lamarellfashion lamarellfashion

67 posts   3,247 followers   7,454 followings

La Marell Fashion Corner  Fashion Shopping Guide & Insta Blog For all business inquiries DM us!

Dragi maši ljubitelji mode,

Nije nas bilo neko vreme, ali sad smo tu i pripremili smo vam post o novom brendu iz Hrvatske: @watchme_catchme, nadamo se da ćete uživati u čarobnom svetu ove maštovite i fantastične dizajnerke, i da ćete pronaći idealni komad za sebe ili sebi drage osobe. Link posta se nalazi u opisu profila.
Vaš @lamarellfashion
#lamarellfashioncorner #Beograd #Srbija #Hrvatska #zagreb #croatia #fashion #style #picoftheday #moda

Posetite naš blog i pročitajte najnoviji post o @prettyballerinasbelgrade i @pretty_kafica. Nadamo se da će vam se dopasti. Link posta se nalazi u opisu profila. Ako imate bilo kakvo pitanje ili sugestiju bilo bi nam veoma drago da nas kontaktirate.
#LaMarellFashionCorner #prettyballerinas #spain #beograd #belgrade #srbija #balkan #moda #stil #instagramsrbija

Dragi naši ljubitelji mode,

Danas za vas imamo predivne vesti, na ovoj stranici kao što ste i do sad navikli da pratite modne savete i preporuke za kupovinu, moći da pratite premijerne vesti sa snimanja nove domaće kriminalističke serije "Ubice mog oca" - @ubice_mog_oca, sasvim nešto novo na našem prostoru.

Radnja serije odigrava se u Beogradu u sadašnjem vremenu. Aleksandar Jakovljević, koga tumači Vuk Kostić, je mladi, ali već iskusni inspektor, dobija prvi veliki slučaj - rešavanje ubistva ćerke jedinice uglednog građevinskog preduzimača. Paralelno sa odvijanjem istrage, koja ide u nekoliko pravaca, Aleksandar je rastrzan između dve žene sa kojima radi na slučaju: mlade laborantkinje-stažistkinje Jelene (Nina Janković) - @janxnina, u koju je iskreno zaljubljen, i javnog tužioca Marije (Katarina Radivojević), sa kojom je u vezi.
Aleksandar otkriva da je smrt njegovog pokojnog oca, nekadašnjeg policijskog inspektora, misteriozna i na čudan način povezana sa smrću nevine devojke. Potpuno sam, u borbi za istinu rizikovaće i sopstveni život.
Nadam se da ćete uživati u novoj seriji, premijera se očekuje krajem oktobra.

Vaš La Marell Fashion Corner

#lamarellfashioncorner #ubicemogoca #novo #beograd #srbija #balkan #rts #katarinaradivojevic #ninajankovic #vukkostic #jelisavetaorasanin #mirjanakaranovic #instagramsrbija

Our dear @runway_style_doll by Jovana Marković, wrote for La Marell Fashion Corner her MUST have looks for this summer. Enjoy! "This summer it's all about loose clothes and pastel colors. White, pink, military green and cream will be your best friends during this hot season! Don't be afraid to play with fashion, because that's why is there! And since in high temperatures we usually choose to wear less clothes, accessories are a MUST! Complete your looks with bright gold-toned and cream accessories! I wish you a great summer!!!" Visit her page and follow her on Instagram.

IG: @runway_style_doll
Website: www.runwaystyledoll.com

Your La Marell Fashion Corner
IG: @lamarellfashion
#LaMarellFashionCorner #LaMarellFC #RunwayStyleDoll #summer #tips #fashion #style #fashionblog #shopping #guide

Iskoristite specijalni popust na poslednje komade obuće u @waggonparis.fr možete uštedeti fenomenalnih 60%. Takođe na sezonskom sniženju se nalazi i garderoba iz kolekcije proleće/leto 2016 do 50%. Zato iskoristite ovaj talas sniženja i obnovite svoj garderober!
Vaš @lamarellfashion
#lamarellfashioncorner #waggon #waggonparis #beograd #srbija #snizenje #popust #saldi #sale #instagramsrbija

Mudrost dana. Snovi su uvek ostvarivi, samo je pitanje koliko ste spremni za njih da radite.

