kupu_kupu kupu_kupu

5,618 posts   2,518,150 followers   1,764 followings

Nabila Huda  Actress.Tv host.Daydreamer.Twitter:@Abilsuhaimi Email:kupukupumgmt@gmail.com

Did I cut my bangs yesterday just for that character??!!!Astarfirullahalazim Nabila Huda...πŸ€¦πŸ½β€β™€οΈ

Mee Sedap x Sambal Hijo @sambalisabella for early Sahur ! πŸ˜‹

Orang dah ngantuk ni buka puasa makan nasi 2 pinggan , Dia membebel pulak...πŸ’†πŸ½β€β™€οΈ

Alhamdulillah, Selamat Sudah Saya serahkan balance Al-Quran Dan Sejadah Yang tak lepas ke Cambodia ke Penjara Seremban. Yang buat lagi saya sebak, kebetulan minggu depan dorang ada majlis Qatam dan Saya pulak bawak barang-barang ni untuk dorang..Terima kasih Tuan Muhamad Nazri Nasruddin bawak Saya tour satu penjara ,siap Busking nyanyi lagu raya ok dengan semua,sampai hujan lebat ni haa!πŸ˜‚

Jadi watak kakak-kakak , isteri Pada warden penjara pulak..So Saya terus potong fringe tu tadi lepas make up supaya nampak lebih character ! Skarang ada rasa menyesal sikit..Siapa ada perangai sama buat dulu Baru fikir? Tapi..Life goes on!πŸ˜‚ @heshdity

Her 2nd telemovie..Directed by @paliyahyalatest for @tv3malaysia ! Jadi Anak mummy lagi..πŸ’•

Kisah pasal Dia klua magazine tak settle lagj guys..Dia Nak sign pulakkkkk untuk ibu!!haha..Ni Kalau jadi superstar taktau la macamana..Comfirm lupa Asal usul ! Dia buat kite macam peminat Dia je Eh @aishjohar ! Haters gonna hate Dia kata kite...πŸ’†πŸ½β€β™€οΈπŸ€¦πŸ½β€β™€οΈ

Jom lah berbuka Puasa sekali 24hb ! Ni bukan event or anything tau. Abil just Nak buka puasa dengan korang je. Nak borak, Nak membebel , Nak mengadu Nasib,Nak manja..Nak makan! Hihi ! Buffet Rm139 sorang. Kalau datang 5 orang ada free 1 pax. Actually dah lama ni abil tak merasa buka puasa kat hotel proper macam ni.normally abil memang masak je. Lagipun too pricy untuk bayar. Tapi tahun ni why not la kite cuba. No complaining pasal mahal, Siapa masak Dia tau la barang2 dapur memang dah mahal..Yang buat kite rasa mahal lagi tu, duit kite yang makin nipis ni sebab gaji kite yang tak naik-naik duk tang situ je walaupun dah berbelas tahun dah kerja kan!Takpe la kite bayar je la, pastu kite makan ah banyak-banyak sampai kena halau!dah bayar apa..haha! Kalau sesiapa Nak join berbuka satu meja dgn abil, contact @zaharzbubu okay! Zahar just Tolong amik berapa pax and booking kan table. Kalau Siapa Yang tak dapat, Takpe abil faham..Untuk bayaran Nanti korang settle Nanti kat sana okay.. Zahar - +60125662194

Korang Kalau tak order Petis Rojak @sambalisabella ni memang rugi !! Nampak tu tak terkata Sedap Dia..Speechless!!! Abil Kalau makan rojak memang kuah dia tu kena power..Kalau tak, potong sikit la Nak makan..Abil suka petis rojak Yang macam Chinese style punya rojak. Pekat dan pedas! Ni tengah type ni pun tertelan air liur Aku imagine makan dengan mangga masam..haha! Jangan buang masa fikir, order 5 jenis @sambalisabella terus sebab rasa beza-beza tau..🀀 Setiap pembelian @sambalisabella , Rm1 abil akan simpan dalam tabung untuk next journey abil Tolong orang susah all around Malaysia πŸ’•

Nasi goreng Malas Sambal Taliwang + Sambal belacan @waroengisabella ! Kalau korang ada menu yang korang buat, please tag @sambalisabella Ok! Kite share recipes to everyone Yang beli..Oh ya,Good news untuk anda Yang berjauhan dari Kuala Lumpur,order Untuk postage seluruh Malaysia Sudah dibuka !! Dan jugak Pada Siapa Nak jadi stockist pun Di Alu-alu kan..Warga seremban dan melaka , cepat order today! Abil akan berangkat ke seremban, korang boleh self pick up Nanti kat tempat abil shooting okay..Kalau Nak order, contact ateh @renissaraesya +60182023066 🀘🏽

Dapat kan @cosmopolitanmy magazine now ok! @kidweebee skarang dah jadi dak dak chef celebrity..Tak lama Lagi jadi influencer lah ni ! Hahaha ! 🀣

Most Popular Instagram Hashtags