lawak.hangit lawak.hangit

8,747 posts   1,420,876 followers   170 followings

Lawak - lawak Hangit  📝 Penghapus stress anda. Untuk hiburan semata - mata 💌 DM admin kalau admin tak letak kredit / nak remove 💼 Urusan review whatsapp sahaja: 0176199188

Berapa guys?

Ingatkan laki takde perasaan ke?

Tua nye akak. I used to do this ok!

Tengah makan jmpe bende alah ni dalam lauk. Sejenis pelaris ke mantera ni siak?
.
Terus terbayang macam macam. Binatang nye penjual. Kang kata kite tak kenal sup bunjut lak.

Hadam kan guys? Mohon terasa.

Komen sikit gais?

Daei @sutopopurwo semalam.
.
Batu-batu berjatuhan menuruni lereng bukit dan Gunung Rinjani akibat gempa 6.5 SR di Kecamatan Sembalun Kab. Lombok Timur. Tidak ada korban jiwa. Beberapa rumah rosak.
.
#prayforlombok

Ade sebab Kak Ina dah tak pakai number tu dik. Beliau stress.

Ngidam nak makan ikan bawal stim sos soya @mahadir.catering mantap wei.
.
Nakkkkk abang!

Hadiah kahwin paling rare tapi sangat berguna. Bungkus ngan plastik itam lagi. Jimat dan bermakna.

Zaman kanak kanak yg penuh khayalan.

Abang Jambu kita ni pun nak POWER jugak taw‼️Jangan ingat geng-geng baby face ni takde nafsu okay😁Meh tengok abang kita ni review Barang tengah Padu sekarang ni🔥TAG member korang yang muka jambu🙋🏻‍♂
(SLIDE VIDEO NI)
.
.
Kalau dah TAG MEMBER tu.. admin nak member admin @senok_king96 pm geng2 korang tu.. xpun korang pergi follow member admin ni @senok_king96 sebab dia bagi korang barang baik punya. Memang senok sungguh!
.
.
Wassap : 0195825807
Wechat id : senok_king
Instagram: @senok_king96
.
.
#kasisenok #kasipanjang #kasibesar #kasitegang #kasitahanlama #kasibanyakair #ubatketuatkelamin #ketuatkelamin #senok

Most Popular Instagram Hashtags