lainpuisi lainpuisi

143 posts   198,749 followers   116 followings

L A I N P U I S I  ADALAH JELEMA HAMPURAEUN MAJALAYA | @sgentertainment_ Order kaos πŸ‘‡ WA : 0857 2008 2001 Disuport ku πŸ‘‰ @hampuramerch ⬇ download video lainpuisi ⬇

#REPOST : @maniact_majalaya
.
******************* MAJALAYA ******************
.
boga sajuta carita.. MAJALAYA adalah saksi bisu, carita suka, duka, bagja, jeung cai mata nu pernah kaalaman ku arurang kabeh :')
Jadi, naha bet kudu era jadi orang MAJALAYA?
.
Salila ieu, MAJALAYA selalu dikenal ku banjir na, ku premanisme na, jeung ku hal-hal anu negatif lainna..
Rek nepika irahaaaaa????
Rek cicing wae teu ngalakukeun nanaon????
Rek ngan saukur komentar tanpa ngalakukeun sesuatu????
Rek nepika irahaaaaa????
.
Arurang teh dulur salembur, HAYU ATUH! URANG MAJU BABARENGAN! HAYU FOKUS BERKARYA. REK NAON WAE OGE BIDANGNA! KARENA MAJALAYA TEH BEUNGHAR KU TALENTA!
Pasti aya nu nyeungseurikeun maca caption ieu, pasti aya nu ragu & teu percaya, keun bae. Karena pada akhirna, NIAT arurang kabeh nu bakal ngabuktikeun dan mudah mudahan bisa ngabuka hate mereka.
.
Ceuk saha MAJALAYA teu bisa maju?
Ceuk sahaaaaaa?
HAYU BABARENGAN NYIEUN SEJARAH.
MOAL AYA NU TEU MUNGKIN MUN DIJALANAN BABARENGAN MAH..
.
Geus jadi rahasia sararea.. " MUN JELEMA HAYANG SUKSES KUDU INDIT KA KOTA.."
.
Ke mah kudu jadi... .
MUN JELEMA HAYANG SUKSES KUDU INDIT KA MAJALAYA!!!
Bismillah..
.
DIRECTOR: @fiksiaunurofik
AERIAL VIDEO: @faisal.d.ace
EDITOR : @insanaoi
SONG: This Is Majalaya by @sgentertainment_ @rangerkamus
Music Prod By : @drb.monsterscream
Support by: OMBAK, DAN SELURUH WARGA MAJALAYA YANG TERLIBAT
.
.
#majalaya
#maniact
#majalayabogakarya

Guys, kalian mau hajat, bikin acara, dan mau sewa panggung, lighting, sound dan perlengkapan lain yang kualitasnya juara? Langsung ke AYUDHA Event Contractor @ayudhagroup dan @ayudhawedding , lengkap pokonya mah aslina! Dan AYUDHA Event Contractor ini alhamdulillah mau support juga di acara @maniact_majalaya 22 Juli nanti di GOR KONI MAJALAYA πŸ’₯
.
Ayudha Event Production & Rent
Hub 087786336999
Sewa Tenda | Sewa Kursi | Sewa Panggung | Sewa Riging | Sewa Sound | Sewa Lighting | Sewa AC | Sewa Misty Fan | Sewa Multi Media | Sewa Flooring | Sewa Meja | Sewa Barikade | Sewa Toilet Portable | Dekorasi | Sewa Alat Pesta Dll
.
Website πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ http://www.ayudhaevent.com

.
HAYU COD TIKET !!!
Jeung ALL TALENT MANIACT!!! .
Minggu 15 juli 2018
Di ALUN ALUN MAJALAYA
jam 3 sore - Beresss
.
Selain bisa meuli tiket kalian juga bisa ngariung dan popotoan bareng...
.
. ===========================
MANIACT CHAPTER #1
.
Majalaya In Action.. Berkarya BUKAN Bergaya..
Acara ieu Insya Alloh bakal rame.. Karna aya
- lomba Mewarnai kelas TK
- Pameran Motor CB klasik.
- Bakti Sosial
.
Dan aya Special penampilan ti :
@asepbalonasli
@insanaoi
@rezaphv_
@lainpuisi
@aganparalon
@b.flow_
@tillowone
@drb.monsterscream
@fiksiaunurofik
@dedeap_
.
Aya oge :
@socaband
@dizzie439
@kabayan_r.a.s
@zhiwa.magachu
@midnightstoriesmusic
@ombakband
.
Dan acara ieu bakal diMC ku jelema acan anggeus @dadangkoneloasli jeung si cengos @g.nadyazakimp
.
Buleudan tanggalna
Minggu, 22 Juli 2018
Jam 9 isuk s/d jam 5 sore
.
Tiket TERBATAS!!!.
INFO LENGKAP HUB WA
0821-1148-1912
.
Hayu ramekeun.. !!!
.
Hatur nuhun Badag kanggo Team Support alias tim udunan.. Udunan tanagi sareng materi... .

