kyygaf kyygaf

118 posts   42669 followers   418 followings

SERUM BULU MATA,MUKA, HIBROW💕  💅🏼Serum Lebatkan Bulu Mata 👱🏻‍♀️Stokis HiBrow Pahang 💪🏾JiggyFamily For review/inquiry-kyrahalyaaa@gmail.com (0169887972)

http://carousell.com/kyrahalya

TAK SAMPAI RM150 UTK KULIT CANTIK SEMULA!! Ramai tanya pakai skincare apa.
Saya tak pakai apa2 skincare dah. CVE ke, Hada Labo ke, semua saya stop since kulit jadi teruk before this. Teruk sangat ke? Hang tengok bulan, gitu lah keadaan kulit saya sebelum ni. Punca tak tahu. More to allergic sebab tk tetap. Kejab okay kejab tak. Lagi naik teruk when cuaca terlampau panas or kena habuk. Rasa gatal dia Ya Allah😭
.
The end stop pakai apa2. But WAJIB eak jangan stop pakai this 3 items :
❤️Premium Gold Serum (Which is kaya with vit c and vit e, also other ingredients utk tambahkan semula collagen in our face. Lagi2 yang kulit sensitive sangat sesuai utk this serum. Apply this serum after basuh muka)
❤️Face Oil
(Dijamin diperbuat daripada 100% bahan2 organik. This one apply after Premium Gold Serum, ianya oil but bukan yang jenis berminyak je. Ia cepat menyerap ke dalam kulit. Which takkan rasa muka berminyak. Kulit muka rasa tersangatlahh moist😍😍, kalau jenis make up. Kalau korang apply this face oil before make up. Sumpah kulit muka tak rasa tersumbat and make up long lasting)
❤️Scar Cream
(Yang ni pakai before tidur after serum, siang pun boleh kalau nak. This one kalau yang jenis ada parut degil, parut berlubang, parut jerawat yang gelap tu. memang syorkan sangat2!! )
.
.
Untuk 3 item ni hanya RM147!! Tak perlu habis 200-400 utk kulit cantik tapi tak menjadi. .
Untuk order boleh whatsapp saya 0169887972❤️

TAK PERLU BULU MATA PALSU!
TAK PERLU EYELASHES EXTENSION DAH!!
RM45 saja untuk kesan yang kekal! .
.
Sebagai perempuan bulu mata panjang lebat tu memang impian masing2. Tapii....bulu mata kentotttt, botak tengah pula😭 Pakai mascara pun nampak tak lawa😢
.
Tak pun ada yang jenis suka pakai bulu mata palsu. Dah nampak macam ulat gonggok pula dahhhhh. Buang masa masa nak pakai😞 kekal pnjang pun tak.. haihh. .
Ada yang jenis mudah gugur satu hal juga. Garu sekeliling mata sikit, hah tercabut satu😱 .
.
Ni dengan RM45 jee untuk keseluruh Malaysia. Bukan setakat masalah bulu mata ketot jarang je boleh selesai, ✔️KENING
✔️RAMBUT
✔️JAMBANG
SEMUA BOLEH MAKIN LEBAT!
.
Bahan 100% organik so yang ada alergik tak perlu risauuu! No side effect!
ORDER SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA.
Hubungi saya di whatsapp 0169887972😘
.
.
#serumbulumata #testimonibulumata #pelebatbulumata #pelebatrambut #pelebatkening #pelebatjambang #noradanis #alifaziz #afifahnasir #kingcoco #babyarra #murahgila #barangbaik #barangori #barangrare

