[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kupu_kupu kupu_kupu

3475 posts   1951215 followers   1341 followings

Nabila Huda  Actress.Tv host.Daydreamer.Twitter:@Abilsuhaimi Email:kupukupumgmt@gmail.com

http://instacanv.as/kupu_kupu

I choose you.And i'll choose you,over and over and over.Without pause,without a doubt,in a heartbeat.I'll keep choosing you Harris..💍👰🏽 #dendamaurora #comingsoon

Distance isn't an issue because in the end,I have you.❤️#dendamaurora #astromayahd #astroprima 📷 @niesakhalil

Mi familia.❤️ #dendamaurora

Aurora's big day!Thank you @aliabastamamkl ❤️

Aughoghaaa....!
Make up by @ezadibrahim ❤️#dendamaurora

Cerita #Dendamaurora ni heavy sangat sampai semua sakit otak.haha!Macam ni lah kitaorg di belakang tabir.Cerita heavy tapi perangai masing-masing sewel!🤣 @ungkuismailaziz @shahiskandarmahfuz

Hahahahahahaahahaa @shahiskandarmahfuz tersungkur!!hahahaahaa!!Ok,korang perhati je dia muka serious macam nak bgtau dia akan lalu situ.So bagi ah laluan...Muka dia tu serious naw!Kira kan muka kalau dia nak menang award pun scene ni lah.Skali.....Kite dah kasi laluan,dia pilih jalan belakang kite dengan laju!!HAHAHAHAHAAHAAHAHAHA!!! #Dendamaurora

Harris,Aurora and Haikal. #Dendamaurora

Kaki tu kenapa nak jengkit?haha! #Dendamaurora

I can now do my daily activities with ease thanks to the Levi's PERFORMANCE COOL jeans.I am sooo in love with my new jeans!! @levismy #LiveINLevisMY #WearYourPersonality #LevisPERFORMANCECOOL #511 #bootcut

"Please Promise me sayang.." - Aurora #dendamaurora #astromayahd #astroprima #comingsoon

Most Popular Instagram Hashtags