,roger pergi curi maniac min😭
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Bagi perokok tegar tu,stoplah merokok,korang nak mati awal ke?hidup korang masih jauh lagi dengan buat benda baik
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Patutlah admin single sbb admin terlalu hensem smpai perempuan fikir admin ni dah ada gf
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Admin single baru grandmaster😭,baru 5 minggu main
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Seperti anjing mahu memakan manusia
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
.
#professorenciksentap 🔭

Inilah Malaysia,tanah tumpah darahku
(Lepas ni kita tengok akan ada keyboard warrior serang ig admin)
Cc @meme.malaya
.
✅Tag rakan anda
✅Turn on post notification
✅Can we hit 1000 likes
.
👇Follow👇
@lawakdalamkasut_ 👟
@lawak_bilis 🐟
@bro.sentap 😈
.
#professorenciksentap 🔭

Most Popular Instagram Hashtags