MASIH HARGA RM45!
TAK PERLU BULU MATA PALSU!
TAK PERLU EYELASHES EXTENSION DAH!!
RM45 saja untuk kesan yang kekal! .
.
Sebagai perempuan bulu mata panjang lebat tu memang impian masing2. Tapii....bulu mata kentotttt, botak tengah pula😭 Pakai mascara pun nampak tak lawa😢
.
Tak pun ada yang jenis suka pakai bulu mata palsu. Dah nampak macam ulat gonggok pula dahhhhh. Buang masa masa nak pakai😞 kekal pnjang pun tak.. haihh. .
Ada yang jenis mudah gugur satu hal juga. Garu sekeliling mata sikit, hah tercabut satu😱 .
.
Ni dengan RM45 jee untuk keseluruh Malaysia. Bukan setakat masalah bulu mata ketot jarang je boleh selesai, ✔️KENING
✔️RAMBUT
✔️JAMBANG
SEMUA BOLEH MAKIN LEBAT!
.
Bahan 100% organik so yang ada alergik tak perlu risauuu! No side effect!
ORDER SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA.
Hubungi saya di whatsapp 0169887972😘
.
.
#serumbulumata #testimonibulumata #pelebatbulumata #pelebatrambut #pelebatkening #pelebatjambang #noradanis #alifaziz #afifahnasir #kingcoco #babyarra #murahgila #barangbaik #barangori #barangrare #makeupmalaysia #makeupmurah

NAK SAMAN SEBAB 3 HARI KE DAH PANJANG!!! TAK PERLU BULU MATA PALSU!
TAK PERLU EYELASHES EXTENSION DAH!!
RM45 saja untuk kesan yang kekal! .
.
Sebagai perempuan bulu mata panjang lebat tu memang impian masing2. Tapii....bulu mata kentotttt, botak tengah pula😭 Pakai mascara pun nampak tak lawa😢
.
Tak pun ada yang jenis suka pakai bulu mata palsu. Dah nampak macam ulat gonggok pula dahhhhh. Buang masa masa nak pakai😞 kekal pnjang pun tak.. haihh. .
Ada yang jenis mudah gugur satu hal juga. Garu sekeliling mata sikit, hah tercabut satu😱 .
.
Ni dengan RM45 jee untuk keseluruh Malaysia. Bukan setakat masalah bulu mata ketot jarang je boleh selesai, ✔️KENING
✔️RAMBUT
✔️JAMBANG
SEMUA BOLEH MAKIN LEBAT!
.
Bahan 100% organik so yang ada alergik tak perlu risauuu! No side effect!
ORDER SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA.
Hubungi saya di whatsapp 0169887972😘
.
.
#serumbulumata #testimonibulumata #pelebatbulumata #pelebatrambut #pelebatkening #pelebatjambang #noradanis #alifaziz #afifahnasir #kingcoco #babyarra #murahgila #barangbaik #barangori #barangrare

EVEN JARANG PAKAI PUN BULU MATA MAKIN PANJANG!
TAK PERLU BULU MATA PALSU!
TAK PERLU EYELASHES EXTENSION DAH!!
RM45 saja untuk kesan yang kekal! .
.
Sebagai perempuan bulu mata panjang lebat tu memang impian masing2. Tapii....bulu mata kentotttt, botak tengah pula😭 Pakai mascara pun nampak tak lawa😢
.
Tak pun ada yang jenis suka pakai bulu mata palsu. Dah nampak macam ulat gonggok pula dahhhhh. Buang masa masa nak pakai😞 kekal pnjang pun tak.. haihh. .
Ada yang jenis mudah gugur satu hal juga. Garu sekeliling mata sikit, hah tercabut satu😱 .
.
Ni dengan RM45 jee untuk keseluruh Malaysia. Bukan setakat masalah bulu mata ketot jarang je boleh selesai, ✔️KENING
✔️RAMBUT
✔️JAMBANG
SEMUA BOLEH MAKIN LEBAT!
.
Bahan 100% organik so yang ada alergik tak perlu risauuu! No side effect!
ORDER SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA.
Hubungi saya di whatsapp 0169887972😘
.
.
#serumbulumata #testimonibulumata #pelebatbulumata #pelebatrambut #pelebatkening #pelebatjambang #noradanis #alifaziz #afifahnasir #kingcoco #babyarra #murahgila #barangbaik #barangori #barangrare

