kulturimora kulturimora

151 posts   351 followers   171 followings

Mora Kulturhus  Kultur i Mora är på semester och är åter 13/8. Kultur i Mora drivs av Mora kommun, läs mer på morakommun.se/socialamedier.

Nu går Kultur i Mora på semester. Vi är tillbaka i mitten av augusti. Under tiden kan du passa på att besöka Mora bibliotek & kulturhus där du hittar utställningar, Veckans Novell, dagstidningar, bildspel, Sommarboken, böcker och annat skoj.

Vad som händer i kulturhuset under sommaren kan du läsa om på morakommun.se/kultur. På siljan.se hittar du information och evenemang som pågår i och utanför bygden under sommaren. Har du frågor om våra verksamheter är du välkommen att höra av dig till kulturforvaltningen@mora.se.

Glad sommar!

I morgon tisdag är kulturhuset stängt på grund av personalutbildning, men vi öppnar upp för konsert på kvällen. Kom på gratis konsert med Bullermyren, ett folkmusikband som gör svensk, arabisk och kurdisk folkmusik till gemensam sak. På Mora bibliotek & kulturhus, 19/6 kl. 19.00.

Idag kan ni läsa om utställningen ”Friends forever pt.2” i Mora tidning. Vi öppnar imorgon lördag 12-15, varmt välkomna!

@majamoshjka och @gtsalong jobbar med byggandet av sin utställning. Friends forever! Vernissage nu på lördag!! (Verk i bild är referenslitteratur som kommer gå att låna under hela utställnings perioden.)

Fira nationaldagen tillsammans. Nationaldagsfirande med bland annat Mora folkdanslag, Mora spelmanslag, M&M dansskola, Mora musikkår och Våmhus folkdanslag. Välkomna.

Till och med måndag nästa vecka kan du se utställningen ”Klara Färdiga Gå” på kulturhuset.

Esteternas slututställning byggs just nu. Välkommen på vernissage på torsdag kl. 16-18.

Nu invigs vårsalongen på Mora kulturhus, med bubbel och tal.

I morgon lördag invigs vårsalongen. Kom på vernissage 13-15 och mingla med Vårsalongens jury Rebecka Bebben Andersson.

Spännande föreläsning ”A Visual Experience” av Abdallah Karkout.

Tips! 🎻 Gratiskonsert i Mora kyrka ikväll.

På onsdag 28 mars kl. 18 föreläser konstnären Abdallah Karkout på engelska på Mora kulturhus. Han kommer berätta om sitt konstnärsskap och resan från att han undervisat om Anders Zorn på sitt universitet i Syren, till att ställa ut i Zorns hemstad i Sverige. Fri entré.

Most Popular Instagram Hashtags