ladansliders ladansliders

115 posts   3630 followers   56 followings

LÅDAN  Luntmakargatan 63 Öppettider: Öppnar igen fre 25/8 kl 12! Därefter: Fre-Lör 12-00, ons-tor 17-22.

http://ng.se/recensioner/krog/ladan

Träningsläger i Köpenhamn. På fredag öppnar vi. Coctails på fat och stödbärs på världens bästa @bruscph.
#lådan #toøl

Vad är LÅDAN? Lådan är utvilad och pepp. Fredag 25 aug kl 12 kör vi igång igen. Tills dess kan ni läsa vad @nojesguiden har att säga om livet på Lådan. Länk i profil. #lådan #snartså #flippinburgers

Letar Lådor!
Under våren har vi fått tillökning. Vi har vuxit från en restaurant till tre. Vi driver nu Flippin' Burgers, Lådan och Dogfood. Ja, och så har vi ju vårt produktionskök och vår foodtruck.

Här finns lite kort fakta om oss:
· Vi är 62 anställda.
· Vi pratar svenska eller engelska.
· Våra ursprung är från alla världsdelar.
· Bland vår personal finns det de som har lång erfarenhet men också de som aldrig satt sin fot i ett kök förut och nu är grymma på sitt jobb.
· Hos oss är inställning till jobbet och viljan och förmågan att samarbeta bland det viktigast för att trivas. · Vi har kollektivavtal med Hotell- och restauranganställdas Förbund.
· Vi söker framförallt kökspersonal men även serverings- och barpersonal.
· Vi kan erbjuda heltid, inkl varannan helg.
· Vi kan också erbjuda helgtjänster som funkar bra att kombinera med studier. Tror du att vi är rätt arbetsplats för dig – skicka in en ansökan via www.flippinburgers.se/jobs (länk i profil)
Urval och intervjuer kommer att ske löpande med start 14/8. Tjänsterna kan tillträdas fr o m 21/8.
#flippinburgers #jobb #lådan #personalsökes

För er som missat: LÅDAN har sommarstängt och öppnar igen i slutet av augusti.#lådan

Flippin. Sliders. Lådan. Dogfood. Nu ger vi oss. Nu ska vi skruva och fixa och foka så att allt blir som vi ville och att allt vi ville blir. Men vi hade inte varit någonstans utan vår fantastiskt fina personal som slitit hårt det här året för att få igång allt nytt och säkerställa att det gamla inte känns gammalt. Så ikväll är det personalskiva i LP-format. Världens bästa Sayan från @esperantorestaurant står för menyn och skickar ut magiska grejer ur vårt lilla korvkioskkök på @dogfoodinc Tack till alla flippers för att ni finns, ni är bäst.

Skynda fynda. Vi kör till 22. Sista kvällen med gänget, och vilket gäng ni varit! Stort tack till alla gäster och gästspel som hållit låda och fyllt Lådan under den här våren. Vi är tillbaka i slutet av augusti med fler öppetdagar, fler gästspel, mer grym svensk bärs och så klart ännu mer streetfood i olika former. Tack för oss, tack för er. Boxout.
#lådan

Last days of disco. Lådan har två kvällar kvar innan den tar industrisemester av rang. Vart går man kl 7 en onsdag kväll? Hit och fläker streetfood. Och: allt på bilden är vegetariskt. Bara en sån sak.
#lådan #vegetarianfood #sliders

Vilken helg... tog oss tre dar att bara smälta härligheten. @duggesbryggeri kom och gjorde rent hus. Stort tack till alla från Dugges, kulturfrämjarna på @brillco och @folkolsbutiken. Och alla ni som kom så klart! I morgon och på torsdag kör vi bartömning sen stänger Lådan till slutet av augusti så skynda fynda. Om ni längtar efter oss redan ikväll rekar vi ett besök på @dogfoodinc, öppnar kl 17 och bjuder bl a på gurkan på bild, gjord från scratch i preppen på Lådan. Alltså inte Boston konstigt nog.
#dugges #lådan #dogfood

Japp, DUGGES x LÅDAN är i full sving. Gårdagen var grym, idag blir det inte sämre. Kom ner och häng!
#dugges #lådan

Dugges Tap Takeover dag 2.
Efter en galen dag 1 så har vi redan slut på några öl.
Lets go!

Beer battered Jalapeño med Björröder pilsner i smeten samt friterade pickles med Sidamo Dimtu imperial coffee Stout i smeten. Sköljs förslagsvis ned med Sur I Hatten Fruit & Flower sour. Dugges tap takeover är igång. Välkomna.

Yes! Snart kör vi. LÅDAN x DUGGES taptakeover deluxe. Och på tal om deluxe: vi har även satt ihop en trio öldrinkar som kommer ta er genom helgen. Eller väggen. Eller båda.
Gul: Tropic Explosion - Ananas sockerlag, citron, vodka och Tropic Thunder

Röd: Chubarb - hemmagjord "rabarbersaft" och Björöder pilsner
Brunsvart: Total Ecplise - bourbon, citron, vanlijsockerlag och stout.
#dugges #taptakeover #lådan

Most Popular Instagram Hashtags