kuntum.concept kuntum.concept

135 posts   3947 followers   2123 followings

pelamin.berendoi.deco.event  ๐Ÿ“PELAMIN|BERENDOI|DECO|EVENT ๐Ÿ“Œ#CWPgroup ๐Ÿ“žtel/sms/wasapp :019-6828157 ๐Ÿ melaka/muar

http://www.facebook.com/kuntumconcept

Throwback....mula2 start deco buaian berendoi....ada yg minat macam ni???
saje2 je nak up pic lama... cute haaa!...๐Ÿ˜„
.
.
Pakej Bajet
.
.
Pelamin by@kuntum.concept
.
.
#buaianberendoimelaka
#buaianberendoimuar
#buaianberendoibajet
#buailittleenglish
#kuntumconcept
#buaiberendoi#cukurjambul
#pakejbajet#aqiqah#naikbuai
#pelaminberendoi
#minipelamin
#pelaminbaby

Perbincangan siang tdi dgn founder @pineykiss .."tart nenas no 1 di malaysia"..untuk pakej pelamin exclusive..
.
Sedap yaamat kuih tart ni..tak rugi beli tau..dah makan kt rumah dpt wat balik lgi sebotol..
Alhamdullilah layanan yang diberi sgt baik..
.
Terima kasih sudi berurusan dgn kami..in sha Allah majlis bln 10 nanti..kami akan buat yang terbaik nanti ...๐Ÿ˜Š
.
.
.

#kuihtart
#kuihtartmelaka
#syukurselalu
#pelaminsandingmelaka
#pelaminexclusive
#kuntumconcept

Ada yang tanya...buai ni boleh bergoyang tak?!..cer tgok...boleh kan..kan๐Ÿ˜Š
.
#buaibulat#buaibaby
#buaianberendoimelaka
#kuntumconcept
#pelaminexclusive
#buaianberendoimuar
#buaicantik#naikbuai
#pelaminberendoimelaka

Majlis Aqiqah...06.08.2017 untuk baby Arron Danial..
.
Pilihan rona warna off white dan krim satu kombinasi yang soft dan nampak elegan...permintaan dari siibu ni mmg terbaik, kami realisasikan apa saja hajat anda..
.
Terima kasih Pn.Syakira kerana percaya dan sudi berurusan dengan kami.
.
.
.
Pakej Primier
.
.
@kuntum.concept
@kuntum.concept
@kuntum.concept
.
.
0196828157 untuk pertanyaan
.
.
#buaianberendoimelaka
#pelaminberendoimelaka
#pelaminaqiqahmelaka
#buaibulat#pakejbajet
#minipelamin#pelaminrumah
#pelaminmelaka#pelamintunang
#pelaminsanding#pelaminnikah
#pelaminbertandang#kuntumconcept
#berendoimelaka#muar#melaka
#buaianberendoimuar#cukurjambul
#pelaminaqiqahmuar#naikbuai

Pelamin tunang...02.08.2017
.
Tarikh tu tak salah tau...mmg tarikh semalam sbb cik adik ni tak dapat cuti pada weekend atas faktor kerja.
.
Alhamdullilah...majlis pun dah selamat dan berjalan dengan lancar.
.
Terima kasih Cik Masanijah sudi berurusan dengan kami...๐Ÿ˜Š
.
@kuntum.concept
@kuntum.concept
@kuntum.concept
.
#pelamintunang
#pelaminrumah
#pelaminnikah
#pelamin#tunang#nikah
#sanding#minipelamin
#pelaminberendoimelaka
#pelaminmelaka
#pelaminaqiqahmelaka
#pelaminbaby#melaka#muar

Majlis Aqiqah....30.07.2017
.
Terima kasih Pn.Fadilah dan suami kerana sudi memilih khidmat dari kami.
.
Semoga baby Muhammad Izz Haikal membesar dgn sihat dan menjadi anak yg soleh.
.
Utk pertanyaan....dm/whatsapp
0196828157
.
#buaianberendoi
#buaianberendoibajet
#minipelamin
#pelaminaqiqahmelaka
#kuntumconcept
#aqiqah#cukurjambul
#kenduriaqiqah
#majliscukurjambul

Most Popular Instagram Hashtags