lawak.boring lawak.boring

5,590 posts   495,134 followers   283 followings

[IG Lawak No.1 Di Malaysia]  😊Sekadar bergurau 🎬We don’t own any content πŸ“¬Ada video or gambar best, dm admin πŸ“₯Paid Review whatsapp 0174797332

Berapa bnyak benda yg korang nmpak dalam gambar ni.

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Cannot go betul admin dengan lagu ni πŸ˜‚. Dah macam mulut ikut puyu admin tgok πŸ˜…
.
Tag rakan anda.

PADUUU PART LAST DIA SAPE YANG TERKENA MEMANG KESIANNN πŸ€£πŸ˜‚.
.
Weh bapak best duh PROMOSI BUY 1 IPHONE FREE 1 IPHONE DEKAT @sass.gadget ni weh😩 menyesal aku dulu beli phone tempat lain tapi tak dpt apa adududuuu.
.
Korang baik direct wassup dia 018-9185455 nego nego weh. @sass.gadget mmg paduu πŸ‘πŸ»

Terbaik barang-barang streetwear dekat @sbee.onlinestore ni.πŸ”₯
.
Korang nak bergaya dengan harga berpatutan?Barang pun lawa gila.😍
.
Jom usha-usha barang dekat @sbee.onlinestore guys!πŸ‘πŸ»

Korang ranking number brapa? Admin number 1.πŸ˜ŽπŸ‘πŸ»
.
.
Follow @LAWAK.BORING

Bakat dia memang awesome beb. Main violin sampai berjoget bhai.. πŸ˜‚πŸ‘πŸ»
.
Video by @aqmaldanielofficial

Admin buaya kecik takut la, kalau buaya besar tak takutπŸ˜…πŸ˜‚
.
Tag rakan anda.
.
.
Follow @LAWAK.BORING utk video luar biasa

Bila Dora The Explore main tarik tali. Semangat betul dia, comel lak tu πŸ˜‚
.
Tag rakan yg chubby tapi cute.
.
.
Follow @lawak.boring untuk lebih video menarik

Kalau korang budak kampung sejati, comfirm boleh jawab.
.
Cer komen jawapan korang.
.
.
Kredit to @viralmediajohor

Kucing apa nii?! πŸ™€πŸ™€πŸ™€πŸ™€
Tadi admin pergi kemas2 kebun..tiba2 terjumpa baby kucing harimau ni..mcm harimau corak dia 🐯 kucing ni admin dah jual dekat @kejorapets_01..kalau nk tengok lebih2 pergi usha ig tu..monyet wukong super duper comel pun ada!
giler x giler brooo πŸ΅πŸ™ˆπŸ™‰πŸ’
β€’
@kejorapets_01
@kejorapets_01
@kejorapets_01

β€’ β€’ β€’
Nasib baik min buat kerja clear sebab abang dekat @damage.kl ni boleh kawtim 😝 Kalau tak memang kena tidur luar la jawapan dia πŸ˜‚πŸ˜‚ Jom follow @damage.kl kalau nak repair iPhone & android korang okay ! Siapa faham cuba tag kawan korang cepat 🀣🀣

Most Popular Instagram Hashtags