[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

kunstendk kunstendk

679 posts   10541 followers   1075 followings

Kunsten  Museum of Modern Art in Aalborg, Denmark #kunstendk #marmormia

http://www.kunsten.dk/

Oplev den gode smag hele vejen fra udstillingen til cafeen. Café Aalto har, med inspiration fra Lundstrøm-udstillingen, skabt et kulinarisk kunstværk af en dessert bestående af appelsin, mascarpone og rosmarin. Book dit næste besøg på www.kunsten.dk/cafe

#kunstendk #cafeaaltodk #dengodesmag

Skagensmaler Anna Ancher malede ofte almindelige mennesker i gang med dagens arbejde. Hun var født og opvokset i Skagen og havde derfor et godt kendskab til de lokale familier. Her er det værket 'Fåreklipning' fra 1900.

#kunstendk #skagensmalerne #naturalisme

Rigtig mange gæster kiggede forbi museet til udstillingsåbning i fredags. Tak til alle jer, der hjalp med at skyde 'Lundstrøm og den gode smag' godt i gang.

#kunstendk #dengodesmag #vilhelmlundstrøm

Så er det i dag, det sker! Vi åbner ny udstilling i Ny Sal. Kom med til åbningen af 'Vilhelm Lundstrøm og den gode smag' i dag fra kl. 16. Se mere på kunsten.dk/lundstrøm

#kunstendk #udstillingsåbning #dengodesmag #forsmag

De sidste seks måneder er værket ’Spy Ring 2017’ vokset. Værket er et spionspil, hvor teenagere kan udveksle små, hemmelige beskeder gemt i forskellige spionobjekter. En lang række teenagere har været forbi Kunsten for at deltage i Spy Ring, og værket har på den måde vokset sig større og større. Samtidig har museets gæster kunnet se spionobjekterne, med tilhørende beskeder, udstillet på et stort, grønt bord. Nu er det ved at være sidste chance for at opleve Spy Ring og resten af særudstillingen 'History Repeats Itself'. Udstillingens sidste dag er på søndag.
__

#kunstendk #romanondak #vokseværk #spyring2017

Husk, vi har åbent til kl. 21 hver onsdag.
__

#kunstendk #visitaalborg

Solskin i billedform ☀️ #kunstendk #egilljacobsen #godudstråling

Søndag i ro og mag.
__

#kunstendk #weekend #visitaalborg

Fine åretegninger - og et aalborgtårn - i den regnvåde marmor 🌦

#kunstendk #alvaraalto #marmormia

Malerier som dette vækkede forargelse i visse kredse i starten af 1900-tallet. Inden da havde malerkunsten handlet om den realistiske og detaljerede skildring af den sete virkelighed. Nu begyndte kunstnere som Olaf Rude at udforske maleriske virkemidler som former, farver og linjer på bekostning af naturgengivelsen. Det fik i 1919 bakteriolog Carl Julius Salomonsen til at konkludere, at de moderne kunstnere måtte lide af en smitsom sindslidelse, der fik dem til at skabe misdannede billeder.

#kunstendk #olafrude

Det er første onsdag i september og det betyder, at du i aften har mulighed for at se museet i et anderledes lys. Kom bl.a med på den hyggelig aftentur, der tager dig med en tur ind i den aktuelle udstilling, History Repeats Itself, af Roman Ondak. Eller var det mon noget med en lækker aftensmad fra Café Aalto?

#kunstendk #romanondak #aftenpåmuseet

Bag den aktuelle udstilling af Roman Ondak, gemmer sig en historisk fortælling om et lukket Østeuropa og et kreativt oprør mod isolationen.

På onsdag kan du møde Henrik Broch-Lips fra @kunsthalnord, når han er vært ved et foredrag om østeuropæisk avantgarde-kunst. Det er gratis, når entréen til museet er betalt.

#kunstendk #kunsthistorie #kunstbagjerntæppet

Most Popular Instagram Hashtags