[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lawak.boring lawak.boring

4159 posts   429934 followers   179 followings

[IG Lawak No.1 Di Malaysia]  📮Post gambar dan video lawak. 📎Gunakan #lawakboring dan tag gambar anda utk kmi. 📥Paid Review ditutup sementara bermula 22-30January 2018.

Kesejukkan ditahap -31’celcius, gila kalau macam ni. Nak kencing tak berani admin. Japgi keras always 😣
.
Tag rakan yg suka musim salji. Walaupun dia x pernah tgok salji

Berdenyut burit admin baca moment ko ni dik. Busnake tol 😝
.
Tag rakan anda

si Ijoy Mushiro ni dah insaf..ade hati nak saman admin..dia tak tau 1 Malaysia nak saman dia termasuk @zul.iphone ni..tak caye cuba korang masuk ig @zul.iphone ni.. Mohon maki guys !!😂😂
#lamatakmakiijoyni #artisjalanan

Tudiaaaaa.... tudia.... terliur teruk sangat nih tengok Sarang Madu Lebah Shuib #sepahtu yang tengah viral sekarang. Seriussss sedap lain dari yang lain. .
.
Nak dapatkan madu ni follow @madushuib_sepahtu
@madushuib_sepahtu
@madushuib_sepahtu

KHASIAT MADU🐝.
🍯Meredakan batuk.
🍯Menghilagkan jerawat.
🍯Mencegah diabetes.
🍯memperbaiki saluran cerna.
🍯memperkuat kekebalan tubuh.
🍯menyembuhkan luka.
🍯meningkatkan stamina.
🍯menurunkan kadar kolestrol.
🍯menurunkan resiko penyakit jantung.
🍯meredakan demam.
🍯megubat arthritis.
🍯melembabkan kulit dan bibir.
🍯menguatkan akar rambut.
🍯membantu menurunkan berat badan.
🍯mencegah tumor dan cancer.
🍯menyegarkan nafas.
🍯mencegah kerosakan hati.
. 🐝utk dapat khasiatnya madu mestilah asli.

Jom follow @madushuib_sepahtu
atau klik link wasap di profile
di video tu 🐝Madu sarang 350g
yang lain-lain ada 🐝Madu sarang 700g
🐝Madu Halia 500g
🐝Madu Stick 100pc
🐝Madu Stick 10pc

Mana Satu pilihan Qalbu ?😊😊

Semua Phone Ready stock📱 @itsberrynice
Murah2 je...
@itsberrynice
@itsberrynice
@itsberrynice

Call/WhatsApp : 0174474468
WeChat : itsberrynice
Telegram : itsberrynice

Phone Rosak? Repair face to face @itsberrynice_repair
@itsberrynice_repair
@itsberrynice_repair

Geng, kalau uolls nak cari ubat tinggi cari je kat @ubattinggi.my tengah ade price DISCOUNT 25% NEW YEAR SALE !!!
until 20 jan
.
.
Mereka ada byk sangat ready stock.
Everyday delivery and FAST RESPOND.
.
.
Terlajak trusted dah diorang ni. Sudah lebih 10,000 pkj terjual. Feedback pun dah byk sgt kat IG diorang. Sgt2 recommended ! .
.
.
FOLLOW 👇👇👇
@ubattinggi.my @ubattinggi.my @ubattinggi.my
.
#ubattinggi #newyearsale

Mak ko suruh beli ikan dipasar, ko gi cyber cafe. Kiamatlah kau japgi 😅😂
.
.
Tag rakan yg suka p cyber cafe

Bkan paling dbenci ja, paling bodo, paling babi paling haram jadah, dan paling bengong pun.
.
Like kalau stuju.

Perokok pun iman dah kuat, apatah lagi si penghisap ganja. 😅
.
.
Tag lelaki/prempuan yg iman kuat(perokok)

Walaupun kena reject, tapi still lawak. Adoi yg last tu macam sakit tekak je, baik gi klinik cepat2 bro 😅😂
.
Tag rakan anda.

Bagi bunga dan coklat terlalu mainstream. Nak amek kau, durian musang king terus. Satu office bau durian jibake 😂

Prank apa ni wei, seram jilake. Benda ni kalau jadi kat korang, apa tindakan korang?
.
Bincangkan (1 markah)
.
.
Follow @media.pisang

Most Popular Instagram Hashtags