lainpuisi lainpuisi

164 posts   281,976 followers   140 followings

L A I N P U I S I  ADALAH JELEMA HAMPURAEUN MAJALAYA @sgentertainment_ Wa : 085720082001 Follow : @hampuramerch ⬇ DOWNLOAD VIDEO LAINPUISI⬇

.
DUIT LOBA ?
IMAH SIGA ISTANA ?
HARTA DIMAMANA ?
PANGKAT JABAT LUHUR KACIDA ?
.
ISUK MODAR MAH KABÉH GE MOAL DIBAWA , UKUR BAKAL DITANYA KUMAHA PERTANGGUNG JAWABANNA !!!
.
.
.
.

#selfreminder
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
LAINPUISI #121 : JUG TÉANGAN NU LEUWIH NYAMAN
.
Karna kabéh cara ku urg geus dilakonan..
Moal maksa kudu jeung saha
Moal nitah betahna dimana.
.
.
.
Video : @miskarizkia
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
TEU KABEH JELEMA DAÉK DIAJAK PEURIH ,
TEU KABEH JELEMA DAÉK DIBAWA SUSAH ,
PADAHAL NYATANA..
JELEMA HIRUP PASTI NGAGILIR KISAH HIRUPNA
.
TÉANGAN JELEMA NU SAIMPIAN, SATUJUAN, SAPAMIKIRAN,
NGARAH PROSES KAHIRUPAN
BABAK BUBUKNA BABARENGAN !!!
Dan saat suksés na gé, bakal karasa indah pisan.
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
TONG ÉRA SAAT LOBA NU NGAHINA !!!
.
BUKTIKEUN BAHWA KARYA NU SEDERHANA
LEUWIH BERHARGA JEUNG BERGUNA
DARIPADA JELEMA NU UKUR NGAGUGULUNG GENGSI JEUNG GAYA !!!!
.
#majalaya
#majaraya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
LAINPUISI #120 : DEAR PEMIMPIN #2019
.
Kalian hayang dipimpin ku sosok nu siga kumaha ??
Tulis dikomen .
( KOMEN TEU DEWASA DIBLOK !! )
.
.
Video : @arifin.tkd
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
LAINPUISI #119 : BUTUH NU DAÉK RIPUH .
Mun teu mampuh..
Jug indit cing jauh
aing mah kajeun teu wawuh
karna aing teu butuh
jelema nu ukur datang saat dirina gableg pangabutuh
.
.
.
.
🎥 : @fiksiaunurofik
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
CINTA ADALAH...... .
Ceuk kita mah cinta teh...
.
.
Selamat ka pemenang...
Full video cek di youtube. .
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
LAINPUISI #118 : MOAL AYA ANU UJUG UJUG .
.
kabeh sukses butuh proses lain ukur oces ku protes!!! .
.
.
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk
#sgentertainment

.
LAINPUISI #117 : JUG NYINGKAH MUN TEU NYAAH!!! KARNA TANPA KANYAAH.. JELEMA MOAL BISA BERTAHAN BARENG DINA KABUNGAH!!! .
.
Bisa wae maksakeun.. TAPI....!!!!!!! CAPE BOSSSSS!!!!!! .
.

#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
LAINPUISI #116 : SIKONTOLPANJANG .
Jaman ayeuna kudu peka
Karna situasina geus beda
Beda teu siga jaman baheula !!
Ka batur kudu bisa ngahargaan
Kabeh peluang kudu bisa dimanfaatkan !!
Sing kuat ngajalanan sing apik ngalakonan
Meh salamet nu kaalaman!!! .
.
.
Video by : @septyanhfzh
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

LAINPUISI #115 : REK JADI NAON?
part3
.
.
Saat aya nu nanya ka urang rek jadi naon.. Urang bakal ngajawab :
URANG REK JADI JELEMA ANU BISA BOGA GUNA JANG SARAREA, KARNA URANG RUMASA.. ALLOH NYIEUN SAGALA SESUATU KADUNIA IEU PASTI AYA GUNA JEUNG MANFAATNA.. DAN URANG EMBUNG MUNGKIR KANA HAL ETA!!! .
.
.
.
.
.

video : @fiksiaunurofik
Model : Urang
#Majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

.
LAINPUISI #114 : REK JADI NAON??? part 2
.
.
.
REK JADI NAON?
NYA KUMAHA SIA..
SIA NU NGALAKONAN
SIA NU NGAJALANAN
SIA NU NGARESIKOAN
.
AING???? HANYA BISA MENDOAKAN
SEMOGA BAROKAH NU KAALAMAN!!! .
.
.
.
video karya : @mang_danna Alona si @fiksiaunurofik
#majalaya
#lainpuisi
#surabigelo
#warungcapruk

Most Popular Instagram Hashtags