laraalanaa laraalanaa

6,370 posts   3,455,689 followers   14 followings

Si Penglipur Lara  Lara Alana ยฎ Ahmad Awaluddin. ๐Ÿ’Ÿ Ambassador for Dutch Lady NutriPlan ๐Ÿ’Ÿ Ambassador for JohnsonBaby ๐Ÿ“ง hello.schawal@gmail.com

Okay Siapa nak makan cabonara spaghetti lunch ni angkat tangan ๐Ÿ™‹๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

Joyah stress tengok body Miss Universe semalam. Dia kata, dia dengan @catriona_gray tu takde banyak beza pun. Asal dari kampung yang sama. Cuma dia ada mix Pinoy-Australian, Joyah ada mix Pinoy-Spanish. Haaa gitieeww. Mampu tak? Apa apa pun, Go Joyah ๐Ÿ’ช๐Ÿผ #PrayForJoyah #JoyahForMissUnibes2019

๐Ÿ’

๐Ÿƒ๐Ÿปโ€โ™€๏ธ

On a mission to help Joyah to lose 10kg before 2019 ๐Ÿ’ช๐Ÿผ

So siapa lead singer group ni? Mommy ke Lara?

Pulangkan duit kami!

Because I went to see Dentist today, Mommy and Daddy hadiahkan this Key-Boom-Board from Early Learning Center, ELC @mothercaremalaysia

Dewi Remaja 2032.

Wearing Blue top from @gingersnapsmy pants, socks and sneakers from @mothercaremalaysia
#LAootd

Me and my bestfriend, when we are together, thereโ€™s nothing we canโ€™t do! #LarAlicia

Beli OK โ˜บ๏ธ #InTrendSuperkids โ€” @laraalanaa , @aaisyahdhiarana111 & @ryanskydalton
Little girls soften their daddyโ€™s heart,
A boyโ€™s best friend is the mother,
A childโ€™s first love is their parents.
@laraalanaa, @aaisyahdhiarana111 & @ryanskydalton, mereka antara anak selebriti Malaysia paling popular di media sosial. Nak tahu cerita canda, lucu di balik kehidupan tiga next of kin paling viral di Malaysia ini?
Jangan lupa dapatkan @intrendmalaysia edisi Dis/Jan/Feb 2019.
Foto: @geraldgoh83 @ImageROM
Arahan Seni: Azni Abu
Penata Gaya: @xeliciousxass
Penyelaras: @rosie.rania, @afizakamarulzaman, @huda9984, @tyranooy & @haizan.ahmad
Solekan: @makeupbydeqsha & @chomel_81.
Dandanan: @ckayliow
Teks: @rosie.rania, @xeliciousxass & @afizakamarulzaman
Pakaian: Koleksi Baby Dior @babydior_official
Pengarahan Video & Suntingan: @thinker.studios
#InTrendMalaysia
#InTrendSupermom
#InTrendSuperdad
#InTrendSuperkids
#Dior
#BabyDior

I ll talk to the ๐ŸŽค
#SUPERKIDS โ€” @aaisyahdhiarana111, @laraalanaa & Ryan Sky Dalton

@intrendmalaysia bawakan tiga si cilik paling viral di Malaysia.
Nak tahu apa rahsia ibu bapa mereka yang dibongkar ci cilik ini, nantikannya.
Saksikan episod ke-12 InTrend X ALTERNATIF.
.
Semuanya, Jumaat 14 Disember 2018 jam 9.30 malam, di Astro Ria dan Astro Ria HD!
.
Rakaman filem & suntingan: Terima kasih @thinker.studios
#AlternatifRia
#InTrendMalaysia
#InTrendSupermom
#InTrendSuperdad

Most Popular Instagram Hashtags