[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

lainpuisi lainpuisi

111 posts   129258 followers   93 followings

L A I N P U I S I  ADALAH JELEMA HAMPURAEUN SGcorp | MAJALAYA WA : 0856-6976-0427

https://www.youtube.com/channel/UC88wQRg7wP6SuaV_zsAbGLg

. πŸ‘Š BEHIND - A O I πŸ‘Š
.
AING dan @insanaoi @asepbalonasli @ilhaamfathur @fiksiaunurofik @kintaanmary KABEH NGALAMAN LAGU IEU !!!
.
dimana ku batur jeung ku DULUR pernah dianggap SAMPAH, EUWEUH GUNA, DISEPELEKEUN, EUWEUH HARGAAN... tp baelah... Ngaranage hirup. SINGHAREUPAN WEH... MADEP IEU MAH!!! .
#majalaya
#surabigelo
#lainpuisi
#warungcapruk

Lainpuisi #74 : KALANGKANG
.
Tag BABATURAN maneh nu siga KALANGKANG !!!
.
video : @fiksiaunurofik
Inframe : aing :(
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Lainpuisi #73 : ALLOH MAHA ADIL .
.
video : @fiksiaunurofik
Inframe : @intanrsyna_ .
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
BEUNGEUT ITU DIURUS LAIN DIEDIT !!!
.
.
geus jadi REALITA loba jelema TERUTAMA awewe anu.. neangan HP lain karna pungsi keur teteloponan hungkul.. Tapi no hijinamah neangan HP anu kamerana alus CEKAS dan aya epek biuti.. MEH NAON COBA.. enya!!! Meh BEBENGOKANNA bisa katempo GEULIS lamun diaplod atwa di snepgramkeun... Jadi loba kasus DINA POTO BEUNGEUTNA AURA MALAM MINGGU.. PAS PANGGIH NYATANA AURA MALAM JUMAAH!!!! πŸ˜’
.
SAMARUK HADE kikituan teh hah !!!! Kade siah bisi asup pasal 378 aisia eta teh kehed !!!
.
Gaduh RARAY mah diurus lain diedit!! .
Tah salasahiji cara ngurusnya adalah cobaan gera pake masker ti si
@cantiknatural78
@cantiknatural78
@cantiknatural78
.
Najan tetep nu utama mah LOBAAN WUDU dan GETOLAN SHOLAT... !!! πŸ˜‡πŸ˜‡πŸ˜‡
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#warungcapruk
#surabigelo

SAMPURASUN!!! .
Loba anu NGADM hayang dipangnyieunkeun lainpuisi.. Sok tah ini saat nya gais...!!
Tulis na komen judul anu pernah kaalaman atw nu keur kaalaman ku kalian. .
Ke 3 jelema anu boga judul pang alusna.. Aku bakal nyiuen LAINPUISI na dan di tag ...
HATUR NUHUN

Lainpuisi #72 : NYOBAAN RIDO .
.
Hiji hal nu MUSTAHIL bisa di lakonan ku KABEH jelema.. Nyaeta RIDO... enya.. Ayeuna urang keur nyobaan. .
.

video : @fiksiaunurofik + @intanrsyna_ .
.
.

#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
LAMUN KASUKSESAN TEU NYAMPEURKEUN URANG AYEUNA... SAHEUNTEUNA IEU CARITA BISA JADI BEKEL JANG KASUKESAN ANAK INCU URANG JAGA.. .
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

DILAN 14045
.
.
.
.
Aya nu CEMBURUAN??? pami aya... Asongkeun eunteung kana rarayna πŸ˜₯
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk
#dilan
#dilanmilea

Lainpuisi #71 : CEUK SI DILAN 1990
.
HAREWOSKEUN KA CEP DILAN... NU BEURAT MAH... MANGGUL DOSA JEUNG KASALAHAN ANU SELALU DIANGGAP BENER !!!
.
.
.
#lainpuisi
#majalaya
#surabigelo
#warungcapruk
#dilan

.
BANDUNG JUARA !!!
.
Perpaduan epik antara musik EDM, HIPHOP jeung SUNDA.. karna dinyanyikeun ku
@insanaoi X @asepbalonasli dan si geulis @fannysabila .
Lagu ieu nyaritakeun tentang BANDUNG nu dijerona aya rupa rupa carita..
.
Dan BANDUNG JUARA ieu di video dan di direct ku @fiksiaunurofik Yang sidik cocooana lah pipideoan mah.... !!!
.
Pokona COMINGSOON alias TUNGGUAN WEH.. ULAH NANYAKEUN IRAHA BIJILNA !!!!
.
lagu ieu presented ti :
@sgentertainment
.
Di suport ku :
@majatribe
@lainpuisi
@surabigelo
@warungcapruk
@hampuramerch
.
Nuhun pisan jang
@sofyannnur
@memetanpa_k
@dagelan.jabar
@barayalainpuisi .
.