@rangerkamus
@cb_cholot
@ombak
@youandmecafe_bywap
@satetaichanbossku
@wbsmajalaya
@waroengjapsun
@warungbarels
@kopisalwa
@minoritymrch
@majalaya_barber
@akew.art
@r_pagarsihprint
@polosngabretbdg
@vigriafashion
@alula.ind
@globalkonfeksi
.
.
Sareng kanggo para MEDIA PARTNER nu tos ngiringan mendukung acara ieu
.
@adalahkabbandung
@majalayagoodpoeple
@majalayakalem
@majalaya_pisan
@majalaya_news
@infomajalaya
@solokanjeruk.pisan
@solokanjerukkekinian
@officialsoljerceria
@sapanpride
@sabilulunganheritage @explorebandungselatan_
@wisatapangalengan
@banjaranpride
@pesonakertasari
@explorearjasari
@infotidayeuhkolot
@infotibaleendah
.
MANIACT....
BERKARYA BUKAN BERGAYA!!! .
.
#majalaya
#maniact1
#majalayabogakarya

.
KARASA BERHARGANA SESUATU ADALAH SAAT SESUATU ETA LEUNGIT !!! .
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
Hirup...
ulah tanggah teuing.. Bisi titajong.. .
Ulah tungkul teuing.. Bisi tidagor.. .
.
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
PANON SING BEUNTA HATE SING BISA NGARABA.. AYA DIGIGIREUN MANEH JELEMA NU NYAAH DAN SELALU NGADOAKEUN MANEH... .
.
πŸ“· : @fiksiaunurofik .
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk
#hampuramerch

Bismillahirrohmanirrohim.. .
MANIACT CHAPTER #1
.
Majalaya In Action.. Berkarya BUKAN Bergaya..
Acara ieu Insya Alloh bakal rame.. Karna aya
- lomba Mewarnai kelas TK
- Pameran Motor CB klasik.
- Bakti Sosial
.
Dan aya Special penampilan ti :
@asepbalonasli
@insanaoi
@rezaphv_
@lainpuisi
@aganparalon
@b.flow_
@tillowone
@drb.monsterscream
@fiksiaunurofik
@dedeap_
.
Aya oge :
@socaband
@dizzie439
@kabayan_r.a.s
@zhiwa.magachu
@midnightstoriesmusic
@ombakband
.
Dan acara ieu bakal diMC ku jelema acan anggeus @dadangkoneloasli jeung si cengos @g.nadyazakimp
.
Buleudan tanggalna
Minggu, 22 Juli 2018
Jam 9 isuk s/d jam 5 sore
.
Tiket TERBATAS!!!.
INFO LENGKAP HUB WA
0821-1148-1912
.
Hayu ramekeun.. !!!
.
Hatur nuhun Badag kanggo Team Support alias tim udunan.. Udunan tanagi sareng materi... .

@rangerkamus
@cb_cholot
@ombak
@youandmecafe_bywap
@satetaichanbossku
@wbsmajalaya
@waroengjapsun
@warungbarels
@kopisalwa
@minoritymrch
@majalaya_barber
@akew.art
@r_pagarsihprint
@polosngabretbdg
@vigriafashion
@alula.ind
@globalkonfeksi
.
.
Sareng kanggo para MEDIA PARTNER nu tos ngiringan mendukung acara ieu
.
@adalahkabbandung
@majalayagoodpoeple
@majalayakalem
@majalaya_pisan
@majalaya_news
@infomajalaya
@solokanjeruk.pisan
@solokanjerukkekinian
@officialsoljerceria
@sapanpride
@sabilulunganheritage @explorebandungselatan_
@wisatapangalengan
@banjaranpride
@pesonakertasari
@explorearjasari
@infotidayeuhkolot
@infotibaleendah
.
MANIACT....
BERKARYA BUKAN BERGAYA!!! .
.
#majalaya
#maniact1
#majalayabogakarya

Bismillahirrohmanirrohim.. .
MANIACT CHAPTER #1
.
Majalaya In Action.. Berkarya BUKAN Bergaya..
Acara ieu Insya Alloh bakal rame.. Karna aya
- lomba Mewarnai kelas TK
- Pameran Motor CB klasik.
- Bakti Sosial
.
Dan aya Special penampilan ti :
@asepbalonasli
@insanaoi
@rezaphv_
@lainpuisi
@aganparalon
@b.flow_
@tillowone
@drb.monsterscream
@fiksiaunurofik
@dedeap_
.
Aya oge :
@socaband
@dizzie439
@kabayan_r.a.s
@zhiwa.magachu
@midnightstoriesmusic
@ombakband
.
Dan acara ieu bakal diMC ku jelema acan anggeus @dadangkoneloasli jeung si cengos @g.nadyazakimp
.
Buleudan tanggalna
Minggu, 22 Juli 2018
Jam 9 isuk s/d jam 5 sore
.
Tiket TERBATAS!!!.
INFO LENGKAP HUB WA
0821-1148-1912
.
Hayu ramekeun.. !!!
.
Hatur nuhun Badag kanggo Team Support alias tim udunan.. Udunan tanagi sareng materi... .