Vaš La Marell Fashion Corner
#lamarellfashioncorner #LaMarellFC #dream #fashionstyle #fashionblog #beograd #belgrade #srbija #serbia #balkan #europe #instagramsrbija

Dobro Jutro!

Dragi naši ljubitelji mode,
kao što vam je sigurno poznato da detalji su nekad jako bitni i da mogu dosta da utiču na nečiji utisak o vama. Naočare su modni dodatak koji je dovoljan da bi se prepoznala vaša energija, na nečijem licu naočare dočaraju intelekt, dok kod nekih doprinese dodatnu notu senzualnosti.
Naočare u Beogradu je lako naći, ali ako želite da budete originalni i da budete primećeni posetite optiku Sole - @optika_sole_ na jednom mestu možete pronaći naočare za vid i sunce najkvalitetnije ručne izrade, poznatih dizajnera.
Mislim da sam naveo i više nego dovoljno razloga da posetite Optiku Sole. U Beogradu postoje 3 prodajna mesta: Nušićeva 6, Makenzijeva 66 i u sklopu @distante_store prodajnog prostora u Nikole Spasića 4-a.

Optika Sole
Adresa: Nušićeva 6
Telefon: 011/32-34-187

Vaš La Marell Fashion Corner
IG: @lamarellfashion

#LaMarellFashionCorner #LaMarellFC #OptikaSole #Naočare #modnidodaci #Beograd #Srbija #Dorcol #StariGrad #Palilula #Vracar #Belgrade #Serbia #moda #instagramsrbija #fashion #blog #shopping #guide

[SRB]
Naša draga @shizelina - Ina's Petit Boudoir blog, je posetila Švajcarsku, posetite njenu stranu na Instagramu i njenu Facebook stranicu i uživajte u njenim lifestyle avanturama. Ona je blogerka sa naših prostora, ali je život odveo na čarobnu Maltu... Vaš La Marell Fashion Corner
Instagram: @lamarellfashion [ENG]
Our dear @shizelina, owner of Ina's Petit Boudoir lifestyle & fashion blog, has recently visit beautiful Switzerland. Follow her on Instagram, and visit her Faceboom page, and join her in new lifestyle adventures.
Your La Marell Fashion Corner
IG: @lamarellfashion

#LaMarellFashionCorner #LaMarellFC #InaPetitBoudoir #fashionblog #fashionblogger #lifestyle #travel #Switzerland #Malta #fashion #style

Dear fashion lovers,
on our Facebook page, you can see some new stuff from today from Louis Vuitton SS 2017 fashion show. The link of our facebook page is in Bio section.

#lamarellfashioncorner #LouisVuitton #runway #fashionstyle #fashionshow #paris #France

Za krzno može svašta da se kaže,
Neki ga vole, neki ne, ali nikada ne možete da osporite njegov kvalitet i eleganciju. Žena u krznu uvek će izgledati prefinjeno i elegantno. Bunde su pre bile isključivo rezervisane za starije dame, što danas nije slučaj, bunde nose žene svih generacija. Ako želite sebi ili svojoj dragoj osobi da poklonite ovakav modni komad, obavezno posetite @furs_stevanovic. Krznarija Stevanović je spoj tradicije i savremene mode, gde uvek možete pronaći savršeni komad krzna za sebe.
Adresa: Hotel Hyatt Regency, Beograd

Obavezno zakazivanje termina posete na telefon: 062/851-81-82

Vaš La Marell Fashion Corner
Instagram: @lamarellfashion

#LaMarellFashionCorner #LaMarellFC #KrznarijaStevanovic #HyattRegency #Beograd #Srbija #Belgrade #Serbia #Balkan #instagramsrbija #fur

Most Popular Instagram Hashtags