Didoakeun ku
KABEH JELEMA NU NGADUKUNG DAN RIDO NINGALI ARURANG BERKARKARYA .
TI MAJALAYA JANG SARAREA !!!
.
#majalaya
#bandungjuara
#lainpuisi
#warungcapruk
#surabigelo
#bismillah
#instabandung #instasunda #galeribobotoh #persib #jelajahbandung #sundabagja #sunda

CINTA ITU MUSINGKEUN KARNA MASIH INGET MANTAN !!!!
.
Snapback & tshirt by
@hampuramerch
@hampuramerch
@hampuramerch
Order > WA : 0856-6976-0427
.
Model : @insanaoi
Video by : @fiksiaunurofik & @sg_shutterteam .
.
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
Lainpuisi #70 : URANG MOAL SARUANA .
.

SAAT LOBA JELEMA NU NGAGOGORENG TUKANGEUN... BAE ANTEPKEUN !!! KARNA ETA BUKTI BAHWA URANG GEUS JAUH DIHAREUP !!!
.
Video masih dari si Bandar Ulated .. MANG DANA !!!
@fiksiaunurofik
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Repost : @rezaphv_ .
.
Alhamdulillah...
Akhirnya video klip " SENJA " sudah rilis di Chanel Youtub REZA PAHLEVI ..
.
Jangan lupa juga like, komen, share dan subscribe juga yah...
.
.
Thank To
Alloh SWT
seluruh warga MAJALAYA
.
dan Big Thank To
.......πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡.......
.
@fiksiaunurofik
@sofyannnur
@karow_parodi
@sg_shutterteam
Keluarga besar
@surabigelocorp

#majalaya #senja #rzphv #lainpuisi #surabigelo #warungcapruk #sgcorp #sgentertainment

.
JOMBLO MAH BEBAS πŸ˜‚
.
TAG KA BABATURAN KALIAN ANU JOMBLO !!!
.
inframe :
@im_min16 πŸ’“ @d.mikkey (majatribe)
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Lainpuisi EDISI SPESIAL ..
nyungkeun Amin anu rido dina komen nyaaaa πŸ™
.
" kahayang urang mah sederhana "
Urang hayang jadi JELEMA NU BOGA GUNA JANG SASAMA... Urang hayang kabeh jelema di sakukuling urg BISA SEURI DINA KABUNGAHAN, DAN SUKSES NGARAIH IMPIAN KABAHAGIAAN BABARENGAN DINA SAGALA KABAROKAHAN.
.
.
Video karya @fiksiaunurofik Ieu ngahaja TEU MAKE teks karna spesial aya beungeut aku an... NUHUN PISAN @fiksiaunurofik geus daek mantuan dan SUPPORT pisan ka LAINPUISI.. Hampura.. Video video na loba nu diruksak ku urg diganti laguna dan ditambahan sora urang yang gerebeg ini πŸ˜₯
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Lainpuisi #69 : NAHA NYA JOMBLO WAE .
MBLOOOOO... MANA SUANTENNYAAA...!!!
.
Kalem weh.. Karna semua akan kikituan pada waktunya.
.
TAG ka babaturan kalian anu JOMBLO MUSINGKEUN DAN BUTUH VISI MISI HIDUP BIAR LEBIH BERPAEDAH !!!
.
Video karya : @fiksiaunurofik .
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk
#sgent

.
Buru lalajo YOUTUBE lainpuisi AYEUNA !!!
karna QNA geus diaplod gais !!!!
Pokona rame pisan soalna si @asepbalonasli anu jadi hos na !!!
Buru... Gais !!!
.
NUHUN PISAN @sofyannnur anu geus ngamera ngedit dan kagandengan imahna nepi babehna ngadat... NUHUNNNNN PISANNN POKONAMAH 😘😘😘
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk
#asepbalon

.
Lainpuisi #68 : REK KITU WAE ???
.
inspirasi ti mang Ustad : @evieeffendie .
.

#reupload
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Lainpuisi #67 : TONG LOBA TEUING BERHARAP !!!
.
seringkali jelema loba teuing ngarep-ngarep... Tanpa pernah berpikir harepana eta teh ternyata moal pernah jadi nyata...
Ahirna KECEWA jeung KANYERI anu karasa..
Niateun.. Lakukeun.. ku awalan nu hade TANPA PERNAH BERHARAP KU BATUR DI BALES HADE !!
.
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
Lainpuisi #67 : PEKA ATUH LAH
Sugan ieu kadangu ku si Dia yang tak kunjung PEKA !!!
.
video karya : @fiksiaunurofik .
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk
#sgent

Lainpuisi #66 : NYAAH KANU TEU NYAAH .
.
LAMUN TEU BEUNANG JELEMANA.. PASTI BEUNANG ELMUNA .. sabarkeun.. Kalemkeun.. Semua akan cie cie pada waktuna
.
Video karya : @fiksiaunurofik
Model : @intanrsyna_
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
Lainpuisi #65 : MOAL NGAHIJI TAPI MOAL PAPISAH
.
Aya nu kalaman kieu ??
Pami aya.. JONGJONKEUN nya.. Karna ALLOH ADALAH SANG SUTRADARA PALING JUARA.. Apal kudu kumaha alur carita kahirupan sadaya hambaNa.
.
.

Video :
@insanaoi ( video klip COMEBACK TO ME )
model :
@ilhaamfathur
@melindaoktaa_ .
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Lainpuisi Repost : INDUNG
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Most Popular Instagram Hashtags