Up and down👌🏿

TAK PERLU BULU MATA PALSU!
TAK PERLU EYELASHES EXTENSION DAH!!
RM45 saja untuk kesan yang kekal! .
.
Sebagai perempuan bulu mata panjang lebat tu memang impian masing2. Tapii....bulu mata kentotttt, botak tengah pula😭 Pakai mascara pun nampak tak lawa😢
.
Tak pun ada yang jenis suka pakai bulu mata palsu. Dah nampak macam ulat gonggok pula dahhhhh. Buang masa masa nak pakai😞 kekal pnjang pun tak.. haihh. .
Ada yang jenis mudah gugur satu hal juga. Garu sekeliling mata sikit, hah tercabut satu😱 .
.
Ni dengan RM45 jee untuk keseluruh Malaysia. Bukan setakat masalah bulu mata ketot jarang je boleh selesai, ✔️KENING
✔️RAMBUT
✔️JAMBANG
SEMUA BOLEH MAKIN LEBAT!
.
Bahan 100% organik so yang ada alergik tak perlu risauuu! No side effect!
ORDER SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA.
Hubungi saya di whatsapp 0169887972😘
.
.
#serumbulumata #testimonibulumata #pelebatbulumata #pelebatrambut #pelebatkening #pelebatjambang #noradanis #alifaziz #afifahnasir #kingcoco #babyarra #murahgila #barangbaik #barangori #barangrare

TAK PERLU BULU MATA PALSU!
TAK PERLU EYELASHES EXTENSION DAH!!
RM45 saja untuk kesan yang kekal! .
.
Sebagai perempuan bulu mata panjang lebat tu memang impian masing2. Tapii....bulu mata kentotttt, botak tengah pula😭 Pakai mascara pun nampak tak lawa😢
.
Tak pun ada yang jenis suka pakai bulu mata palsu. Dah nampak macam ulat gonggok pula dahhhhh. Buang masa masa nak pakai😞 kekal pnjang pun tak.. haihh. .
Ada yang jenis mudah gugur satu hal juga. Garu sekeliling mata sikit, hah tercabut satu😱 .
.
Ni dengan RM45 jee untuk keseluruh Malaysia. Bukan setakat masalah bulu mata ketot jarang je boleh selesai, ✔️KENING
✔️RAMBUT
✔️JAMBANG
SEMUA BOLEH MAKIN LEBAT!
.
Bahan 100% organik so yang ada alergik tak perlu risauuu! No side effect!
ORDER SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA.
Hubungi saya di whatsapp 0169887972😘
.
.
#serumbulumata #testimonibulumata #pelebatbulumata #pelebatrambut #pelebatkening #pelebatjambang #noradanis #alifaziz #afifahnasir #kingcoco #babyarra #murahgila #barangbaik #barangori #barangrare

ATTENTION!❤️

TAK PERLU BULU MATA PALSU!
TAK PERLU EYELASHES EXTENSION DAH!!
.
.
Sebagai perempuan bulu mata panjang lebat tu memang impian masing2. Tapii....bulu mata kentotttt, botak tengah pula😭 Pakai mascara pun nampak tak lawa😢
.
Tak pun ada yang jenis suka pakai bulu mata palsu. Dah nampak macam ulat gonggok pula dahhhhh. Buang masa masa nak pakai😞 kekal pnjang pun tak.. haihh. .
Ada yang jenis mudah gugur satu hal juga. Garu sekeliling mata sikit, hah tercabut satu😱 .
.
Ni dengan RM45 jee untuk keseluruh Malaysia. Bukan setakat masalah bulu mata ketot jarang je boleh selesai, ✔️KENING
✔️RAMBUT
✔️JAMBANG
SEMUA BOLEH MAKIN LEBAT!
.
Bahan 100% organik so yang ada alergik tak perlu risauuu! No side effect!
ORDER SEKARANG SEMENTARA STOCK MASIH ADA.
Hubungi saya di whatsapp 0169887972😘
.
.
#serumbulumata #testimonibulumata #pelebatbulumata #pelebatrambut #pelebatkening #pelebatjambang #noradanis #alifaziz #afifahnasir #kingcoco #babyarra #murahgila #barangbaik #barangori #barangrare

Most Popular Instagram Hashtags