[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

larsloekke larsloekke

182 posts   23591 followers   29 followings

Lars Løkke Rasmussen  Statsminister og formand for Venstre, Danmarks Liberale Parti

http://larsloekke.dk/

Så er der #sankthans#Marienborg. Brødrene Olsen spiller/synger og alle har en midsommerfest.

Dejligt døgn i godt selskab og i helt unikke omgivelser. Tak til vore færøske og grønlandske venner for gode snakke om Rigsfællesskabet. Og ikke mindst: Tak til beboere og medarbejdere på Christiansø for en helt utrolig hjertelig og varm modtagelse.

Dejligt at være tilbage i #Paris til morgendagens møde i #OECD og med den nyvalgte franske præsident @emmanuelmacron. Det bliver det andet møde med en fransk præsident i Paris på godt et halvt år, men der er i mellemtiden både ny mand på posten og vendt op og ned på mange ting.

Nyder starten af #grundlovsdag ved Koldingsfjord. Glæder mig til dagens første grundlovsmøde kl. 12.

En tur ned ad memory lane med den mest rutinerede af mine forgængere... 😄 #poulschlüter

Hyggeligt at være med til at fejre #børnenesgrundlovsdag i dag. Vi skulle hver især hænge en seddel med vores bud på, hvad det gode børneliv er. Inspirerende at læse alle børnenes – og de voksnes – tanker. Mit budskab på træet: Alle børn skal have lov til at være børn.

Verden har brug for #Norden!

De sidste par dage har jeg været i Bergen til det årlige sommermøde med mine fire nordiske statsministerkolleger.

Vi har en lang fælles historie og et tæt venskab, som gør Danmark, Norge, Sverige, Finland og Island stærkere. Når vi står sammen, kan vi nemmere komme ud til verden‎ med vores store viden om grøn energi, ligestilling og velfærdsløsninger.
I dag besøgte vi et institut lidt uden for Bergen, der forsker i bæredygtig udvikling i havene. Bæredygtige løsninger er et godt eksempel på et område, hvor vi i de nordiske lande er foran, og hvor vi skal blive ved at gå forrest sammen. Det skaber jobs og vækst i Norden, samtidig med at det gør livet bedre i andre lande! #nordicsolutions

Bevægende at møde en premierminister i spidsen for sit land i en meget svær tid.

Dejlig og optimistisk stemning ved @venstredk's kandidattræf i dag, hvor henved 750 aktive forbereder efterårets kommunalvalg. God start på weekenden.

Mange unge farer vild i en jungle af forberedende tilbud efter grundskolen. Én forberedende grunduddannelse skal få alle med. #dkpol

Besøgte #Fríða, vores nye hvalp, i Esbjerg i dag. Fríða er smuk på færøsk, så hun passer fint til Beauty, som mangler en søster efter Bellas død i februar. Glæder at os til at få hende hjem om tre uger. #novascotianducktollingretriever #toller

”Og det var forår og Danmark frit, ja, Danmark frit.” Dejligt at være hjemme i Danmark igen og se Dannebrog vaje over alt i vores smukke hovedstad.

Most Popular Instagram Hashtags