labaula labaula

91 posts   1,053 followers   190 followings

labaula cooperativa  architecture and landscape

📏💡💬
> Avui dissabte hem retornat a Cardedeu per realitzar el 4rt taller de treball del projecte d'habitatge cooperatiu La Serreta. Els futurs usuaris i usuàries, conjutament amb l’equip de Sostre Cívic, han vist i comentat ‘in situ’ el projecte que s’està desenvolupant durant tot el procés participatiu.
> This Saturday we’ve returned to Cardedeu to perform the 4th workshop of La Serreta housing cooperative project.
The future users, together with the Sostre Cívic team, they’ve checked and commented ‘in situ’ the project development evolved during the whole participatory process.
#labaula #labaulaarquitectes #labaulacooperativa #cooperativa #arquitectura #architecture #landscape #habitatgecooperatiu #viviendacooperativa #sostrecívic #cardedeu #laserreta

✏📏✂️
> Tanquem projectes que ens il.lusionen abans de finalitzar l'any.
> Cerramos proyectos que nos ilusionan antes de finalizar el año.
#labaula #labaulaarquitectes #labaulacooperativa #cooperativa #arquitectura #architecture #landscapedesign #landscape #publicspace #espaipublic #pladebarris #barcelona

👷🏽‍♂️👷🏼‍♀️🏗
> Comencem els enderrocs del projecte de reurbanització dels Jardins de la Mediterrània, al barri de La Marina de la Zona Franca, Barcelona.
> Empiezan los derribos del proyecto de reurbanización de la Jardines de la Mediterrania, en el barrio de La Marina de la Zona Franca, Barcelona.
#labaula #labaulaarquitectes #labaulacooperativa #cooperativa #arquitectura #architecture #landscapedesign #espaipublic #publicspace #reurbanización #Barcelona #ZonaFranca #LaMarina #JardinsMediterrania

• 👷🏽‍♂️👷🏼‍♀️🌳🌴
> Ja han començat les obres del projecte que hem fet pels Jardins de la Mediterrània, un interior d'illa molt especial de la zona Franca. El projecte està impulsat des del Pla de barris de Barcelona.
> Ya han empezado las obras del proyecto que hemos redactado para los Jardines de la Mediterrània, un interior de manzana muy especial de la Zona Franca. El proyecto esá impulsado desde el Plan de barrios de Barcelona.
#labaula #labaulaarquitectes #labaulacooperativa #cooperativa #arquitectura #architecture #landscape #espaipublic #publicspace #urbandesign #jardinsmediterrania #laMarina #zonafranca #barcelona #pladebarris

📏💡💬
> Dissabte vam tornar a Cardedeu per realitzar el 3er taller de treball del projecte d'habitatge cooperatiu La Serreta. Els futurs usuaris i usuàries aniran veient i comentant l'evolució del projecte durant tot el procés participatiu.
> El sábado volvimos a Cardedeu para realizar el 3er taller de trabajo del proyecto de vivienda cooperativa La Serreta. Los futuros usuarios y usuarias iran viendo y comentando la evolución del proyecto durante todo el proceso participativo.
#labaula #labaulaarquitectes #labaulacooperativa #cooperativa #arquitectura #architecture #landscape #habitatgecooperatiu #viviendacooperativa #sostrecívic #cardedeu #laserreta

🆕️ web updates 👉 click on bio!
> Ja tenim el projecte de Can Cartró publicat a la web! És la transformació d'una nau en habitatge, al Penedès.
> Ya tenemos el prouecto de Can Cartró publicado a la web! Es la transformación de una nave en vivienda, en el Penedès.
#labaula #labaulaarquitectes #labaulacooperativa #cooperativa #arquitectura #architecture #transformation #refurbishment #interiordesign #industrialdesign #barcelona #ElPenedes

Avui hem estat passejant per la #Fesc2018 a la @FabraiCoats de Sant Andreu envoltats de múltiples projectes que fomenten l’Economia Social i Solidària.

#labaula #labaulaaquitectes #labaulaarquitectura #cooperativa #arquitectura #architecture #habitatgecooperatiu #ESS #fesc2018 #barcelona #ESS #arquitectures

📣 VII Fira d'Economia Solidària de Catalunya
📅 27- 28 d'octubre 📍Fabra i Coats (BCN).
> Aquest cap de setmana passen moltes coses! Avui s'inaugura la VII Fira d'Economia Solidària de Catalunya, que té com a objectiu visibilitzar models alternatius de sobirania que ja funcionen, centrant-se en tres eixos: la gestió de recursos, l'economia i l'àmbit relacional. Nosaltres hi serem treballant per a millorar l'articulació entre els diferents agents del sector de l'arquitectura. Hi haurà mil activitats, no us ho perdeu!
> Este fin de semana pasan muchas cosas! Hoy se inaugura la 'VII Fira d'Economia Solidària de Catalunya', que tiene como objetivo visibilizar modelos alternativos de soberanía que ya funcionan, centrándose en tres ejes: la gestión de recursos, la economia y el ámbito relacional. Nosotros estaremos allí trabajndo para mejorar la articulación entre los distintos agentes dels sector de la arquitectura. Habrá muchas actividades, no os lo perdáis!

#labaula #labaulaaquitectes #labaulaarquitectura #cooperativa #arquitectura #architecture #habitatgecooperatiu #ESS #fesc2018 #barcelona

📣 Festival @48hopenhousebcn
📅27-28 d'octubre
> Aquest cap de setmana arriba el Festival 48h Open House, on s'obren al públic molts edificis habitualment inaccesibles de Barcelona, Sta. Coloma de Gramenent, Vilassar de Dalt, St. Joan Despí, Badalona i L'Hospitalet de Llobregat. No us ho perdeu!
> Este fins de semana llega el festival 48h Open House, donde se abren al público muchos edificios normalmente inaccesibles de Barcelona, Sta. Coloma de Gramenent, Vilassar de Dalt, St. Joan Despí, Badalona y L'Hospitalet de Llobregat. No os lo perdáis!

#labaula #labaularquitectes #labaulacooperativa #cooperativa #arquitectura #architecture #espaipubli #publicspace #landscape #barceolona #48hopenhouse #openhouse

🚧👷🏽‍♂️👷🏼‍♀️
> Avui estem de visita d'obra a Romanel-sur-Lausanne (Suïssa). L'obra avança i ja estem treballant en l'estructura de fusta i la coberta.
> Hoy estamos de visita de obra en Romanel-sur-Lausanne (Suiza). La obra avanza y ya estamos trabajando en la estructura de madera y la cubierta.
#labaula #labaulaarquitectes #labaulacooperativa #cooperativa #architecture #arquitectura #rehabilitació #transformation #refurbishment #Romanel #Lausanne #Suisse

📣 📆 18-19 october | Bruxelles.
> D'aquí uns dies serem a Brusel·les a la presentació de l'exposició IMPORT WB_EXPORT BCN, organnitzada per @citiesconnect . Es mostraran diferents projectes d'estudis belgues i catalans d'entre els quals un dels nostres!
> En unos días estarems en Bruselas en la presentación de la exposición IMPORT WB_EXPORT BCN, organizada para Cities Connection Project. Se mostraran distintos proyectos de estudios belgas y catalanes, entre los cuales uno de los nuestros!
#labaula #labaulaestudi #labaulacooperativa #cooperativa #arquitectura #architecture #landscape #citiesconnectionproject #citiescnnection #barcelona #bruxelles

Most Popular Instagram Hashtags