[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kurniaillahii kurniaillahii

273 ๊ฒŒ์‹œ๋ฌผ   10686 ํŒ”๋กœ์›Œ   998 ํŒ”๋กœ์šฐ

kurnia illahi  ๐Ÿ‡ฎ๐Ÿ‡ฉ Paskibraka Nasional 09 ๐Ÿ‡ฆ๐Ÿ‡บ Youth Ambassador Aussie 09 ๐Ÿ™ Bujang & Dara Prov Riau 10 ๐Ÿ‘ธ Puteri Indonesia Riau 16 ๐Ÿ“ Riau - Jakarta

http://ask.fm/kurniaillahi

Thankyou for always be here for 15 years. ga kerasa yaaah nang, dari SD sampe sekarang kita masih keep in touch. I'm really happy and I'm so lucky bisa punya kalian yang selalu sayang denganku. I'm really appreciate it. masih inget banget aku baru kenal cowo udah Sma dan kalian masih piyik SD udh pacaran, sungguh puber yang begitu belia๐Ÿ˜‚. masih kerekam jelas juga kita yang selalu di jajanin dan ditraktir agar bisa lolos masuk geng kita ( tolonglah ini kelakuan anak SD yg tidak boleh dicontoh ) ๐Ÿ˜‚... belom lagi drama"an curhat"an nangis"an nginep"an labrak"an bully"an ala ala kids jaman now ๐Ÿ˜…, sungguh memory yang indah ๐Ÿ˜‚. Makasi ya Ndok, Wid sudah datang di kehidupan ku dari SD sampai Sekarang semoga kita sampai selama nya. Aminnnnnnnn๐Ÿ’•.

Vacation vibes ๐Ÿ

Fashion show for 1 Dekade Roamah Kebaya Diva. I'm so glad to be part of this event.
Congratulation again Ka @mphie_kebaya_diva ๐Ÿ˜˜ .
and not forget to say thank you for this magical hands @indrawahyudi30 and ๐Ÿ“ธ : @ampicturesnew

Self confidence is a super power! Once you start to believe in yourself , Magic starts happening โœจ๐Ÿ‘Œ

Beautiful minds, Inspire others ๐Ÿƒ .. โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข โ€ข
Special thanks to : ๐Ÿ“ธ : @aghesa.photography ๐Ÿ’„ : @budithama ๐Ÿ‘— : @mphie_kebaya_diva

You are my today and all of my tomorrows ๐Ÿ˜ˆ #soontobe #weddingday #futurehusband #loveofmylife โ€ข
โ€ข ๐Ÿ“ธ : @aghesa.photography ๐Ÿ‘— : @mphie_kebaya_diva ๐Ÿ’„ : @budithama

Udaa degdegan belom?๐Ÿ˜…
#preweddingphoto #countingdays #weddingday
#gemania #minangpunyo .. โ€ข
โ€ข
โ€ข
Ps: Post behind the scene nya aja yah! foto formalnya is too mainstream ๐Ÿ˜‹๐Ÿ˜
๐Ÿ“ธ : @aghesa.photography ๐Ÿ’•

That annoying moment when you take a selfie, your hair looks perfect but your face look horrific๐Ÿ˜‘

Happy girls are the prettiest! โ˜บ๏ธ

๐Ÿƒ

ุจูุณู’ู…ู ุงู„ู„ู‘ู‡ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญู’ู…ูŽู†ู ุงู„ุฑูŽู‘ุญููŠู’ู…

#engagement #engagementmoment #countingthedays
#1monthtogo #gemania #weddingday #novemberwedding

๊ฐ€์žฅ ์ธ๊ธฐ์žˆ๋Š” ์ธ์Šคํƒ€๊ทธ๋žจ ํ•ด์‹œ ํƒœ๊ทธ