larsloekke larsloekke

297 posts   34,269 followers   53 followings

Lars Løkke Rasmussen  Statsminister og formand for Venstre, Danmarks Liberale Parti

Vi vil fred her til lands
Man kan godt fejre jul uden sne. Og i aften fandt jeg ud af, at man godt kan fejre sankthans uden bål. Tusind tak til alle de mange fremmødte for en dejlig sommeraften på Marienborg.

Fejrede min gode ven Michael Sandstøds 50 års fødselsdag med en lille trilletur her til formiddag. Kun han og jeg - efter devisen “mænd på 50+ skal holde sig i form”. Efter kun fem km. stødte vi tilfældigt ind i et hold fra @rapha, som trak os en dejlig tur op forbi Uvelse, Nr. Herlev, Hillerød og retur til Marienborg. Tak for turen #raphacopenhagen - håber I nød kaffen.

Godt nyt: Sankthans på Marienborg regner ikke væk i år!

Derfor kan du trygt møde op, når haven åbnes kl. 18.00. Jeg byder velkommen kl. 19.00. Herefter vil der være tale af Eske Willerslev og musik af Anne Dorte Michelsen. Og så har jeg faktisk endnu et musikalsk indslag, som vil vække jubel, i baghånden, når vi har sunget midsommervisen.

Glæder mig til at hygge og synge med alle, der møder op.

Og så er der lige den dårlige nyhed: Vi må ikke tænde bål, men hvad... Vi aflyser jo heller ikke juleaften, fordi den ikke er hvid. 😄

God snak med USA's tidligere vicepræsident Biden @vp44 ‎. Vi nåede verden rundt over en kop kaffe, og det var tydeligt, at Biden stadig har fingeren solidt plantet på den politiske puls. Blev bekræftet i, at forholdet til USA er stærkt, selvom vi befinder os i en uforudsigelig tid.

Hele dagen har det grønlandske flag, #Erfalasorput, vejret over #Marienborg. Solen er nu gået ned, så flaget er strøget. Men vil gerne her på falderebet ønske alle grønlændere en god nationaldag.

Tillykke til en af de største skikkelser i dansk politik gennem tiden
Da jeg blev valgt ind i Folketinget, havde Poul Nyrup været statsminister i godt et år. Dengang gik jeg mest op i at angribe alle hans fejl. Det var ligesom jobbet som ung Venstre-mand. I dag har jeg det modsat. For mig er Poul ikke bare en stor politiker. Du er et endnu større menneske. Og Danmark har meget at takke dig for. Du turde tage de svære beslutninger for landets skyld, og du har altid sat dig selv i spil og brugt dine personlige oplevelser til at gøre en forskel. Akkurat, som du brugte tabet af din datter Signe til at kæmpe for andre psykisk sårbare unge i Headspace. Stort tillykke med de 75 år, Poul. Det var en fornøjelse at fejre den med dig her på Folkemødet – og det er en ære at kalde dig min ven!

Sjovt at være i erhvervspraktik med @anderssamuelsen1 og @sorenpapepoulsen hos @danskerhverv. Vi fik lavet en hæderlig taburet, som ikke vaklede det mindste. 😄 @folkemoedet_official

Tak til @lykkeliga for trøjen, som jeg straks brugte på godt fire dejlige km. langs vandet ved Allinge. Dejligt at være til @folkemoedet_official

Indtryk fra #Rigsmøde på bjergtagende #Færøerne. Dejlige døgn i selskab med den færøske lagmand, grønlandske landstyreformand, deres ægtefæller og Sólrun.

Dejligt at være tilbage. Glæder mig til mandagens og tirsdagens rigsmøde. 🇫🇴🇬🇱🇩🇰

Det danske frisind skal gælde for alle!
I går holdt jeg en grundlovstale om frihed, frisind og fællesskab. Det er for mig nogle særligt danske værdier, som vi skal passe på og kæmpe for hver dag. I den ånd præsenterede jeg, ligestillingsministeren og sundhedsministeren i dag Danmarks første handlingsplan for LGBTI-området. Alle uanset seksualitet og kønsidentitet skal kunne gå trygt på gaden, leve som man vil og være en del af fællesskabet. I repræsenterer måske et mindretal, men I har flertallet på jeres side!

Tak til de mange - unge som gamle - der mødte op til dagens grundlovsmøder. Startede i Aarhus og sluttede i 21.30’eren på DR. Dejligt at puste lidt ud på altanen inden en ny dag i morgen, hvor vi bl.a. offentliggør Danmarks første LBGTI-strategi. Det bliver en god opfølgning på mine taler i dag, der havde FRIHED, FRISIND og FÆLLESSKAB som overskrift. Tak for en dejlig dag.

Most Popular Instagram Hashtags