[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kyhnaeb kyhnaeb

363 posts   211 followers   204 followings

Jonas Kyhnæb  Today is my birthday!

https://youtu.be/o3wnY3sCzU0

GODT NYTÅR! 2017 var da meget sjovt.. jeg blev cand. scient! Pænt fedt. Jeg startede også på en ny kandidatuddannelse og jeg fik en ny roommate for et halvt år! Hun skal være her et halvt år mere og jeg bliver stadig glad hver gang jeg kommer hjem og ser min hoveddør.
#phew! #thatwasfun! #yeahverynice #letsdoitagain! #eighteeniscoming #bringit

Tillykke med fødselsdagen, Jesús! 2017 år and still goin’! Kors hvor er det godt klaret. Jeg har sunget for dig 24 dage i træk nu, værsgo, og GLÆDELIG JUL!
#FelizCumpleaños y #FelizNavidad #tillykkemedjulen #hermano #onthe24thdayofChristmas #hangingwithJesus

Så blev juletræet pyntet! Og det tog kun omkring 1 minut.. nemt!
#smallChristmasnight #ligeihullet! #detfølesgodt #smukserhunud #glædeliglejul

Glædelig juuuuuul! Til mig! Ja, jeg har købt mig et par Sonos højttalere, fordi jeg har været så sød i år. Og #tbtt (throwback to Thursday) hvor jeg købte golden circle billetter til Enrique Iglesias i Royal næste år. Ejjjjj hvor har jeg fortjent det.
#tidligjulegave #merryChristmaseveryone #butmostlyme #tomefromme #ejhvordanvidstejegdet #ligehvadjegønskedemig

Året var 2014 da fem venner fandt på at give den sjette ven en tur til England. 3 år senere fandt de en weekend hvor alle seks kunne tage afsted eller FaceTime’e.
#tillykkemedfødselsdagenfor3årsiden! #Bathtime! #greatestHengeofthemall! #drivingwithhope! #weekendtrip! #igensnaaart!

Så fik jeg prøvet iPhone 10’erens baggrunds-forsvindingstrick (hvilket er genialt, når man sidder på toilettet) og samtidig fået et evigt minde om den dag mine elever spurgte, om de måtte kalde mig Jesus. Det var så før jeg fik flettet skægget og sat en elastik i, så jeg mere ligner en badass viking.
#toiletskjulerfiltret #whipmybeardbackandforth #wherethemcurlsatcurlsat #Jesus? #viking? #homelessguy? #rebel!

I dag er det Melanies fødselsdag! Melanie bor i Ørholm og bliver 27 år. Ørholm er langt væk.
#birsday! #Bday #føsdag #Fdag #dayofbirth #dagafføs

8. januar 2016 - 2. oktober 2017. Tak for alle vores roadtrips Alexz, der er ingen jeg hellere ville have været inde i på motorvejen; jeg ville aldrig komme til tiden uden dig. Denne video, hvor jeg lige har været inde bagfra, siger det hele. Hav det godt! Jeg håber du vil gøre mange mænd glade i fremtiden, ligesom du altid har glædet mig og mange af mine venner på samme tid. Min flotte fræser, du har aldrig været bil-lig.
#komafsted! #shepleasureseverybody #takecarrgurrl #filmetudendolly #onetake #webredaktørJonas

Nyt job. Ny kop. Nyt skob. Officielt en del af lærerstaben, for nu kan jeg drikke al den kaffe jeg ikke har lyst til! Og jeg fik skab nummer 42! Nogle gange falder alt bare i hak.
#please.. #JKismyfather! #JK #whentheplanetsalign #42 #itsalluphillfromhere #blessed

Bare lige et råb-ud til mine helt åndssvagt søde mennesker fra RKS. Jeg er heldig hvert år med mine klasser og sidste år, med mine 2.i, 2.u, 3g Ma B3 og 3.u, kunne jeg ikke have haft det bedre. Jeg kan ikke tælle på 42 fingre, hvor mange tusind gange jeg ville ønske jeg kunne sige tak hver dag, for at gøre det så sjovt at være mig. Her er en lille homage til alle som gjorde RKS et dejligt sted at være. Farvel og.. på gensyn..?
#taaaaaaAAAAAAK! #jegsavnerallesammenheletiden #ilikemebetterwhenimwithyou #huskgammelelevfest #specialeklassen #42
#Mathemagicians
#BetterCallKyhnæb
#HowIMetYourMathTeacher
#KyhnæbsAmathony

Så blev Island krydset af på listen og skrevet på igen. Jeg er lettere imponeret over cirka alt!
#theseareafewofmyfavoritethings #Iceland? #morelike.. #like.. #NICEland! #impressedmuch? #Hringvegur #AllAmericanRejects #Sweat
I rækkefølge:
Geysir. Akureyri. Reykjavík kirke. Harpa (operahus). Mývatn-området. Skógar. Gljúfrabúi. Skógar igen. Skógafoss. Dettifoss (The Beast). Gullfoss. Mývatn-området igen. Húsavik (hvalsafari). Jökulsárlón. Skógar igen. Selfoss. Ostakarið (Húsavik). Blue Lagoon. Dill. Tankstation (Reykjavík). Lufthavnen (Keflavík).
Tak til @augusta_vb for at filme mig mange gange, bare til det her..!

Waterfall. Trustfall. Freefall.
#leapoffaith

Most Popular Instagram Hashtags