@rangerkamus
@cb_cholot
@ombak
@youandmecafe_bywap
@satetaichanbossku
@wbsmajalaya
@waroengjapsun
@warungbarels
@kopisalwa
@minoritymrch
@majalaya_barber
@akew.art
@r_pagarsihprint
@polosngabretbdg
@vigriafashion
@alula.ind
@globalkonfeksi
.
.
Sareng kanggo para MEDIA PARTNER nu tos ngiringan mendukung acara ieu
.
@adalahkabbandung
@majalayagoodpoeple
@majalayakalem
@majalaya_pisan
@majalaya_news
@infomajalaya
@solokanjeruk.pisan
@solokanjerukkekinian
@officialsoljerceria
@sapanpride
@sabilulunganheritage @explorebandungselatan_
@wisatapangalengan
@banjaranpride
@pesonakertasari
@explorearjasari
@infotidayeuhkolot
@infotibaleendah
.
MANIACT....
BERKARYA BUKAN BERGAYA!!! .
.
#majalaya
#maniact1
#majalayabogakarya

Bismillahirrohmanirrohim.. .
MANIACT CHAPTER #1
.
Majalaya In Action.. Berkarya BUKAN Bergaya..
Acara ieu Insya Alloh bakal rame.. Karna aya
- lomba Mewarnai kelas TK
- Pameran Motor CB klasik.
- Bakti Sosial
.
Dan aya Special penampilan ti :
@asepbalonasli
@insanaoi
@rezaphv_
@lainpuisi
@aganparalon
@b.flow_
@tillowone
@drb.monsterscream
@fiksiaunurofik
@dedeap_
.
Aya oge :
@socaband
@dizzie439
@kabayan_r.a.s
@zhiwa.magachu
@midnightstoriesmusic
@ombakband
.
Dan acara ieu bakal diMC ku jelema acan anggeus @dadangkoneloasli jeung si cengos @g.nadyazakimp
.
Buleudan tanggalna
Minggu, 22 Juli 2018
Jam 9 isuk s/d jam 5 sore
.
Tiket TERBATAS!!!.
INFO LENGKAP HUB WA
0821-1148-1912
.
Hayu ramekeun.. !!!
.
Hatur nuhun Badag kanggo Team Support alias tim udunan.. Udunan tanagi sareng materi... .

@rangerkamus
@cb_cholot
@ombak
@youandmecafe_bywap
@satetaichanbossku
@wbsmajalaya
@waroengjapsun
@warungbarels
@kopisalwa
@minoritymrch
@majalaya_barber
@akew.art
@r_pagarsihprint
@polosngabretbdg
@vigriafashion
@alula.ind
@globalkonfeksi
.
.
Sareng kanggo para MEDIA PARTNER nu tos ngiringan mendukung acara ieu
.
@adalahkabbandung
@majalayagoodpoeple
@majalayakalem
@majalaya_pisan
@majalaya_news
@infomajalaya
@solokanjeruk.pisan
@solokanjerukkekinian
@officialsoljerceria
@sapanpride
@sabilulunganheritage @explorebandungselatan_
@wisatapangalengan
@banjaranpride
@pesonakertasari
@explorearjasari
@infotidayeuhkolot
@infotibaleendah
.
MANIACT....
BERKARYA BUKAN BERGAYA!!! .
.
#majalaya
#maniact1
#majalayabogakarya

LAINPUISI #94 : DENGE WE KU LIANG EE
.
.
Saat batur ngaromongkeun tukangeun.. Eta bukti bahwa urang geus aya jauh dihareup.. Kalemkeun. .
.

inprem : aku
Video masih karya @fiksiaunurofik .
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

LAINPUISI #93 : HIRUP MAH TONG KAGOK.. TAPI TONG NGAGOKAN
.
Nyomot judul ti Ust : @evieeffendie .
Tag babaturan anu HIRUP TAPI MAEHKEUN :(
.
video Masih karya : @fiksiaunurofik .
.
#majalaya
#laipuisi
#surabigelo
#warungcapruk

LAINPUISI #92 : URANG CAN SIAP
.
enya.. Can siap.. LAIN TEU SIAP.. .
.
.
.
Tag babaturan kalian anu keur PUSING karna ditarikan kawin

Video masih karya : @fiksiaunurofik .
.
.
.
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Most Popular Instagram Hashtags