[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

ladansliders ladansliders

110 posts   3496 followers   56 followings

LÅDAN  Luntmakargatan 63 Öppettider: Sommarstängt, öppnar åter i slutet av augusti

http://www.dn.se/pa-stan/ata-ute/ladan-hogt-over-huvudstadens-vanliga-bars-och-burgar-stallen/

Skynda fynda. Vi kör till 22. Sista kvällen med gänget, och vilket gäng ni varit! Stort tack till alla gäster och gästspel som hållit låda och fyllt Lådan under den här våren. Vi är tillbaka i slutet av augusti med fler öppetdagar, fler gästspel, mer grym svensk bärs och så klart ännu mer streetfood i olika former. Tack för oss, tack för er. Boxout.
#lådan

Last days of disco. Lådan har två kvällar kvar innan den tar industrisemester av rang. Vart går man kl 7 en onsdag kväll? Hit och fläker streetfood. Och: allt på bilden är vegetariskt. Bara en sån sak.
#lådan #vegetarianfood #sliders

Vilken helg... tog oss tre dar att bara smälta härligheten. @duggesbryggeri kom och gjorde rent hus. Stort tack till alla från Dugges, kulturfrämjarna på @brillco och @folkolsbutiken. Och alla ni som kom så klart! I morgon och på torsdag kör vi bartömning sen stänger Lådan till slutet av augusti så skynda fynda. Om ni längtar efter oss redan ikväll rekar vi ett besök på @dogfoodinc, öppnar kl 17 och bjuder bl a på gurkan på bild, gjord från scratch i preppen på Lådan. Alltså inte Boston konstigt nog.
#dugges #lådan #dogfood

Japp, DUGGES x LÅDAN är i full sving. Gårdagen var grym, idag blir det inte sämre. Kom ner och häng!
#dugges #lådan

Dugges Tap Takeover dag 2.
Efter en galen dag 1 så har vi redan slut på några öl.
Lets go!

Beer battered Jalapeño med Björröder pilsner i smeten samt friterade pickles med Sidamo Dimtu imperial coffee Stout i smeten. Sköljs förslagsvis ned med Sur I Hatten Fruit & Flower sour. Dugges tap takeover är igång. Välkomna.

Yes! Snart kör vi. LÅDAN x DUGGES taptakeover deluxe. Och på tal om deluxe: vi har även satt ihop en trio öldrinkar som kommer ta er genom helgen. Eller väggen. Eller båda.
Gul: Tropic Explosion - Ananas sockerlag, citron, vodka och Tropic Thunder

Röd: Chubarb - hemmagjord "rabarbersaft" och Björöder pilsner
Brunsvart: Total Ecplise - bourbon, citron, vanlijsockerlag och stout.
#dugges #taptakeover #lådan

Dugges. Har ni tänkt på fenomenet med vissa som är föregångare i en bransch, är med och startar en scen, hänger på låset. Men som sen, när andra dyker upp, när scenen fylls av statister, när industrin tappat nyckeln, ändå på nåt sätt lyckas balansera på en kant av fram och en bank av rutin. Att hålla sig sann och relavant. Det är bland det svåraste man kan tänka sig. Dugges fortsätter tänka och får det att se enkelt ut. Så i helgen, på fre och lör, sopar vi rent vårt kylrum och fyller det. Med det gamla, det nya. Med @duggesbryggeri .
#duggesbryggeri #lådan

Vad är LÅDAN? Lådan är pepp! I morgon smäller det: @duggesbryggeri rullar in och tar över typ allt. I alla fall alla 20 kranar. Plus 2 kranar till som vi inte ens har men som rullar in för egen maskin via @folkolsbutiken och deras ölcykel. Så totalt blir det Dugges ur 22 tappar. Smaka på den! Ja gör det. På fredag. Och lördag.
#lådan #dugges #taptakeover

DOGFOOD. 20170616. WOOF.
@dogfoodinc #dogfood

Baconish och SNS i genomskärning. Den ena med baconsylt på bl a bourbon och kaffe. Den andra vår sell-out sell-out med shoestring fries och chilimayo. Båda sitter som en studentkeps på en fredag. Och på tal om fredag är det näst sista helgen vi kör Lådan. Nästa helg mega-tap-takeover med @duggesbryggeri sen stängt från midsommarhelgen till slutet av augusti. Så. Passa. På.
#flippinburgers #sliders #lådan

Tillräckligt mycket sommar för alldeles perfekt kall bärs. Tillräckligt mycket alldeles för kall vår för att vilja dricka den inne i ett gammalt garage. Och listan...ja ni ser ju. Ses snart dårå.
#lådan

Most Popular Instagram Hashtags