[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kyranayda kyranayda

538 posts   239086 followers   853 followings

KYRA NAYDA  ๐Ÿ“Jakarta โ€ข ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Content Creator 5'1 fashion / beauty+health / travel i got out of awkward situations moonwalking @althea.events โ€” ๐Ÿ“ฉ kyranayda9@gmail.com

http://youtube.com/kyranayda

Yesterday with dr. @ekalisangan at @dermaster_id ๐ŸŒŸ thank you for being the best doctor, sabar banget ladenin aku tanya - tanya ini itu ๐Ÿ˜‚

Correcting is better than covering. Received these lovely Huxley Skin Care Package from YesStyle.com โค๏ธ
Psst! They're having a Black Friday Sale Up to 80% off (like omg!) + Get EXTRA 15% with coupon 2017BLACKFRI for purchase over US$49 multiple use + FREE WORLDWIDE SHIPPING for orders US$35 or more!
So many pluses yes I know how generous @YesStyle is.
Anyway, for those who wonder what products am I using here :
- Huxley Cleansing : Gel Be Clean Be Moist (Face wash)
It removes dirts + make up, skin lifting + moisturizing
- Huxley Essence : Grab Water (Serum, after toner, before moisturizer)
It is super good for tired skin + hydrating + noncomedogenic
- Huxley Cream Anti Gravity (Moisturizer)
It moisturize dry skin + lifting
โ€”
Get yours and a ton of other skin care choices from YesStyle.com now! #yesstyle

Pretty things on my eyes, pretty things on my ears. Lucky me ๐Ÿค™๐ŸปLashes by @lashtiqueid ๐Ÿ‘€
Earrings from @migo.co ๐Ÿ‘‚๐Ÿป

Yakin Shampo Kamu Sudah #BebasTipuTipu ?
Pernah takut rambut lepek gak pas mau selfie? Kira-kira aku jawab ayoo? Wanna know the answer? Watch me and @justannabella havin fun with #BebasTipuTipu Challenge dari CLEAR Complete Soft Care buat make sure kalo gak ada #BebasTipuTipu diantara kita!!
โ€”
Now as the lie detector stated, rambut aku selalu segar, anti lepek dan pastinya gak ketombean!
โ€”
Kalo kalian mau dapetin 1 box #BebasTipuTipu ini, carabya gampang banget! Tinggal comment di bawah kenapa kamu mau ikutan challenge #BebasTipuTipu dan mention #Bestie kamu yang mau kamu tantangin. Do it now! Soalnya cuma akan dipilih sampai akhir bulan November ini. 1 lucky winner akan dapetin complete kit kaya yang kita mainin. Yay.
โ€”
Dan jangan lupa, pastiiin shampo kamu #BebasTipuTipu ๐Ÿ‘‹๐Ÿป

(Swipe for swatches ๐Ÿ‘‰๐Ÿป)
Make up that care ๐Ÿ’‹ The first of its kind in Indonesia brought to you by @lakmemakeup - My first impression is that itโ€™s super pigmented but soo creamy. This is my mini swatches of LAKMร‰ Absolute Reinvent Argan Oil Lip Color๐Ÿ’„
Get yours now at Blibli.com with a special introductionary price of IDR 150,000 ๐Ÿ‘€
#lakmemakeup #lakmearganlip #lakmegals

Iโ€™m in love with my personalized powerbank from @portebyclarin like lih-te-ra-lly super lovin it (you know how much I love personalized stuffs). ๐Ÿ–ค
P. S : Itโ€™s printed not glued ๐Ÿ˜

You can use any wind to go in any direction.

Smell the sea, feel the breeze, hear the ocean, be at ease โ›ต๏ธ โ€”
#KyLooks #KayTravels #KayTravelsTheSea

You can read a city from its writings on the wall ๐Ÿ’ฎ
โ€”
#KyLooks #KayTravels #KayTravelsMalacca

At some point life takes you to an intersection where you have to decide between two completely different road with no hint. Whichever road you end up choosing, whether itโ€™s for better or worst, radiate blessings around ๐Ÿ”†
โ€”
#KayTravels #KayTravelsMalacca

Whatโ€™s happeningg?? Kirain tadi ada apaa coba sampe shipnya ikutan miring ๐Ÿ˜‚ eh ternyata ada #LazadaMengguncangSemesta ๐Ÿ™Œ๐Ÿป 11:11 kan identik sama make a wish yaa, nah di tanggal 11-11 ini, Lazada make your wishes come true karena ada diskon besar up to 85% untuk semua item plus gratis ongkir!! Pantes aja sampe ikut terguncang semua loll ๐Ÿ˜‚
โ€”
Soo what are you waiting for? Go check @lazada_id NOW and shop some!! ๐Ÿ›โœจ

Happy Friday Night yaโ€™ll ๐Ÿ‚
โ€”
#KyLooks #KayTravels

Most Popular Instagram Hashtags