[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lawak.hangit lawak.hangit

6911 posts   1333675 followers   105 followings

Lawak - lawak Hangit  πŸ“ Sekadar hiburan semata - mata πŸ“± Instashop Review: whatsapp SAHAJA 0176199188 πŸ’Œ DM ADMIN KALAU TAK LETAK KREDIT

Hamek kau. Comel hahahaha!

Kunyit juga pilihan hati. Masakan sendiri plak. Korang?

Sangat tak sesuainya nak pengsan time time camni!
.
Gentle la korang nak ajak jantan tak guna tu?

Hadam tak guys?

β €β €β €β €
Hahah kau buat hal lagi laa πŸ˜‚. X abis2 ada je kau punya idea πŸ™„
β €β €β €β €
Tapi xpe sebabkan kau menari tulah aku tau cable 2m panjang and sangat senang nak guna. Kat belakang pon boleh reply fon. Korang mmg padu la @dope.gadget πŸ’ͺ🏻πŸ”₯
β €β €β €β €
Tag member korang yg cari item apple original πŸ‘‡πŸ»
β €β €β €β €
#bangfaizpadu #bukanbashebashe

Tak settle settle lagi ke issue ni?

Agak - agak ape lah perasaan abang tu yer?

πŸ˜‡

Admin!

Peristiwa jambatan runtuh di gudang membeli belah di Indonesia baru baru ni. Fobia plak tgk.

Teringin nak rasa karipap gergasi ni. Ade sape pernah rase tak? Mane ni ek?

Senaman celah kangkang supaya anda sehat bahagian bahagian yang susah disenamkan.

Most Popular Instagram Hashtags